Födelesedag och jobb!

I går fyllde man ett år äldre, 24 år. Var ingen speciell dag direkt, började jobba 15 så jag ska bjuda på fika ikväll åt tjejerna och i morrn kommer familjen. Jobbar just nu så tjejerna kommer vid 18-19 då jag slutat för att fika gott och se melodifestivalen. Men jag blev glad när jag kom hem från jobbet igår kväll, Krille hade gjort i ordning en massa mys med film,chips och dipp =)
Igår så bokade jag ultraljud! Den 26 mars är det dax! Vi längtar så mycket! Så man får veta om allt är okej, kanske veta kön och hur många, på jobbet tror dom på tvillingar eftersom jag börjat få så ont tidigt. Lite skrämd jag blev! =) Det finns ju tvillingar på min sida men inte tror jag det ska visa två stycken. Jag kan nog va lugn=)
Annars så har smärtan inte gått över.. den blir ju bättre från och till, speciellt på morgonen då jag legat en hel natt. Men under dagen blir den värre och värre. Har inte kunnat va ute och gå sen i måndags och det håller på att göra mig tokig! Jag behöver verkligen få röra på mig! I morgon ska jag nog ta mig en liten promenad runt djupviken iaf. Barnmorskan gav mig en lista på saker jag ska göra och inte göra. Jag ska vagga mig fram som en anka då jag har ont, inte sitta med benen i kors, inte röra mig så mycket då jag har ont m.m. Inte dom lättaste sakerna!
Jag börjar känna mig rätt plumsig nu! Tycker mig kropp har börjat förändras en del redan. Nog för att jag bara gått upp 3 kg sen jag blev gravid. Rätt lite med tanke på hur jag har ätit, börjar må illa då jag tänker efter. Men det kanske bara är jag själv som känner mig plumsig.. speciellt i ansiktet. Aja det hör ju till och större kommer man bli =) Längtar tills man har en riktig gravid mage! =)

Idag är det sista passet för mig. Tjejen som varit sjukskriven kommer tillbaka i veckan. Det känns väl både och. Skönt men också oroligt. Jag har då ändå bokat in mig på jobb nästa vecka och under påsk. Försöka boka in mig så mycket jag kan eftersom det är mycket skönare att veta i förväg.

Nee nog för den här gången! Trevlig lördag!

Foglossning

Halv tolv idag ska jag iväg till barnmorskan. Har haft riktiga besvär med foglossningar så hon ville ha dit mig för att visa ett foglossningsbälte. Sen förra lördagen har jag haft ont i ljumskarna. Känns precis som träningsvärk så jag har haft svårt att ställa mig upp, gå i trappor och gå överhuvudtaget. När jag pratade med barnmorskan förra veckan så sa hon att jag skulle ta det lite lugnare med promenader och det gjorde jag men ändå hade jag ont. Typ när jag städat och hållt igång. Det är inte alls kul, hoppas nu att bältet denna kan hjälpa. När jag jobbar så känner jag att jag it kan göra mitt jobb bra, snart kommer ingen vilja jobba med mig för att dom får göra det mesta!

Efter det blir det lunch med Anna i stan och sen jobb kl 15.
Ha en bra dag!

6 år

I dag är det 6 år sedan syrran gick bort. Tiden går fort, känns som igår fast ändå inte.. känns som på ett sätt att det aldrig hänt. Konstigt.. Mamma fråga ifall jag ville med på graven fast jag avböjde. Jag har aldrig varit så mycket för att gå på graven, jag känner mig så obekväm där. När jag tänker på syrran så kommer jag inte ihåg henne så bra, det är nästan som att hon aldrig funnits. Det är lite skrämmande.. man vill ju inte glömma. Lr det finns mycket jag vill glömma om henne och hennes drogproblem men inte hur hon var då hon var som vanlig. Det var ju inte så ofta hon var sig själv så det kanske inte är så konstigt att jag glömmer... Det enda jag vet är att hon har det mycket bättre där hon är nu men om jag kunde så skulle jag så gärna bara vilja gå tillbaka och se hon, höra hennes röst en gång till, drogfri.

Nog om det.. nu ska jag börja göra mig klar för att fara och jobba på min lediga dag! Mycket kul!

Hejdå!

Nu är jag less på att frysa!

