Lite svårt det här med att bli utmanad..

Som sagt så har man blivit utmanad, av både Anneli och Jessica, men jag vet inte alls vad jag ska skriva =) Tycker det är så svårt att komma på nå, alla andra skriver så bra grejjer men det känns it som att jag har så mycket att komma med =) Nog för att det inte behöver vara nå speciellt =)

Jag kan väl börja med att skriva att jag är otroligt pedantisk! Kan för det mesta inte slappna av om det inte är undan plockat.

I mina yngre dar så var Arvingarna mina idoler! Väggarna fulla med affischer och ett troget fan som köpte ALLT ur deras fanclub.

Jag är en väldigt ekonomisk person, kanske näst intill lite snål :p

Nu när vi är ny inflyttade i huset så är jag extremt mörkrädd! Det har jag alltid varit men nu är det ännu jobbigare. Kan inbilla mig så sjuka saker alltså. Men det är jag är mest rädd för är fönster tittare, huvva!

En dålig förlorare är jag också, kan bli små sur om jag inte får vinna =) Det har blivit bättre nu men då jag var yngre och spela fotboll så var jag inte att leka med!

Ett riktigt sportfåne har jag varit, spelat fotboll i många år, innebandy, handboll (en träning tror jag, var inte ritkigt min grej), har även medverkat i ett bowling lag då jag var yngre =)

Jag tycker även om att resa och i vintras var jag och Krille till Thailand. Det var den bästa resan nånsin och vill gärna dit igen!

Såja, då var det avklarat =) Jag vet inte riktigt om jag har sju st att utmana, det är inte många av mina vänner som skriver blogg. Men dom jag utmanar är
Anna (annaejk.blogg.se),
Emelie ( emelielarssons.blogg.se),
Lena ( lena85.blogg.se),
Camilla (camillalovgrens.blogg.se),
Tessan ( dreams--and--reality.blogspot.com),
Hengameh (hengikhengi.blogspot.com)


Tiden springer iväg alldeles för fort!

Denna helg har gått hur fort som helst! Inte känns det som att man varit ledig i 3 dar. Varför kan inte tiden gå lika fort då man jobbar?! =) Helgen har iaf varit rätt okej. I fredags så steg jag upp i tid och började städa, sen vänta jag på att Krille skulle sluta jobba så vi kunde fara och storhandla, tanka bilen full osv. Alltid skönt att göra bort sånt samma dag man får lön. Även denna månad blir hur bra som helst, vi båda fick jätte bra i lön så det är skönt! När man får såna fina löner så blir man taggad att jobba igen. Efter vi rantat så for vi hem och gjorde oss en go middag bestående av fläskfile, blev lyckat! Sen mös vi framför teven resten av kvällen. Lördag så tog jag mig en promenad med Natalie, sen gick vi till mig för hon hade inte fått se huset. Alltid kul att få visa upp sitt hus =) Även Anna kom förbi, självklart kunde vi inte hålla oss från att ta en stadsrunda, och en dyr sådan vart de, eller inte så jättefarlig med det kändes =) Köpte mig nya gardiner till sovrummet, en vas och lite smått. Jag blev faktiskt jättenöjd, fick lite färg och mer mys i sovrummet nu =) På lördagskvällen så kom Frida och Johanna  till mig. Vi satt och surra och såg Stjärnor på Is. Inte det bästa programmet direkt, lång draget uta bara fan. Men de var trevligt att få prata med mina surr humlor =) När det var lägg dags så snurra det många tankar hos mig.. jobbiga tankar. Det är skrämmande hur fort dom kan komma.. jag önskar bara att dom kunde försvinna helt, för alltid. Men jag tar mig upp, jag är stark!

Denna dag började jag med att gå ut med Cesse, ta en dusch och sen provade jag på att baka limpa. Det gick väl si så där. Jag provsmakade och tyckte den blev lite degig. Så jag slängde resten av degen men sen då mamma och syrran kom och provsmakade av limpan som var nygräddad så tyckte dom jag var knäpp som slängt degen, dom åt som bara den av limpan =) De enda som var, var att jag kunde gräddat den lite längre. Så nu vet jag att jag kan baka bröd =)

Aja nu har jag skrivit nog för denna gång =) Ska börja med nå mat, blir paprika kyckling idag!
Hejs!

Snart långledig

Nu har jag bara ett kvälls pass kvar sen är jag ledig fre, lör och sön. Riktigt skönt, då hinner man verkligen känna av att man är ledig. Troligtvis blir det förlängt vikariat för mig, och det gör ju ingenting. En månad till så får man stämpla på heltid och det är ju inte illa. Slipper man vara orolig om man inte får nå vik sen, nog för att jag heldre jobbar än stämplar. 

Annars har jag inte gjort så mycket. Var till Emma i norris i tisdags, vi gick en skön promenad. I går var jag och Anna på stan innan jag började jobba. Hittade lite julpynt, två prydnadskuddar och två löpare till köksbordet. Jag längtar så till jul, vi ska fira den här i huset med båda familjerna. Så jag ska julpynta ritkigt ordentligt =) Det finns ingen bättre tid än jul och nyår, bara en massa mys =)

Jag trivs så himla bra i vårat hus och vi börjar få så fint =) Älskar Krille mest av allt!

Första inlägget i huset!

