Mysiga Mira!

I går så vart jag och Krille så sugna på att träffa lilla Mira så vi tänkte ringa och höra ifall vi kunde komma förbi. När jag tar upp telefon så ser jag att Frida redan har ringt mig, så jag ringer fort upp hon så hon inte skulle hinna planera nå annat! =) Vi bestämde att vi skulle komma och mysa med Mira först och sen ta en kvällspromenad bara vi tjejer. Först när vi kom så sov hon såklart, vi satt otåligt och väntade på att hon skulle vakna. Det tog ändå inte så länge så vaknade hon. Hon är ju bara föör gullig! När man kittlar hon lite på magen så börjar hon skratta! Förhoppningsvis så får man träffa hon i kväll med. Efter vi har varit på Pite Revyn så ska vi nog till Frida och Peter. Kanske spela nå spel lr nå, it vet jag. =) Bara kul att umgås ett helt gäng.

Resten av helgen blir bara lugn. I morrn ska jag och Krille ha en "bara vi två" kväll =) Det var längesen vi umgicks en kväll tillsammans, bara vi två, så det ska bli mysigt. Vi köper väl oss nå gott att äta och hyr ett par filmer! =)

Idag kan inte ens ett brev från Försäkringskassan som vill ha tillbaka 3000 kr av mig sen jag hade bostadsbidrag,  förstöra för mig! Jag är bara så glad! =)

Trevlig helg!

Inge kul alls

För en gångs skull så steg jag upp då klockan ringde i morse. Har snoozat heela veckan så det var skönt att man inte var så trött en dag iaf. Steg upp och gjorde mig frukost. Satt och fundera ifall jag skulle städa idag så man har gjort bort det då man blir långledig efter ikväll. Och så blev fallet. Har dammtorkar, tagit toan, dammsugat och skurat men inte känns det som att det är nå renare inte. När jag skurar så ser jag fullt med hund hår överallt. Jag blir galen!!!! Jag önskar så jävla mycket att jag kan få ha de riktigt rent nångång! Nu vet jag att alla min kompisar tänker " Hojna som alltid  har det så rent", meen en hundägare kan inte ha det lika rent som en icke hundägare. Det spelar ingen roll hur mycket jag än dammsugar så finns det skit spår kvar av hunden.Plus på alla tapeter så är det fläckar. Åh vad jag känner mig arg.

I går så var det iaf en bra dag. Tog en stadsrunda med Johanna D, och S och Anna. Först lunch på Nodo, jag verkligen älskar deras lunch bröd =) Sen strosa vi i lite affärer, jag hitta mig en klänning och en tröja som jag blev riktigt nöjd med. =) Sen så köpte jag mig hårfärg. Så nu är jag mörk brunett! =) Det blev helt okej, är lite ovan men det är allitid kul att få göra om sig lite =) Anna och Emma var hos mig under hårfärgningen och vi drack kaffe och fika =) Trevligt trevligt!

Nu väntar jag bara på att fara och jobba. Ska först få i mig nå lunch , tänkte göra varmkorv med bröd. De ni =p

Aja nu kurrar magen! Trevlig dag! 

Ny vecka

Ny vecka, nya tag. Men den här veckan känns inte alls jobbig. Jobbar bara två kvälls pass denna vecka =) Det känns också väldigt skönt att man inte har så mycket inplanerat. Endast fredag kväll och då ska vi ett helt gäng på Pite Revyn. Men det är ju bara en kul inplanering =) Först ska vi äta på Pentryt och sen se showen. Jag har aldrig sett den förut men man har ju hört att det ska va bra! Sen så ska man väl på stan nån dag. Löning i morrn så då måste man ju bränna lite pengar =) Nee men jag skulle behöva lite små tjaffs som en foundation, mascara och ett par nya tröjor. Det är lite dåligt på den fronten.

Helgen som varit har varit hur bra som helst. Fredag bara mys i Jävre med en maaassa godis =) Lördag firma fest som faktiskt var trevlig. Himla god mat, buffe från Röda lyktan. Visste då inte ens om att man kan beställa buffe där. Söndag slappa vi bara. Tog mig en promenad till mamma och sen till ica. Skulle köpa lite grejer till pasta såsen som jag skulle göra till middag. Krille satt vid datorn hela dan och kvällen så jag låg i soffan med en polly påse och såg tv =)

Jag har länge tänkt he ut lite bilder på vårat hus men det har inte blivit av. Just nu har jag lite stökigt hemma så jag tänkte att jag tar nån bild sen i julas. Det får duga tills vidare =)  Det kommer fler bilder senare!


Vårat vardagsrum




Vårat kök


Morgontrött!

I morse när klockan ringde halv sju så var jag rätt så död kan jag säga. Huvva vad morgontrött jag har blivit, även fast vi går och lägger oss kring halv elva, elva. Mycket kan nog ha att göra med våran kära hund. Han sätter sig och gnäller just uti mitt huvud och självklart vaknar jag av det, blir lite småirriterad, ber han lägga sig ner, men två minuter senare försöker han hoppa upp i sängen och jag börjar tappa tålamodet. Neeeeer! Jag försöker somna om men då börjar han gnälla för att han inte fick komma upp till oss. Åh vid dom tillfällena är han inte värd mycket kan jag lova!

