Tack för mig!

Nu tänker jag lägga ner bloggen, jag har verkligen ingen lust med att blogga just nu så då får det va. Jag kanske kommer tillbaka på en vecka eller 2 månader, vem vet. När jag känner för det så kommer ett inlägg. :)

Vi höres! Ha de bra allesammans.

Min goding!










Haha denna bild var så rolig, synd att den blev lite suddig bara :)


Sämst

Jag är nog sämst på att uppdatera nu förtiden. Men tiden är ännu knappare nu då man jobbar ibland också. Inte för att jag jobbat så jätte mycket men :) Trött är jag också för Theo strular på nätterna igen, som han gjorde för bara ett tag sen. Han börjar helt plötsligt skrika men sover som ändå fortfarande. Vet inte riktigt vad det beror på, ont i munnen lr mardrömmar?! Jobbigt är det, speciellt då man ska upp och jobba kl 07.00 och inte får sova ordentligt!

Kort och sammanfattat, vi har hunnit hälsa på Malla och Nellie, jag har varit hos sjukgymnasten, även besök hos Maria och Hannes. Jag har jobbat idag och jobb i morrn igen.

Aja nu ska vi nog fortsätta se Pacific som vi börjat nöta. Verkar ändå som den serien är sevärd!

Vi hörs väl säkert snart igen! Hej!


Något nytt


Detta är Theos nya grej! :)

Blahablaha

Fredag idag. Ska på en fika i stan med några bruttor. Sen kommer Tessan, Micke och Liam till Pite så vi ska väl umgås med dom.

Känner mig inte på topp idag. Vad betyder man egentligen undrar jag ibland...

Tur jag har min underbara lille kille och min stora kille!


Den roliga gungan!






Himlat sötast och bästaste!



Nya cyklar

Nu har vi skaffat oss nya cyklar och en cykelvagn som Theo kan åka i. Det var år och dar sen jag hade en ny cykel så det är jag allt värd! :) Vi var ut en snabb sväng idag och det gick jättebra, Theo somnade så gott i sin vagn. Fast vi måste köpa en ny hjälm då den vi köpte inte passade så bra. Så nu ska det cyklas överallt, kanske man bränner bort lite fett! :p

Veckans planer: Måndag; Fara på Ångsågen och titta på lite husfärger, hälsa på Anna och Molly
Tisdag; Jobb 7-15
Onsdag; Jobb 07.30-15
Torsdag; Film och mat med tjejen jag är kontaktperson åt
Fredag; Nada

Innan ni får några bilder, jag har skrivit in några bloggar som jag är och läser där nere vid länkar! :) Lättare för en själv och för er att hitta till olika bloggar! :)


Snygging i cykelvagnen! :)


Roligt att gå med lära gå vagnen










Theo och Charlie leker

Höres senare i veckan!

Ensam i huset

Ikväll sitter jag själv, vilket inte alls känns så dumt. Klart det kan bli lite trist men ibland så är det skönt att bara va för sig själv och göra precis som man vill :)

Theo somnade lika bra som vanligt men dom senaste nätterna så har han tjorvat på som aldrig förr. Vaknar och panik skriker, somnar om, skrik igen osv. Vet inte om det är tanden som gör ont lr om det är mardrömmar. Såhär har han aldrig gjort förr så jag antar att det är något som stör hans sömn. Det är jätte jobbigt för oss, lr för Krille mest kan jag väl säga, för det är han som tagit mest hand om Theo nu då jag har haft ont. Inte så bra att jag ska kliva upp ur sängen hela tiden för att ge tutte och så. Ni kanske börjar bli lite less på mitt rygg skrivande men iaf så har det varit lite bättre idag. Jag har knaprat dexofen och alvedon men det var lite obehagligt för jag blev rätt snurrig. Skönt att det hjälpte iaf! :)

Idag så har först Anna och Charlie varit på morgonkaffe! Strax efter dom gick hem så kom Anna, Molly, Emma och Hugo. Jag har tänkt mycket på hur tur man egentligen har som har massor med kompisar som är mamma lediga samtidigt som en själv. För va tusan skulle man göra annars?! Man skulle ju klättra på väggarna och inte ha nånting alls att göra!! Så jag är SUPER glad över att jag och mina närmaste vänner har fått barn så tätt! Sen är det ju bra att man kan få och ge en massa tips mellan varandra. :)

Imorgon så ska jag och Theo på Krilles premiär match! Han har börjat spela fotboll med norrfjärdens div.5 så bara vädret är bättre än idag så ska vi stå och hejja på han. :) Resten av dagen blir det bara lugnt, film och godis på kvällen.

