5 år

I morgon firar jag och Krille 5 år. Vi vet inte exakt då vi blev tillsammans men nånstans kring slutet av maj,början av juni så 1 juni lät bra! =)  Min stora kärlek! I älsk dä så he gör ont! :p





Helgen har varit underbar! Vi har hunnit måla våran grillstad som blev kanon bra! Vilken skillnad alltså! Sen har vi målat en del saker som ska till altan också. Vi har även varit hos Frida och Peter, där var det grillning och kubb! Mkt trevligt!

Nu vart jag less! Hejdå! :p

Fin besök!

Snart får man besök av en gammal gammal kompis, Stina Jonsson! Det blir himla kul att hon kommer hit, det är faktiskt på tiden, vet inte hur många gånger vi pratat om de! Men det är inte alltid så lätt att få det att passa!
Vi har gått i samma klass sen ettan på lågstadiet upp till nian. Då umgicks vi nästan i ett men sen då man började på backa så blev det mindre och mindre. Hon är iaf en väldigt speciell gammal kompis för mig! :)

I går gick jag in i vecka 27. Jag känner mig rätt så fräsch nu ändå.. jag har ju mina gamla vanliga problem men det är som ingen ide att gnälla nåmer.. jag kan inte göra nå åt det och snart så slutar jag ändå jobba! Det enda jag är rädd för att det ska bli bestående men men det får vi se. I går hade jag också rätt mkt sammadragningar då jag jobbade, en jobbig känsla tycker jag! Nu har vi nog också bestämt oss för namn, men det var endast på ett villkor och det var ifall vi får en tjej nångång så får Krille bestämma namnet! Det gick jag med på, så troligtvis kommer lillkillen heta Theo! :)

I helgen blir det att måla måla och måla. Alla fönster runt huset ska bli vita och frsächa igen. Sen så ska jag måla våran grill stad, om jag hinner!

Ne nu ska jag koka nå kaffe! Hej! 

Snabb uppdatering!

Just nu känns det som att jag bara stressar och stressar, denna vecka har jag fullt upp! Men jag tycker ju om att ha saker att göra! =) Saker som jag bland annat gjort är:
* Köpt buskar till framsidan
* varit på jysk och letat lamell gardiner till halva priset, (ska dit igen idag och jag hoppas dom hittat igen gardinerna!)
* jobbat
* beställt kappor till köksfönstren
* städat ur garderober så bebbe kläderna får plats :)
* träffat tjejen jag är kontakt person åt
* börjat måla runt fönstrena
* grattat syster som fyllt gammal :p

Aja nu ska jag äta lunch och sen börja dra mig på jysk!

Här kommer en bild också! Tagen idag, 26+5


26+0

Går in i en ny vecka idag, vecka 26. Det känns ändå mycket, tycker tiden har gått snabbt från v.20! Skönt!=) Nu är jag iaf under 100 dagar tills beräknad förlossning, 97 dar tom! Jag längtar som ett tok! Jag vill ha min bebis! =)
Idag är det 22 veckor jag har varit rökfri! Jag är himla stolt över mig själv att jag inte tagit ett enda bloss sen plusset! Men för mig var det självklart att sluta då jag vart gravid, efter graviditeten är en annan fråga :p Jag hoppas iaf att jag kan hålla mig borta från det men som det känns nu så kommer det it gå.. Aja det är ju ett tag dit, vi fårse =)

Snart ska jag iväg och jobba. Jag blir lite arg på mig själv då jag alltid stiger upp i så god tid så ibland får jag sitta och rulla tummarna för man vill ju it fara till jobbet hur tidigt som helst! Men det är iaf härligare att stiga upp i tid än att behöva stressa på morgonen. Lätt att man blir på dåligt humör då!


En bild från Thailand! Vill så tillbaka!




Godmorgon!