Nu har vi fått internet och det är så skönt. Krille är lite missnöjd över att det inte går lika fort som han vill då han ska tanka hem saker men men det är sånt man får leva med =) Annars börjar det kännas underbart i vårat hus! Jag vet inte hur jag ska förklara men det är en sån frihet, jag mår så himla bra här! =)
För en stund sen kom vi in från en promenad med Ceasar. Vi tog en runda på grisberget vilket var väldigt härligt! Vi har inte varit dom bästa på att underhålla Ceasar sen vi flytta så det var verkligen dax!
Ikväll blir det lugna gatan för mig, bara vara hemma och mysa framför teven. Krille ska i väg till Peppe, så jag ska tända lite ljus och mysa för mig själv, sen kanske Anna skulle komma förbi. Är lite trött sen gårkvällen. Jag tog mig nämligen några cider men det är någonting jag ångrar nu. Det är helt sanslöst vad det är tråkigt att festa! Jag har inte alls nå kul! Det är verkligen inte värt det, helgen blir så mycket längre och bättre om man är nykter.

Nu ska jag dammsuga och dona litegrann. Måste bara få säga grattis till Camilla som ska bli mamma! Du kommer bli en superfin mamma! =) 

Fortsatt trevlig helg!

Poolbad och bastu

Idag har jag jobbat dag, från halv åtta till tre. Det är riktigt skönt, då har man hela dagen fram för sig. I morrn jobbar jag kväll, som också är skönt för då får man sova ut på morgonen =) Efter jobbet for jag hem en sväng, plocka undan lite och slappa framför teven en stund. Sen kom jag på den briljanta ideén att fara och simma i mammas pool. Ringde upp Johanna och hon var också sugen så vi drog iväg för att simma ett par längder. Även Frida följde med. Det vart inte så mycket simmande som jag hade tänkt, mest en massa surr =) Men det var himla skönt att få röra sig lite och sen ta en bastu! Funderar på att simma lite i morgon också.. ska sova hos mamma inatt för Krille är på facklig kurs i luleå i två dagar. Så när jag likest är här så kan jag simma =)

I helgen så har det bara varit jobb för min del. Det gick faktiskt fort men nog är det skönt att den är över! Så nu är jag ledig två helger framöver! Fårse vad man hittar på då.. jag var ju som lite sugen på fest men vi fårse vad som erbjuds. Självklart så festa alla förra helgen så det kanske inte är nån som är sugen på en till fest. Det är ju då inte hela världen heller om det inte blir.

I dag har vi fått internet och telefon till huset! ÄNTLIGEN! Krille ska installera det då han kommer hem på torsdag och det blir så kul! Att ha eget internet och slippa fara och låna andras hela tiden. Tv har vi också fått så nu börjar man känna sig mer hemma för varje dag. Jag längtar så till våren då vi ska bygga ny carport och en ny altan. Utsidan just nu är inte den vackraste! Det kommer bara bli svårt att bestämma sig hur man vill ha de =)

Nu ska jag gå och se lite tv med min mamma. Hejsvejs!

Fredag hela dagen

Känns inte som en så kul fredag.. jobbade dag idag istället för kväll så det var skönt att man fick va ledig ikväll iaf. Sen jobbar man hela helgen. Men det är väl lika bra som det ser ut just nu.... inte mycket som känns direkt kul. Endast huset men man hinner ju knappt göra klart. Man hittar hela tiden saker som behöver göras eller köpas. Just nu är jag hos mamma, har ätit middag här för Krille jobbar kväll. Jag kände inte för att sitta själv i huset, har ju som sagt en del att göra där men när man inte har nån tv att titta på så är det inte så kul. Plus att jag är lite mörkrädd :p Idol ikväll vill man ju inte heller missa så jag tror jag far till Anna och ser det.

blir galen!

Sitter hos Frida ikväll.. kul att hälsa på och surra lite! Passar på att låna hennes dator så man blir lite uppdaterad =) Det är fortfarande länge kvar tills vi får internet i huset, tyvärr. Det är riktigt tråkigt utan internet, skulle lugnt ha internet istället för tv =) Det börjar kännas som hemma i huset nu, så mysigt =) Fattar inte hur man orkat bo i lägenhet så länge!
Det har varit 2 hektiska veckor, känns som man bara stressat och stressat. Hoppas det blir lite lugnare framöver..men i helgen ska man jobba så nästa helg kanske man kan få känna lugnet. Hatar att jobba helg men samtidigt så är det då det blir pengar. Fick löne förhöjning igår också, blir minst 1000 extra i månaden! Riktigt bra =)

Vad ´har man gjort annars då.. jaa jobbat och fixat med huset är väl det enda. Idag har jag umgåtts med Emma, vi var på stan en sväng och sen tog vi en kopp te hos mig. Sen kom Anna och Lena förbi, kul att få träffa Lena och surra med henne lite, hon är en rolig filur =) Snart ska jag hem och duscha och lägga mig och se nån serie. Prison Break är riktigt bra!

Aja vi ser väl när jag har chans att uppdatera igen =)
Ha de gott!

allt bra!

Det var inte igår man skrev här, har haft fullt upp! Bor nu i huset och allt känns bra, förutom att vi inte får tv lr bredband förrens 14 okt. Jobbar och står i, går på ett vikariat till 29 okt, om de blir fortsatt får vi se. Det känns iaf jätte skönt =)

Nu ska jag iväg till stan med Johanna och Anna.

Trevlig helg!

RSS 2.0