Hinner inte!

Jag hinner verkligen inte blogga! På dagarna är jag med Theo, när han vilar så pluggar jag eller sysslar med något annat nödvändigt. När han somnat för kvällen så pluggar jag också och så vill jag försöka lägga mig i tid så man inte är död på morgonen! Pluggningen går väl sådär.. jag försöker då iaf! Om jag klarar det är en annan femma...

Nu ska jag kika på lite tv innan läggdags! Hej!


Du är bara för underbar! ♥


Ny dag

Tisdag idag. Theo sitter och äter lite efterrätt efter gröten och han äter alldeles själv! Duktiga kille! Faktiskt rätt bra då dom börjar äta själv, då kan man göra lite annat :) Jag har på morgonen gjort klart mitt första uppdrag på psykologin. Tror jag skickar in det ikväll, vill bara läsa lite mer i boken och sen kolla i genom mina svar. Det känns rätt bra men jag är grymt nervös inför sista muntliga eximinationen, genom webcam, hujja säger jag bara.

Vid 14 tiden ska vi på kalas hos söta Nellie. Ska först in till staden och kika lite. Och innan det tänkte jag försöka städa lite.

Jajja, ha en trevlig dag! Ikväll kanske det kommer efter bilder på hur det blev inne runt fönstrena. Kanske, om dom hinner klart, igår sa dom att det skulle bli klart och idag säger dom att det garanterat blir klart så vi fårse :p

Fler bilder!

Här kommer en före bild på huset! Det kanske är lite roligare att se en före och efter bild :)


Före!


Efter!

Nu är det bara nästan inne kvar, tror det heter salning runt fönster och sen tapetsering! Snart blir det att ringa och boka en omvärdering och det ska bli mkt intressant! :)

Lite fler bilder på hjärtat mitt



Liam och Theo


Theo tycker det är skitkul att gå upp och ner på vågen :)


Gladskit!


Ser ni såret vid ögat? Theos pappa lät han leka med en kofot!! En kofot?!! Smart ens :)

Theo ligger och sover just nu och jag borde läsa lite mer psykologi men jag måste erkänna att jag inte fattar så mycket. Men det är ju första dagen och jag har fem veckor på mig med denna kurs så det ska nog gå bra!

Nee nu måste jag göra annat! Vi hörs!


Hej :)

Hejsan svejsan allihopa! Var gode längesen man skrev en rad här men tiden har gått till annat. Som alla vet så har bygget tagit mycket tid, alldeles för mycket tid och jag är så less så jag vill gråta. Men nu börjar jag se ett slut på eländet, bara lite småfix kvar sen kan vi pusta ut. Trodde aldrig att det skulle ta så här länge!! Men nöjd är jag, det är som ett nytt hus! Krille har varit så himla duktig även fast jag varit sur åt han ibland för att man knappt sett åt han i sommar. Mitt tålamod har inte alltid varit det bästa,men ibland blir man faktiskt lite trött på att springa efter en snart 1-åring, ta hand om tvätt städ handling och allt annat omkring, HELT ensam. Plus att jag jobbat 2 dar i veckan, 13 timmars pass. Aja nu är det snart över! :)

Theo blir alldeles strax 1 år och jag kan inte riktigt förstå det! Shit, vad tiden har gått fort! Han har nu börjat gå och fort gick det! Tog sina första sten 11 juli och gick sen hela tiden efter 2 veckor. Jag tycker det är så himla häftigt när han traskar omkring! :) Speciellt dom första stegen, man blev ju så stolt!

Till veckan så börjar jag plugga upp till undersköterska. Det känns spännande, men ska först läsa på halvtid och sen 75% så det ska nog gå bra. Tänkte att det var en bra ide att göra bort det medans man har föräldradagar kvar så slipper man ta lån! Och så får jag vara hemma med Theo tills han börjar dagis efter jul/nyår. Jag har ju som mått lite illa över att min mammaledighet blev "förstörd" då jag fick gå ut och jobba redan i april. Var ju tänkt att jag skulle vara ledig tills hösten egentligen!

Aja nu har jag uppdaterat litegranna iaf! Jag hoppas jag känner ork och lust för att börja om att blogga mer regelbundet igen, jag saknar som det då och då.

Tjing tjing! :)


Visst blev det bra?! :)



Och sen på min älskling såklart!






RSS 2.0