Varför måste det vara såhär kallt?! Jag är så himla less. Tur att man iaf haft lite solsken. Det har faktiskt gjort mig mycket piggare och gladare! Jag har som fått tillbaka en del energi, bara för några veckor sen så var jag så less på jobbet, allt var så tungt men nu är det nästan kul att jobba igen. Bara nästan =)

Annars allt bra.. förutom att min kära sambo blev stoppad av polisen i dag och blev 1500 kr fattigare. Inge bälte, så jädrans onödigt!

Till helgen far vi till Överkalix, hälsa på Krilles mormor och morbror med familj. Ska bli skoj, har inte varit där och det har gått snart 5 år så det är på tiden. Kul att få komma hemifrån ett tag!

I går var man på ljus party, där jag blev 500 kr fattigare. Men oj så kul med ljus, värt varenda kr!=)

Ska snart i väg och träffa min vän Ida, som jag inte träffat och umgåtts med på lääänge. Vi snackar månader.
I morrn får man även främmande av en fröken pettersson. Ska bli skoj det med.

Känns som att detta inlägg blev flummigt, men aja, det får duga =) Hejdå!

Roliga nyheter!

Nu tänkte jag att det är dax att berätta! Jag och Krille ska ha barn! Hon/ han är beräknad att komma 27 aug och det känns såå länge tills dess! Men det har ändå gått rätt fort, är ju i 13:e veckan nu och det känns skönt att dom kritiska veckorna är över. Ojoj vi är så glada men man kan som inte riktigt fatta det. Tänk att vi ska ha en liten en?! Hur kul som helst! Och ännu roligare är det ju att vi är några tjej kompisar som kommer få rätt nära varann. =)
Jag slutade röka samma dag jag testade mig och det har varit hur tufft som helst! Fy vilken ragata jag har varit, väldigt kort stubin. Men det har börjat ge med sig, även då det gäller godis ätandet. Men nog är jag stolt som bara slutade och har varit rök fri i över 8 veckor nu =) Men som jag kan sakna den där cancer pinnen....
Liten mage har jag börjat få, tror jag då iaf =) Längtar tills den blir större så det verkligen syns=)

Nu längtar man bara ihjäl sig tills det är dax för ultra ljud! =)

Frukost nu! Trevlig helg! =)

Äntligen fint väder!

Huvva vilket väder det varit heela helgen! Inte nå kul alls. Så i morse då jag såg att solen sken vart jag glad =) Tog snabbt på mig täckisarna och tog en promenad. Tänkte hälsa på mamma men då var hon inte hemma. Så det var bara att traska hemåt igen. Men det var super härligt med en promenad!

Helgen har jag bara jobbat. Alltid lika skönt när jobb helgen är över. Så jag har varit ledig mån och idag. I går så for jag, Emma och Anna på stan. Vi tog en lunch på Nodo och sen kika vi i lite affärer. Måste säga att äta lunch ute på stan är bland det bästa som finns =) Det är så härligt! Att äta ute överhuvudtaget är skönt, kan de ha att göra med att jag hatar att laga mat?! Resten av måndagen så städa jag huset, vi for och handla och gjorde kycklingsallad och sen på kvällen for jag till Frida och Mira.

Idag så har jag som sagt hunnit vara på en promenad och snart ska jag äta resterna sen salladen. Efter det vet jag inte vad jag ska hitta på. Det enda jag har inplanerat idag är att vi tjejer ska fara och fika men det blir lite senare ikväll.

I går då jag kika över vårat hus lån så såg jag att räntorna hade sänkts. Och ganska ordentligt!. Denna månad kommer kostnaden bli över 600 kr billigare. Så jag tänkte att jag ringer till banken för att höra ifall man kan låsa lånet på det. Men smart som man är så fatta jag ju ingenting! Tror hon sa någonting om att även om vi låser lånet så blir det inte lika billigt ändå. Räntan höjs om man låser en del. Ajja hon skulle då skicka hem en planket så då får vi se. Det är iaf riktigt kul att bo i hus då månads kostnaden blir så pass billigare =)

Ne nu ska jag äta. Magen kurrar! Ha en bra dag!

Utflykt

Det blir ett snabbt inlägg =) Snart får man hämtning av Frida och Mira. Vi ska på utflykt till Norrfjärden där Emma ska bjuda på lunch. Det ska bli himla trevligt! Johanna S ska också med =) Ledig hela dagen idag, sköönt! Jobbar dock helgen denna vecka vilket känns piss. Gud så jag är less att jobba helger. Men det går.. bara att hålla ut. Det är värt det sen! =)

Aja nu måste jag nog göra mig helt klar. Hejsvejs! =)

RSS 2.0