Lördag!

Idag skulle man ha varit ledig men då blev man utringd imorse för det var en som hade blivit sjuk. Jag sa att jag bara ville jobba 9-15 eftersom jag jobbat rätt mycket denna vecka redan plus att jag haft så förbannat ont i ryggen också. I går kunde jag knappt böja mig ner, ville bara gråta. Min rygg är verkligen inte som den borde vara! Idag gick de ändå bra att jobba, har inte haft lika ont som igår. När jag slutade så for jag hem, mös med Krille framför teven en stund och sen åt vi hemma gjord pizza, den är så himla god! Sen skjutsa vi Krilles föräldrar på party i Kopparnäs. Då passade vi på att fara förbi Emma och Per på en rök och lite surr, trevligt! Vi snippa förbi godis huset också så nu har vi två stora godis påsar =) Nu snart börjar Pearl Harbor som vi hade tänkt se, en av dom bästa filmer enligt mig iaf =) Krille ska i väg och jobba 23 ikväll som vakt på pentan så jag får väl se slutet själv.

Annars har jag inte gjort så mycket, jobbat för det mesta denna vecka. Har hunnit med en husvisning på Djupviken, och vi vart såå sugna! Blir att buda i veckan!! Det huset ska vi inte ge upp i första taget!

Hejjs!

Städ och bedminton!

Idag steg jag upp kring halv tio. Jag gjorde mig klar och gick mot stan för att möta mamma. Jag köpte inte så mycket, bara en kofta. Jag och Emma ska till Luleå i morrn så då blir det mer shopping! Vi blev inte så långvariga på stan för jag hade tvättid och hade tänkt städa. Det har jag pysslat med hela dagen så nu känns hemmet rent och snyggt =) Nu sitter jag och väntar på att Krille ska sluta, tänkte att vi skulle fara och stor handla, blir nog även en sväng på dollar. Där är det alltid bra att handla trasor, sköljmedel, toapapper och man brukar ju ofta hitta en massa annat fynd =) Ska även köpa fotoalbum där. Jag håller på att framkalla alla bilder som vi har på datorn,för tänk om datorn skulle krascha?!  Och dessutom är det ju kul att ha alla bilder i album så man kan visa folk. Senare ikväll ska jag träffa Natalie, vi ska fara och spela bedminton i mammas gympasal. Tala om lyxigt hon har de! I hennes hyreshus har dom gympasal, pool och bastu så jag och Krille har köpt pingisrack och bedmintonrack så man kan fara och spela. Vi var och spela pingis i söndags och det var riktigt skoj! Jag förlorade ganska så många matcher men en lyckades jag vinna iaf =)

I går jobbade jag, var jätte skönt! Och speciellt då dagen gick så fort. Vi var i väg till Luleå och shoppade. Det är så himla kul då man kan hitta på en massa roliga saker i mitt jobb! =) Jobbar även tors, fre denna vecka sen är det slut på schemat. Tur som är så har jag fått tre skift nästa vecka också. En bra början på september månad.

Det enda som känns lite jobbigt är att Krille far till Oslo nästa onsdag. Han och Peppe ska hälsa på några kompisar. Nog kommer det gå bra, jag jobbar ju ändå men det är verkligen inge kul att sova själv! Jag är ju lite mörkrädd av mig, speciellt nu då det har börjat bli mörkt igen. Jag och Frida får väl umgås en del för hon tycker inte heller om att vara själv=)


Life is good!

Kräftskiva!

Ikväll ska vi till Frida och Peter och äta kräftor. Det var inte igår jag åt det! Johanna D och Drulle ska också dit. Det blir trevligt! Idag har jag träffat Johanna N, vi for på Nodo och käka lunch, blev en piatino lr hur det stavas =) Det är riktigt gott! Sen strosa vi runt stan, vi hitta oss litegrann =) Bland annat ett par stövlar som var jättesnygga, blev ett par för oss båda =) Sen hitta jag en hög jeans kjol som också var super snygg! Jag har aldrig använt höga kjolar så det var lite ovant då jag pröva den men den satt himla fint! =)

Det blev inge hus denna gång, det hade tillkommit 2 personer till på budgivningen och budet var redan uppe vid 850 000 så då sket vi i de. Det känns faktiskt bra, skulle ha blivit rätt dyrt för oss när det var direktel och så.. men nu är det bara att leta vidare =) Har hittat en del hus på djupviken som känns lockande!

