Kan inte sluta!

Jag kan bara inte sluta sätta in bilder på min lilla kille, det är ju såå kul! :)

Dom här bilderna har jag snott av Sara som var på besök igår och tog hur mkt bilder som helst. Varsågoda :)



Sen så måste jag ju gratta min lilla Anna som fyller 25 år idag! Grattis vännen! Jag är glad att jag har dig som vän och tänk så otroligt att vi fick dela glädjen och föda våra barn på samma dag! :) Du betyder mkt för mig!



Halloween för 2 år sen :)


Nu promenix! Hej!



Toppen!

Just nu så känns allt så bra och jag mår super! Livet är underbart :)
Theo är så fin och snäll och jag bara älskar han mer för varje dag som går. Helt otroligt vilken känsla det är!
Att vara mammaledig är hur kul som helst! Dom första veckorna så tänkte jag mest på hur långtråkigt det kommer bli men nu när man hittar på någonting varje dag så kan jag vara ledig hur länge som helst :) Och roligare blir det nog bara då Theo blir större och större och det händer mer i hans utveckling!

Inatt har han sovit jättebra! Han åt klart 21.30 igår kväll och sov ändå till 04.00. Det var så skönt då jag tittade på klockan då jag annars är van att han vaknar varannan, var tredje timme. Sen somna han om och sov till 08.15. Så idag är jag en ganska pigg mamma :)

Vad har hänt och händer iveckan då? Igår så var jag och Anna och fikade med Malin/Nellie och Linnea/Herman, det var riktigt trevligt så det tycker jag vi ska göra om :) Idag har vi haft besök av Emma och Hugo, vi har fixat klart med lekarna vi ska ha till Halloween festen på lördag. Resten av veckan blir det mamma träff hos Johanna, promenad med Malin, och somsagt FEST på lör, som jag längtar :)

Här kommer nån bild på Theo såklart! :)







Fin bild

När jag var hos Ida i torsdags så tog hon en sån fin bild på Theo så jag var tvungen att sno den från hennes pixbox :) Hon får alltid så fina bilder Ida!


Nu känns det som att det är över!

Jepp.. efterkontrollen är nu gjord och det känns som att denna graviditet är över, riktigt skönt! Jag var hos barnmorskan över en timme och det kändes så himla bra. Vi pratade mycket om förlossningen som var riktigt jobbigt för mig. Ingrid öste positiv kritik om hur duktig jag var som födde ut en sån stor kille, och att det gick så fort och bra. Jag behövde inte ens nå hjälp som tex sugklocka lr tång, och när hon undersökte mig så märktes det inte ens att jag fött barn :)  Hon sa att hon förstår att det känns skrämmande att föda igen med tanke på att nästa troligtvis också kommer vara stor så jag ska få stöd direkt jag blir gravid nästa gång. Norea tror jag det heter, då får man prata med en bm/läkare om sin förlossnings rädsla och planera hur man vill ha sin kommande förlossning. Så nu känns det som att jag vågar bli gravid igen :) Innan tänkte jag ju att det blir inte något syskon åt Theo fast jag egentligen ville ha det.

I veckan har det varit full rulle! Träffat goda vänner och en ny vän till och med :) När jag var hos barnmorskan så presenterade hon mig för en tjej som bor väldigt nära oss som också fått barn nyligt. Vi böt nummer och var på stan och fikade igår. Det är riktigt kul att bekanta sig med nytt folk, speciellt då man har barn som är i samma ålder :)
Till veckan blir det också att träffa lite nytt folk, en fika med Mallan, Linnea och Anna. Det ser jag framemot, vi alla fyra har ju barn väldigt tätt! :)

Nee nu gråter min lilla pojke! Ha en trevlig lördag.


Theo..


Det finns nog inte nån sötare! :)


Promenix

Just nu så är jag och Theo hos mamma. Vi tog oss en promenad till gallerian för att ta oss ut en stund. Det blev såklart en del shopping också =) Mest till Theo, en bamse body, bamse sockar, en pås-pyjamas, mösse och vantar. Till mig själv så blev det bara ett par strump byxor. Anna och Molly hade vi som sällskap och när vi satt och drack kaffe så gick helt plötsligt brand alarmet. Vi var tvungna att utryma och eftersom vi inte fick åka hiss ner från fiket så fick jag och Anna lite panik då rulltrapporna var det enda alternativet ner! Vi hade ju aldrig åkt i rulltrappor med vagnarna förut! Just när jag var på väg ner så ångra jag mig och tur som var så erbjöd sig en tjej att hjälpa mig. Det var så mycket folk omkring så det var lite pinsamt då jag tvär ångra mig.. speciellt då man såg att många hade så bråttom. Jag vet inte om det brann där men det började lukta då vi var på väg ut. Huvva, det var riktigt obehagligt!