Idag har jag jobbat. Det har gått bra fast jag börjar tycka mindre och mindre om dagskift. Känns som att jag heldre jobbar kvällsskift. Men jag kanske bara känner så nu då det är så jobbigt att stiga upp. Aja det är nog plus och minus med båda delarna. Jobbar dag tor och fre sen ledig. Halleluja! Fredag blir det nog att fara till stugan och mysa. Jag verkligen älskar att vara där, bara ta det lugnt och få va ute. Att äta pinnbröd är inte heller så dumt! =) Lördag är det firma fest med Krilles jobb. Chefen och hans fru ska bjuda på middag. Känns väl mindre kul att fara dit.. dom flesta är ju äldre. Men det blir väl vad man gör det till =)

Tänk för 1 år sen! Då hade man stora förväntningar och magen pirra som  bara den! Endast 5 dagar tills vi skulle flyga till Thailand. Jag önskar så att man kunde gå tillbaka i tiden! Men jag och Anna har sagt att vi ska dit snart igen! Så nu är det bara att börja spara =) I bland tänker jag på hur bra ställt man skulle ha haft ifall man bodde kvar i lägenhet. Så mycket pengar som vi sparat som vi ska bygga med i sommar, det hade varit några resor de. Men samtidigt så hade vi inte haft något fint hus att komma tillbaka till sen. Det är helt klart värt att bo i hus men ibland kan jag inte låta bli att tänka på det.  Nu snart när det blir vår och sommar så kommer man verkligen känna att det är värt det,  ha en egen gård, kunna gå ut och grilla osv. Det har man aldrig varit med om så det ska bli så mysigt! =) Resa hinner vi sen!

Nu ska jag surfa vidare lite och sen se Top model! Ha de!

Gud va jag är dålig!

Jag är verkligen dålig på att skriva nu för tiden. Jag ska försöka att bättra på mig, nog för att jag inte tror att det är så många som läser min blogg, utan bara för att jag tycker om att skriva =) Det är som kul att sen gå tillbaka och läsa!

I helgen så har jag jobbat. Jag har jobbat från förra söndagen tills i går kväll, förutom onsdag, då var jag ledig. Puh vilken vecka! Jag har fått förlängt vik till den 28 februari, riktigt skönt! Då behöver man inte vara orolig för ett tag till.
Idag och i morgon är jag ledig så då ska jag passa på att träffa lite vänner, städa och bara va. Känns som att man har en inre stress hela tiden så jag ska försöka att bara känna lugnet också. Idag ska jag och Emma på chiliköket och äta lunch. Har aldrig ätit där så det ska bli kul!

Jag längtar grymt mycket tills det börjar bli vår och sommar. Jag är så less på mörkret och snön. Skönt att det blir ljusare för varje dag! Det känns som att det kommer bli en bra sommar, man har så mycket att se framemot! =)

Nu ska jag börja göra mig klar och gå mot stan!

Skönt!

Nu är äntligen nästan alla helger över! Bara en röd dag kvar och det är i morgon. Tycker det är himla skönt faktiskt. Jag tycker det är himla mysigt med jul och nyår men ändå lika skönt att varje gång dansa ut julen. Tog redan bort allt i fredags. Helgen har varit jättebra! I fredags efter jobbet så tog jag som sagt bort julen och storstädade, sen skulle jag, Anna och Emelie på Nodo fast när vi kom dit så var det fullt så då for vi till mig och drack kaffe och fikade. Lika trevligt det med =) Senare på kvällen då Krille kom hem så hade han hyrt en film som vi satte oss och såg. Lördagen hade jag och Anna planerat en stadsrunda så jag steg upp rätt tidigt. Tog mig en promenad in till stan, jätte härligt  Jag behöver verkligen röra mig. Köpte inte så mycket på stan, bara två kuddar till soffan. På kvällskvisten så drog jag och Krille till Emma och Per. Vi tänkte hälsa på dom en stund men det blev en lång stund, halv tre kom vi hem =) VI hade jätte trevligt, spela buzz och kortspel. Längesen jag skratta så mycket på en kväll =)
Söndagen så sov vi rätt länge, blev väckt av ett telefonsamtal av Anna 12.20. Panik när jag insåg vad klockan var, hatar att sova länge, känns som man missar en hel dag. Steg upp och gjorde mig klar för en fika med tjejerna på gallerian. Sen vidare till mamma som man hälsar på allt för sällan.
Idag har man jobbat, skönt att man jobbat färdigt alla storhelgsdagar nu. Gud va jag har varit duktig! Jobbat och slitit även fast jag knappt kunnat röra mig. Min rygg tar snart kål på mig. Men jag har varit för snål för att sjukanmäla mig då man tjänat så bra. Lönen blir inte dålig i januari! =)  Hoppas mitt vikariat blir förlängt, bara ett pass kvar på onsdag nu.

Vad ska man säga om år 2008 då? Jaa.. det har varit ett helt okej år! Början av året åkte vi på en resa till Thailand som var underbar, studera klart till pers.ass och har jobbat som ett tok vilket visar att jobb finns, en rolig sommar, ett av dom bästa minnena är nog kvällen på Sjöbodan när det var EM. Vi började med att åka bubbla genom stan för att tagga upp och sen mat och fotboll. Oj så skoj jag hade! Kul var det också när min bror var på besök. Vi hade inte setts på ett par år så det var på tiden. Först hade vi grill kväll sen kom han hit för att gå ut med oss på PDOL. Man har även hunnit till Stockholm en vända och en roadtrip till Dalarna. Båda resorna var riktigt mysiga! Att vi har flyttat i hus under året är ju rätt stort. Vi trivs jättebra! Och jag älskar min Krille så mycket! Han är bäst! =)

Nee nu ids jag inte skriva nåmer. Ska se lite tv och se väcka gubben som ska jobba som vakt ikväll!
Trevlig kväll! Hejjs!

RSS 2.0