Jobb på måndag igen.. det känns bra! Man blir fort rastlös av att gå hemma.

Ne nu ska jag gå! Trevlig lördag på er!

Budgivning!

På ett av husen vi var och kolla på igår fastna vi för. Det var renoveringsobjektet! =) Det huset har en jäkla potential och vi skulle få så fint. Nu gäller det bara att få huset också. Självklart så fanns det ett par till som var intresserad och dom hade lagt första budet på det ursprungliga priset. Nu väntar vi bara på att mäklarn ska ringa och att vi får lägga vårat bud. Oj oj så spännande! I går satt vi riktigt och prata, räkna och kom fram till att vi har råd. Och då har vi räknat med alla renoveringar som behövs. Det första är att göra om toan och köket, för det såg förskräckligt ut! Sen får man göra lite i sänder. Det skulle vara så kul om vi fick huset! Jag kan inte tänka på nå annat, har redan börjat inreda och planera hehe =) Så det lär nog bli en besvikelse om vi inte får det... Men nu är det bara att vänta och se.

Som sagt så var vi på husvisningar igår. Sen kring klockan 15 så kom Emma och hämtade mig. Bilen börjar såklart krångla då jag skulle skjutsa Krille till jobbet. Och inte ville jag ställa in min dag med Emma så hon fick hämta mig till Norris =) Vi satt mest och surra hela dan, drack kaffe och fika lite, åt hennes goda skinksås till middag och hade det lika mysigt som vanligt. =) Sen for vi och köpte lite godis och kolla på Project runway. Ett riktigt bra program! Kring elva sluta Krille så då kom han och hämta mig och vi for till hans föräldrar för att prata och räkna på huset. Det är alltid skönt att få höra andras åsikter och funderingar. Vi var väl hemma kring ett på natten och inte var huspratat över för oss inte =) Vi somna kanske kring tre. =)

Idag steg jag ändå upp kring tio. Gjorde frukost åt mig och gubben och nu har han farit och jobbat. Faktiskt himla tråkigt att han har jobbat 12-22 hela veckan. Men det blir ju pengar =)

Snart ska jag hoppa i duschen och göra mig klar för att fara och fika med Anna, Johanna och Frida. Det var ett tag sen så det blir skoj! Far nog förbi och hälsar på mamma sen också.

Håll tummarna för att vi får huset! =)

Vilket ruskväder!

Riktigt tråkigt väder, finns ju ingenting att göra! Man känner sig inte direkt peppad att gå ut och gå, att gå på stan är inte heller så kul så det får bli att pyssla på här hemma idag. Rensa i lite skåp och så. Sen i eftermiddag ska jag på husvisning på backen. Det är ett rätt fint hus men ganska litet, bara 82 kvadrat. Det lär ju inte bli det huset vi ska bo i men man kan ju alltid fara och kolla. I morrn ska vi på två husvisningar, ett på djupviken och ett på berget. Det sista är ett riktigt renoveringsobjekt, jäklat ALLT måste göras om. Det skulle vara guld att bo på berget, vilket läge! Nära till allt! Aja vi får väl se hur det går =)

Igår var det samma väder.. gjorde lite ärenden efter jag skjutsat Krille till jobbet, for sen och träffade Natalie på stan, det blev ingen promenad för oss. Vi strosa runt litegrann och åt på Subland. Sen for jag hem och såg på lite tv och hade allmänt tråkigt. Kring fyra for jag till mamma för att äta korv stroganoff som jag typ it ätit på 4 år! Man har ju tyvärr en sambo som inte äter korv så man får passa på då han jobbar =) På kvällen for jag till Anna och hälsade på, surra lite grann och tog en rök.