Nu ska jag börja traska till svärmor och svärfar där det blir middag idag. Resten av dagen blir det bara tv tittande och my=)

Kommer lite bilder senare ikväll =) Hej!

Helg!

Äntligen helg igen! Jag har som alltid helg nu då man är mammaledig men helgen är som ändå speciell =) Plus att Krille alltid är ledig då så det är ju skönt!

Ikväll så får vi besök av Emma, Per och Hugo. Vi ska bjuda dom på middag och sen umgås och ha det mysigt! Krille prövade ett nytt recept för någon helg sen som han ska göra idag med. Det var fläskfile med en marinad som gjorde köttet gudomligt! Coca cola, soja och grillolja! =)
I morgon så är det Ozzys namngivning som står på schemat. Jag tycker det är mysigt med sådana tillställningar, man får träffa alla sina vänner och sen så är det ju oftast så gott fika ;) Sen på kvällen så har vi inge planerat men jag känner nog för att äta onyttigt och se nån film, vi fårse!

På torsdag så har jag min efterkontroll. Jag är skitnervös måste jag erkänna! Vet inte varför men det är ju aldrig kul med såna undersökningar.. Någonting positivt med att göra bort efterkontrollen är jag ska börja träna då! Det har som känts bäst att vänta med träningen tills efter.. Och jag har nog bestämt mig för vars nu också. Det får bli korpen, även fast det är dyrare än Nautilus men det kan ju faktiskt va lite roligare att man har möjlighet till att gå på pass också! Jag längtar AS MYCKET tills att få svettas lite! =)

Lille Theo mår jättebra! Han ler jättemycket nu och han är så söt! Han har börjat små prata lite också som också är rätt så sött =) Älskade barn..han är det finaste som finns.



Ledsen..

Just nu så känner jag mig ledsen och nästa gråtfärdig... I går så satte vi ut en omplacerings annons på Cesse och ganska så fort fick vi svar av en tjej från luleå som var intresserad. Vi mailar just nu för fullt och det verkar vara ett bra ställe för Cesse, än så länge iaf. Vi ska ju träffas några gånger före också för vi lämnar inte bara bort han i första taget..
Men jag måste säga att det känns jätte tungt! Nästan så jag börjar tveka på om jag vill lämna bort han fast jag vet ju att det är det bästa för oss alla. Åh vad dåligt samvete jag har..

Aja vi fårse hur det går! Hoppas det är ett super bra hem för Cesse och att vi känner att det är dom rätta för han! Då kanske man mår lite bättre.

Nu kommer syster. Hejdå

Gokväll!

Först lite bilder...

Jag och min lilla gubbe



Han har börjat hitta sin lilla hand =)



Sitter i sängen och surfar runt lite.. Min son ligger här brevid i sin spjälsäng och håller på att stänga sina vackra blå. Han har dom senaste nätterna somnat vid 22 tiden och sen vaknat vid tre tiden för käk, och sen igen vid sex, sju tiden. Helt ok natt tycker jag. Fårse hur länge det håller i sig, man kan ju hoppas att det är lite av en rutin =)

Vad har vi pysslat med dom senaste dagarna då?
Fredagen så var det bara mys. Det blev en rätt tidig kväll då Krille jobbat hela veckan men det var bara skönt.

Lördag så sov vi till nästan 12 på dagen. Var inte igår man sov så länge men det var välbehövligt för oss alla. Självklart så var mamma och son uppe ett par gånger under natten =) På dagen så tog vi en liten promenix, sen  middag på djupviks pizzerian. På kvällen innan fotbolls matchen drog i gång så gick jag och Theo till min kära mor. Där skulle vi tillbringa kvällen och även natten då Krille skulle partajja med några arbetskamrater. Jag ville inte börja gå hem mitt i natten med barnvagn så det var likest att sova över. Det var jätte mysigt att vara med och hos mamma.. Hon har så bra hand om Theo och jag känner mig så trygg med henne. Min mamma är verkligen bäst!

Söndag så var det storstädning och handling. Det är ju våran handlingsdag då vi handlar för kommande vecka..det funkar faktiskt jätte bra och jag tycker man slipper småhandla så mycket. På kvällen så tände vi lite ljus och såg en till Johan Falk film, och naturligtvis så kunde jag inte låta bli godis skålen som var kvar sen fredagen! =) Vi åt även morötter, gurka och dipp, gryymt gott!

Idag så har jag varit och klippt mig. Hon tog en ganska ordentlig bit då det var rätt slitet. Sen så klippte hon upp det rätt mycket också så man får lite mer volym. Det är bara så synd att man aldrig kan bli lika snygg som när man just har varit hos frissan..aldrig får man till det på samma sätt som dom! Sen vidare till Anna och Molly där man blev bjuden på kaffe. Vi har också hunnit städa undan på gården och plockat ihop en massa skit som vi i morgon ska fara till tippen med.