Nu blir det lite television.

Hej hopp

Ett till arbetspass avklarat, härligt härligt. Det gick betydligt bättre idag fast nu är jag stel som en pinne. När ska detta ge med sig?!

Innan jobbet så var vi en sväng till Luleå. Det vi fick med oss hem var några leksaker till Theo, en glansig mindre grön matta till hallen, baconchips och en tvål. Inte så jätte dyr resa som vi hade tänkt för vi hade planerat att köpa cyklar och en cykelkärra men i sista sekund så blev vi lite snåla. Vet inte riktigt varför för cyklar ska vi ha snart iaf :)

Nu har Theos första tand börjat titta fram! Det var igår som jag kände något litet vasst och äntligen säger jag bara. Nu hoppas jag han slutar dregla litegrann iaf!

Ne ni, nu blir det nog sängen för som jag är trött.

Ha det gott så hörs vi!


Deppad

Jag känner mig grymt deppad och nere idag. Och det beror på min skit rygg! Jag vill bara gråta så less jag är! Igår skulle jag egentligen jobba mellan 09-22 men det gick bara till 16. Då var jag tillbaka till förra veckan då jag inte kunde lyfta lr göra nånting alls. Jobbar i morrn igen men på det stället är det betydligt lättare så jag hoppas det går bra och att det känns lite bättre tills i morgon. Jag vill verkligen jobba och tjäna pengar och det känns så jävla dumt att sjukanmäla sig efter bara 2 pass. Jag är en sån som är rädd att inte bli trodd, att folk ska snacka bakom ens rygg och inte tro att det är så farligt egentligen. 

Fan...


Påskafton

En väldigt lugn påskafton. Krille ska i denna stund fara och jobba som vakt på challenge och jag ska bara se lite tv och sen hoppa i säng. Först tänkte jag lägga ut lite bilder.

Först från mamma träffen i veckan


Ozzy och Theo




Hugo och Theo

Här några bilder från igår och idag


Mamma och Theo ute i härliga solen




Han njöt :)


Pappsen


Cooling :)



Hej på er!




Stan sugen

När klockan slår 10.00 så tror jag att jag drar in till stan en sväng! Jag blev så rackarns stansugen! Det är ändå inte någon sol ute så det är inte bråttom ut till stugan. Där blir det påskmiddag senare idag med både Theos mormor,farmor och farfar. Vi var även där igår på dagen då solen tittade fram, Theo fick åka lite pulka och vi satt ute och fika, riktigt härligt! På kvällen så mös vi bara på, känns som det var år sen jag och Krille var för oss själva så jag uppskattade lite tid med honom. Nu är han somsagt arbetslös och det är underbart, nu kan man börja leva lite lite igen känns det som, kunna hitta på saker och så.

Skärtorsdagen så jobbade jag mitt första skift. Det gick jätte bra och på ett vis så kändes det som det var igår man var där! Men mycket var ändrat och jag hade inte så stor koll på vissa saker, men det kommer nog snabbt tillbaka igen :) På måndag är det dax igen, det passet är lite mer ångestframkallande, från 09-22, det känns gryymt!

Denna jävla snö bara förstör. Igår upptäckte vi att hela car-porten har rört sig!! Det var bara för Krille att gå upp och skotta bort allt så inte det var risk för ras. Herregud va snö, och sen rasa det från taket på framsidan också, tur att vi har en traktor som kommer och gör fint på våran uppfart :) Iaf så blir det väl ingen dyr historia angående car-porten men det är bara så irriterande!

Aja, ska göra mig klar. Någon dag framöver så kommer det lite bilder från denna helg.

Ha en trevlig påskafton!

RSS 2.0