Hur ska man palla att vara hemma hela veckan?! Skulle lika gärna kunna jobba varje dag, speciellt då det är sånt här väder. I morrn ska jag iaf fara till Emma och sova hos henne. Det blir mysigt!

Kommer säkert en liten uppdatering angående alla husvisningar =)

Hejs!

Då var denna helg över..

Söndag idag. Tycker denna dag varit lite seg och småtråkig. Steg upp kring elva, åt frukost och gick ut med Cesse. Krille sov så gott så lite senare for jag till mamma och hälsade på. Vi satt ute och sola en stund, har varit riktigt varmt idag! Efter jag hade varit hos mamma så bar det iväg till Krilles föräldrar. Vi blev bjudna på middag, och gissa vad?! Surströmming! =) Och nog var det lika gott som igår fast nu blir det inte att äta det igen förren nästa år =) Efter middagen så satt vi och surra en stund och spela ett parti plump. Som vanligt så är jag den som ligger i botten i det spelet. Inte riktigt min typ av spel =p
Nu är vi hemma och bara tar det lugnt. Kika på lite tv och äta upp godiset som blev kvar sen bion igår =)
Batman filmen var helt ok tycker jag.. den var rätt lång,2,5 timme, så jag fick ont i ryggen vilket inte är så kul. Men gårdagen var trevlig! Himla skönt att vara nykter. Jag har inte alls samma sug på att festa som förr i tiden. Det har inte varit lika kul tycker jag. Kanske för att man börjar bli äldre och prioriterar andra saker?! Helgen blir ju så mycket längre och är mer givande om man är nykter. Annars ligger man och degar och är bakis en hel dag.

Fårse hur denna vecka artar sig.. det enda jag har inplanerat är att jag i morrn ska göra en del ärenden, ta en promenad med tjejen jag är kontaktperson åt och sen äta hos mamma. Sen i veckan ska jag fara till Emma och hälsa på och förmodligen sova över hos henne eftersom hennes sambo är borta och jobbar en vecka. Och sen så hoppas jag att jag får jobba någonting också.

Hojjres!

Surströmming idag!

Jajamen! Idag blir det att äta gott! =) Vi ska fara till Frida och Peter kring fem. Blir att äta och sen på kvällen ska vi på bio och se den nya Batman filmen. Det blir nog trevligt! Det är som ganska kul, varje år är det som självklart att vi ska äta surströmming tillsammans. Vi har gjort det i ett par år nu =)

Sitter ny duschad nu och har storstädat klart. Himla skönt! Krille har hjälp mig för en gångs skull. Inte ofta det händer =) Nee men jag är ju ganska kräsen av mig så när han hjälper till så blir jag inte nöjd så då är det lika bra jag gör det själv.

Nu är man ledig länge! Tills den 25:e. Nog för att jag hoppas jag får jobba i veckan ändå. Ringde och anmälde mig på vikarie listan inom barnomsorgen i går så vi får väl se. Känns jätte bra att gå tillbaka till dagis, det är alltid kul att variera sig litegrann.

Nu ska jag gå och göra mig klar och hämta det sista i tvätten. Ha en bra lördag!

Jag hoppas hoppas och hoppas! 

Rastlös!

Nu har man varit ledig sen i måndags och det börjar kännas! Man blir ritkigt rastlös av att inte jobba. Igår kan man väl säga att jag blev helt frisk igen. Bara lite trött.. Så jag hooka upp med tjejerna. Dom kom hit en sväng och sen for vi på ängeln och åt middag. Efter det for vi till Frida och satt och surra. Hon börjar få en riktig kula! Hon är så himla fin! =) Senare på kvällen for jag hem för att tvätta och dona lite. En bra dag!