Idag steg jag upp och skjutsade Krille på jobbet.. så halv sex ringde klockan! Det var inte spec kul! Men jag skulle ändå upp vid sju för att fara och jobba så det gick bra. Dock så känner jag mig riktigt trött nu! =)

I veckan jobbar jag dag hela veckan. Det är faktiskt skönt, då har man hela eftermiddagen och kvällen på sig att hitta på nå. I helgen vet jag inte vad som händer, Krille ska väl bygga på altan så jag fårse vad jag hittar på. Hoppas det kan va lika fint väder som förra helgen så man kan fortsätta jobba på sin bränna! :p Jag mår iaf så himla mycket bättre av att ha lite färg på kroppen! Man känner sig som en ny människa. Kanske man fuskar lite och lägger sig i solariumet ikväll?! :p

Altanbyggandet går då riktigt bra! I dag ska dom redan börja med taket så det går fort för dom! Dock så vet jag inte vilket tak det blir.. helst vill jag ju ha innertak också men det vart så dyrt så vi sparar det till sen. Men det lutar iaf åt att det blir svart plast. Om man har genomskinligt så syns all skit så fort, typ löv och sånt. Gud vad jag hatar att ta beslut, jag är så osäker! Jag önskar att någon annan kunde ta alla beslut åt mig! =)

Nu är Krille klar med sin utbildning som ordningsvakt. I går beställde han alla kläder han behöver för att börja jobba. Gissa vad det kosta! Ungefär 6000 spänn! Helst sanslöst! Tänk om man själv fick handla kläder för en sån summa?! :p Han är så duktig min älskling som vill jobba så mycket men jag ser inte framemot sommaren då han kommer ta på sig så mycket vakt jobb. Först har han ju sitt vanliga jobb och sen alla helger plus festivaler! Nee huvva, jag kommer inte se röken av han tror jag!

Nee nu kan jag inte sitta här nåmer. Ska dricka lite mer kaffe! Hojjres!

Underbart!

Tog på mig en kjol och bh och gick sen ut på våran altan som ännu inte är klar men helt klart godkänd för att sola på! =) Jag njuter! Att bo i hus är helt underbart!

Idag, 25+4


Trött

I morse då klockan ringde ville jag verkligen inte stiga upp för att fara och jobba! Huvva så trött jag var! Men det var skönt att Krille också skulle upp samma tid! =) Det är ju aldrig kul att behöva stiga upp själv och se sin älskling ligga kvar och må skönt under täcket! =)

Idag jobbar jag till ungefär 18. När jag kommer hem så blir det att grilla! Mmmm jag längtar redan, det är så gott! Hoppas bara solen tittar fram snart.. dom har ju lovat bra väder hela helgen!
Senare ikväll blir det bara lugnt, dom ska väl bygga på altanen hela dagen och kvällen så jag kanske krattar färdigt sen då. Jag kan verkligen inte bara sitta inne då jag ser Krille och hans pappa arbeta, då känner jag mig så onyttig! =) Det är ju schlager ikväll också men jag var inte så sugen på att se det.. känns ändå inte som att Sverige har nån chans!

Jag har fortfarandet inte lyckats släppa det där med vikten.. så jädrans tråkigt att ens barnmorska ska få en att känna såhär! Hon har ju fått mig att känna mig tjock!

Aja nu ska jag dricka lite kaffe så kanske man blir lite piggare! Hejjs!

Småirri!

I går var jag ju alltså hos barnmorskan. Det gick väl bra men det kändes inge vidare bra! Vågen visa plus 8,7 kg och hon verkade inte tycka om det, jag frågade ifall det var mkt och hon vickade på huvudet och sa att man helst bara ska ha gått upp 6 kg tills vecka 31!! Sen sa hon bara att jag har ju slutat röka också så det är ju några kilo. Men alltså, 6 kilo till vecka 31 är ju ingenting! Jag trodde det var ens barnmorska som ska lugna en och säga att det är normalt att gå upp under sin graviditet, speciellt då man var helt normalviktig från början! Jag sa då att jag inte tycker det är så mycket men hon verkade inte hålla med. Jag var helt bekväm med mina extra kilon tills jag gick ut från hennes rum..

Snart börjar jobbhelgen, himla typiskt att solen ska skina när man jobbar!
 Innan jag börjar så blir det en fika på stan med Emma och Anna.

Hoppas ni får en trevlig helg!

