Hej igen!

Nu är det gryymt längesen jag skrev...tiden har verkligen sprungit iväg under jul och alla andra helger. Känns inte som att man har nån koll på vilken dag det är! Som till exempel denna helg, den har varit hur lång som helst och redan i fredags kändes det som söndag, men det är väl pga av trettondagsafton. :)

Julen har iaf varit hur bra som helst! Lätt den bästa på flera år! Theo var så himla nöjd och glad under hela julafton och han uppskattade alla klappar han fick! Jag trodde inte han skulle bry sig ett smack men han satt ner och tittade på varje grej han fick och skratta så gott :) Fina barn! Krille fick agera tomte och jag tror Theo kände igen sin far för det första han gjorde var att skratta och peka på tomten. :) Nästa år får vi nog beställa in nån tomte som inte Theo känner. Tala om att man får en helt annan julkänsla då man har barn!

I morgon så börjar allvaret, Theo ska inskolas på dagis! Jag trodde aldrig den dagen skulle komma för jag trodde jag skulle vara mammaledig för alltid typ... trodde inte 16månader skulle gå såhär jädrans fort! Det känns både pirrigt och roligt! Jag hoppas bara han kommer trivas och inte grinar varje gång man ska gå därifrån! Men det kommer nog gå fint, och så tror jag det är bra att dom får vara på dagis och leka med kompisar och aktiveras! Nu hoppas vi att jag ska få jobba på som bara den!! Jag vill tjäna en massa pengar! :) Och så hoppas jag så himla mycket att Krille snart ska få sig ett jobb. Han jobbar ju också extra då det behövs men det är ju ändå en annan trygghet med en fast tjänst. Men så småningom vänder det väl för oss också...

Theo bara växer och växer och vi hänger inte riktigt med! Nu går han omkring och pekar och säger typ va de dä, åt allt! :) Söt unge! Mammig som bara den är han också. Om det är min tur att ha sovmorgon så blir han tokig och grinar massor då det inte är jag som ska stiga upp med han. Krille får sätta en stol för sovrumsdörren för annars så kommer han in heela tiden och ska vara med mig. Det skär i hjärtat då han bara skriker efter Maaammaa, mamaaa. Jag och Krille får inte kramas, då får sig pappa en liten smäll :) Jag önskar att det var lite mer jämnfördelat, för det är faktiskt lite jobbigt men det går väl över så småningom.


Stilig kille på julafton! ♥


Inte lika stilig mamma :p




Bus i sitt nya tält!

See ya later!



RSS 2.0