Idag ska det rantas igen! Snart kommer Emma hit, vi ska ta oss en prommis. Vi var så rastlösa båda två =) Sen ska jag äta middag hos mamma, kl 18 ska jag och titta på hus, Krilles mamma ska följa mig eftersom gubben jobbar kväll idag. Hoppas det är fint! Sen ska vi alla tjejer fara och hälsa på Emma i norrfjärden. Det blir himla trevligt! Dom har så fint i ny huset =)

I morrn jobb igen.. sen på lördag blir det surströmming med Frida och Peter. Kanske nå spel också.. brukar bli rätt hett då vi drar i gång alla spel =) Killarna är ju så dåliga förlorare och bra på att fuska vilket jag och Frida inte är =p hehe

Aja nu ska jag göra mig redo för en prommis! Ha d!

Sjukling

Var tvungen att tillslut gå till vårdcentralen. Hade så himla besvär med pinkeriet. Och nog hade man urinvägsinflammation och fick börja med penicillin. Var tvungen att fara från jobbet igår eftersom jag fick feber och var riktigt hängig. Idag har det inte varit så mycket bättre, har sovit heela dagen. Vakna en stund kring elva och gick ut med Cesse men efter det somna jag om igen till kvart över tre. Riktigt skönt! Nu känns det däremot lite bättre. Hoppas man blir kry så fort som möjligt! Man blir ju så himla rastlös att bara sitta hemma. Jag har iaf fått lite luft idag, var och kikade på valparna en sväng. Dom har öppnat ögonen nu och börjar bli busiga =) 

Ledig nu tills fredag. Efter det är man ledig tills den 25:e. Härligt! Men samtidigt lite trist.. det är ju riktigt skönt att ha ett schema att gå efter och man vet att man inte blir utan pengar.

Nu ska jag krypa under täcket och se tv!

Party!

Idag är jag taggad till tusan för fest! =) Sitter och lyssnar på Kate Ryan´s Ella Elle la och den går man i gång av. Måste vara sommarens hit! Nu väntar jag bara på att Emma ska komma så ska vi sprätta en cider. Blir att dricka vin ikväll också.. inte ofta det händer för mig men det är gott =) 

Måste bara skriva en rad till Tessan. Du ska veta att jag tänker på dig och mitt hjärta gråter för dig! Livet är inte rättvist! Kram på dig vännen!

En rök nu! Ha en trevlig lördag allesammans!

Shopping

Idag ska jag iväg och träffa Emma på stan. Förhoppningsvis hittar jag nå fint att ha på mig tills på lördag. Skulle även behöva en ny mascara och lite annat smått..
 Det blir att vara hos Anna B på lördag, hon ska ha födelsedagsfest. Det blir skoj med en tjejfest =)
Det enda jag är lite orolig över är att jag tror att jag har fått urinvägsinfektion. Det svider som tusan då jag pinkar och det känns som att jag är pinknödig hela tiden. Men jag avvaktar tills i veckan för jag ska då inte äta nå penicilin nu!

Sen jag skrev sist så har det väl inte hänt så mycket. Blev då inge minigolf i tisdags.. vi städa klädkammaren, for och hälsa på Krilles föräldrar och sen ett besök hos Cesses valpar! Dom är så himla söta! Cesse tyckte mest dom var äckliga, lukta på dom litegrann och gick sen sin väg =) Snart öppnar dom ögonen och börjar gå och då blir det livat i holken! Då blir det  mycket roligare att hälsa på dom.

Nu har alla ordinarie börjat komma tillbaka från sin semester på jobbet. Igår jobba jag med en som hade sin första jobb dag. Hon blev lite chockad över allt som hänt. Brukarens katt är borta sen två veckor, saknas 270 kr från kaffe kassan, konstiga sjukanmälningar, viktiga saker som inte är gjorda ordentligt m.m. Alla vet ju att jag har gjort mitt jobb och tagit på mig det största ansvaret och det känns skönt för gud vad jag har slitit. Jag sa till hon att det är jätte skönt att ordinarie börjar komma tillbaka och hon sa: nu kan du ta det lugnt sofie =)  Jag kan då ha gott samvete då det gäller min arbetsmoral.