Enda lediga dagen!

Onsdag idag och det är min lediga dag i veckan, resten har jag jobbat och ska jobba. Men det känns inte så farligt ändå, var rätt längesen jag jobba helg! Och så har jag ju börjat ha nedräkning tills jag går på havandeskap! Inte alls länge kvar nu, bara en och en halv månad! Det ska bli himla skönt att va ledig isommar! Hoppas bara man kommer få må bra!

Idag är jag 24+6 så i morrn är det dax för att fara till barnmorskan! Det är som alltid kul att fara dit, i morrn blir det att mäta SF måttet för första gången. Men man kanske blir less snart då det är nu man börjar fara dit oftare. Jag mår faktiskt himla bra nu.. förutom en del foglossningar då men det är bara att hålla ut, som sagt så har jag inte så länge kvar att jobba! Bebisen sparkar som bara den varje dag vilket är jättemysigt! Åh vad jag längtar tills han kommer! Dock så blev jag lite rädd för förlossningen igår.. satt och såg sjukhuset på jobbet och då var det en kvinna som födde. Fii fan va de verkar göra ont! I slutet satt jag där med tårarna i ögonen och tänkte hur i h-vete jag ska klara det! Men det är ändå någonting jag vill gå igenom.. jag skulle bli jätteledsen ifall man skulle va tvungen att göra ett kejsnarsnitt!

Nog om det, här kommer en bild från i morse! =)



Idag vet jag inte vad som händer, kanske stan med Anna, vad annars?! ;)

Ha en bra dag!

Myspys

Denna helg ser jag framemot. Ikväll blir det att fara och köpa en massa gott och sen bänka sig framför teven där det är semifinal i hockey! Heja Sverige! Sen myser vi väl på resten av kvällen bara jag och Krille. I morgon på dan kanske jag ska luncha med Anna och Emelie, fast jag har kommit fram till att alla våra luncher blir ganska dyra i slutändan! Vi går ju självklart alltid en sväng på stan och inte kan man låta bli att handla! =) Därför kanske det är lika bra att stanna hemma och göra nån nytta i stället. Om det är fint väder borde vi kratta klart!  På kvällen är det tjejfest hos Johanna! Det blir jättekul tror jag! Man har inte varit på så många fester sen man vart på tjocken och spec inte med tjejerna! Roligt att det händer nå!

Idag känner jag mig så nöjd med mig själv!  Det finns nog inte någonting bättre än att gå hem en fredag eftermiddag och känna att man har gjort ett ordentligt jobb!
Det är en riktigt skön känsla att få känna "Jag är så himla glad att jag är jag!"

Sol!

Härligt med  sol idag! Huvva vilket rusk väder det va igår! Allt blir så himla mkt roligare då solen skiner! =)

I dag steg jag upp med tuppen kan man väl säga. Jobbar eftermiddag men jag kunde inte riktigt somna om då Krilles klocka ringde. Den ringde kl 7.00 och sen låg jag med mina tankar till ca 8.00 då Krille skulle iväg på kurs. Han går ordningsvakt just nu i 2 veckor. Skönt att slippa ha han på vägarna ett tag!

Nu sitter jag redo för att fara och luncha med Emma. Det ska bli skoj! Hon som snart ska ha barn,oj oj så tiden har gått fort! Tyckte de nyss va hon berätta att hon var gravid! =) Själv så är jag 24+0 idag. Tyvärr ingen bild då batterierna till kameran dog! Jag börjar faktiskt bli nervös inför att få en bebis! Kommer man fixa hejna! Känns som att det är så mkt, och jag vet knappt hur mkt kläder man ska köpa och VAD man ska köpa. Jag får lite panik! Men allt faller väl sig naturligt då bebisen väl är här, hoppas jag då!

Hejsvejs! =)

Ingen lust!

Nee jag har verkligen inte lust att skriva här just nu! Ibland funderar man på om man ska lägga ner hejna med att blogga..men då och då får man sina ryck och blir skriv sugen!

Det återstår att se ifall man får tillbaka suget! =)

Nu ska jag och handla! Hejdå!

RSS 2.0