Måste bara berätta att jag längtar tills halloween helgen för då ska jag ta mig någon cider! Det ska bli riktigt skoj men samtidigt så är man lite nervös inför att lämna lillen en kväll. Nog för att svärföräldrarna ska sova hos oss med han så det kommer gå fint! Gott med en cigg ska det också bli! =)

Nee nu ska jag börja krypa till kojs. Sov så gott

Magknip

Min lilla gubbe verkar ha de jobbigt med magknip! Det har varit lite småbök och gnäll dom senaste dagarna och man  märker hur han försöker ta i och det pruttas och kurras mkt. Men han har ändå inte varit jätte ledsen och gråtit så det har nog inte varit så farligt men däremot så har natten i natt varit jobbig. Han har vaknat flera gånger och gråtit och man ser hur ont det gör för han. Jag tycker så synd om han, min lilla älskling. Just nu så ligger han och sover, nå som hans mamma också borde då hon inte sovit så mkt inatt men jag har tagit mig en dusch och ska göra mig redo för en stadsrunda med Anna.

Helgens planer är inte så mycket mer än vad det brukar va. Hemma mys ikväll med Johan Falk filmer och godis, i morgon var det tänkt att jag skulle till mamma och se fotboll då Krille ska på firmafest men då har min kära mor gått och blivit förkyld så jag får väl sitta här hemma och uggla för mig själv. Kompisarna ska festa i morrn men dom är ändå inte intresserade av fotboll så dom skulle nog inte vilja umgås med mig ändå. Jag är bara så sattans mörkrädd nuförtiden så att sitta hemma själv en hel kväll känns skitjobbigt. På nätterna så ligger jag seriöst och tänker att jag så gärna skulle vilja bo i en lägenhet där man känner sig tryggare. På dagarna är det som bortblåst men direkt mörkret kommer så blir jag nojjig igen..

Aja nog om detta. Dags att blåsa håret.

Trevlig helg på er allihopen!


Nu har vi bestämt oss!

Ett stort beslut är taget och det är med sorg som jag skriver att vi bestämt oss för att inte ha kvar Ceasar. Det känns jätte tråkigt och jobbigt men samtidigt en lättnad. Jag känner att jag inte kan lita på hunden till 100 procent och jag bara går och är nervös inför att det ska hända något. Inte bara att han ska bli arg och bita Theo utan för att han är en sån stor hund och det kan hända olyckor, tex att en tass kommer upp lr liknande. Sen så känner både jag och Krille att inte hunden mår bra av att bo med oss..han får inte det han behöver just nu. Han kräver så himla mycket för att stimuleras och vi har verkligen inte tiden till det. Vi känner att han skulle må bättre i ett hem där han får mer motion och mer uppmärksamhet. Nu hoppas vi bara att vi ska hitta nån bra som är villig att ta sig ann en jätte fin och snäll hund. Jag hoppas inte det tar för lång tid för det känns bara jobbigare ju längre tiden går. Nu vill jag bara få det bort gjort! Huvva, vill inte ens tänka på dagen då det är dags att lämna han. Vet inte om jag klarar av att vara med då.. Vi har ju ändå haft han i över nästan 5 år och han är som en familjemedlem så det kommer bli tufft.

Jag älskar verkligen denna hund..





Stora killen!

Jajamen, han har gått upp mkt denna vecka också! =) Nu väger han 6440 och är 59,5 cm lång. Himla skönt att han går upp så bra!
Nu är det dags att börja med dessa D- droppar, hur man då ska komma ihåg det vareviga dag vet jag inte. Sen så skrev hon ut Mycostatin åt mig som jag ska smörja in brösten med då det fortfarande gör ont. Inte lika ont som förra veckan men ändå inte smärtfritt. Jag hoppas att det ska gå över helt nu med det nya jag ska testa! Men helskotta va dyrt det var, över 300 spänn för en liten flaska. Dom kan då ta betalt!

Snart kommer Ida hit som ska färga mitt hår! Några kaffe koppar blir det nog också =)

Hejsvejs!


1 månad!

I går så vart lill killen en hel månad! Gud så fort den månaden har gått!

På en halv timme så ska vi traska in till stan för en bvc träff, blir intressant att se vad han har gått upp och se hur lång han är. Han har ju inte blivit mätt sen vi var på bb så han borde ha växt en del!

Ska försöka att uppdatera lite bättre senare!

Här är min stjärna!








Så duktig kille som lyfter och vänder på huvudet =)

Höres sen!



RSS 2.0