Aja nu ska jag börja göra mig klar!  Ha en bra dag! Hejsvejs!

Less

Idag har jag jobbat till 16. Var riktigt skönt! Har ungefär 8 pass kvar av schemat nu och jag börjar bli rätt less.. jag trivs ju jättebra fast det är skiften som är jobbiga.

Iaf.. när jag kom hem så skrev jag en handlingslista och gick på ica. Vi hade typ ingenting hemma, inte ens smör så det var dax att handla. Sen så ställde jag mig och gjorde middag åt mig själv, kyckling och ris. Det vart väldigt gott=) fast tråkigt att sitta och äta själv. Efter det har jag diska bort och plockat undan lite här hemma. Jobbar ju imorrn så då vill man ha de undanplockat. Just nu sitter jag och väntar på att Krille ska komma hem. Känner för att hitta på nå ikväll men vet ej vad. Han gav minigolf som förslag fast det kändes it så lockande. Det är ju it så varmt ute. Kanske går förbi Anna på en rök sen också. Var ett tag sen jag träffa hon.

Jag längtar till helgen! Då är jag ledig och då ska jag dricka nå gott! =) Fårse vart vi hamnar.. lite oklart än. Hoppas det blir bra väder till sista sommar festen =)
Det finns en till grej jag längtar till fast det kan jag nog inte skriva här!! =)

Ha de!


Helg

Nu är det fredag igen. Veckorna bara springer i väg. Nu känns det verkligen som att sommaren är över. Känns tråkigt men ändå skönt. Jag kan inte påstå att det har varit en super bra sommar direkt, mindre bra väder och så har man bara jobbat. Jag har inte ens tagit mig ett dopp! Det som har varit bra är Dalarna resan och Pdol. Men hösten är rätt mysig tycker jag. Man kan börja tända ljus igen och shoppa höstkläder är ju så kul!

I helgen blir det lugnt. Jobbar lördag och söndag. Det känns väl mindre kul fast det är ju under helgerna det blir pengar. Jobbar med en härlig tjej så det kommer gå bra. Måste säga att jag börjar bli less på att bara jobba tolv timmars skift. Fattar inte varför dom inte har vanliga skift för det är helvetes dryga pass. Man hinner ju knappt vara hemma nå. Nog för att jag har varit ledig mer men jag skulle nog välja att ha vanliga skift iallafall. Aja ska va glad att jag haft jobb i sommar och nu har jag bara 12 skift kvar av schemat, sen blir det att vikariera inom barnomsorgen och Piteå kommun handikappomsorgen.

Annars rullar allt på som vanligt! Man mår ju faktiskt så himla mycket bättre då man jobbar. Få känns sig behövd och duktig. Jag hoppas jag kommer hålla mig med jobb i höst. Finns nog inge värre än att vara hemma dagarna i ända. Jag hoppas också Krille får fast i höst, det är han så himla värd! Det finns nog ingen som har så hög arbetsmoral som han! Det enda som bekymrar mig just nu är våran hund. Han beter sig lite illa i vissa situationer. Vi var och bada med han för några dar sen och då sprang han mot en annan hund. Han gjorde ju ingenting men sprang runt den andra hunden och retades. Sen när man går ut med han och möter andra hundar så blir han så stressad. Det är jättejobbigt! Jag fattar inte vad som gått fel, han har ju alltid umgåtts med andra hundar och det har gått så bra! Det känns verkligen som ett misslyckande för min del...

En till grej som jag har lite ångest över är rökningen. Jag vill SLUTA! Men jag vet inte om jag klarar det.. känns för jävla jobbigt! Jag vet att jag klarar det om jag vill men det värsta är att bestämma sig. När man väl bestämt sig så går det rätt hyffsat. Jag borde bestämma mig för ett datum när det är färdigt med rökningen men det är som att jag inte ritkigt vågar.. skjuter upp det hela tiden. Men inom en snar framtid så ska jag sluta!

Ikväll ska jag och min älskling ut och äta! Älskar han så mycket!

RSS 2.0