Gull unge!

Åh jag önskar jag kunde beskriva hur jag känner för Theo, men jag kan inte! Någon som har beskrivit det klockrent är Emma. Så gå in och läs hos henne så vet ni precis hur jag känner! :) Kärleken är iaf enorm och han är den finaste, snyggaste och vackraste som finns för mig!

Den lille ordningsvakten i familjen :)

 

 

Måndag i dag och att  denna vecka är kort känns jätte skönt! Krille jobbar alltså bara till torsdag sen tar vi helg! Lugnt och skönt kommer vi väl inte få ha det med tanke på allt bygge men vi får iaf vara med varann! :) Fredagen tänker dom bygga hela dagen och jag och svärmor fortsätter med målandet. På kvällskvisten ska vi grilla go mat, jag tänkte flintastek,pommes och sen spett med massa olika goda saker på! Och så ska jag göra en jordgubbstårta till efterrätt! :) Vi kanske lirar lite crocket, spelar nå kort och så blir det nog att smutta på en goo cider! :) Jag tror det blir en bra midsommar, bara hoppas att vädret är soligt och härligt för nu är jag less, ge oss sommar för tusan!

 

Nu blir det fotbad och lite nagellacksmålning! Jag är en sån som måste göra fotbad ofta (vilket jag inte gör) eftersom jag alltid får så fina sprickor under fötterna på sommartid. Inge kul alls.

 

Trevlig kväll! Tjing tjong!

 

 


Bra dag

Dagen började med att vi for till Emma och Hugo i Norrfjärden. Där bjöds det på god räksoppa med bröd och sen blåbärs paj och kaffe till efterrätt! Helt underbart gott, tack snälla Emma! :) Vi kom hem strax före halv tre och sen dess har vi varit ute och målat. Nu är jag rätt slut i kropp och knopp så det blir en dusch och sen lite slappande framför fotboll.

I morgon så är det mamma träff hos Johanna och Ozzy, blir kul att träffa alla igen då det var ett tag sen. Ozzy och Mira har jag inte träffat på veckor så jag längtar. :)

Så himla ovettigt inlägg men aja, några rader i allafall. :)


Snygg pojkar!


Haha, Hugo är så himla frän på denna bild :)





Vårat bygge

Innan vi böt fönster såg det ut såhär..



Efter fönster byte och början till ny fasad ser det ut såhär..




Sen så har jag varit så duktig och målat hela carportstaket i 2 omgångar och sen hela innerförrådet. Jag glömde helt att ta en före bild men jag måste säga att det blev hela skillanden att få vitt där inne! Riktigt bra! Det kommer en "färdig bild" senare då vi städat, satt upp hyllor och sånt.


Jag har också hunnit måla en liten vägg med den färgen vi ska ha på huset. Jag tror det kommer bli riktigt bra! :)



Efter alla stora projekt är avslutade så har vi en lista med små projekt. Vi ska göra en ny bro, Krilles "skoter förråd", måla soldäcket och brunnen, tapetsera vardagsrum då dom nya fönstrena var gode så mindre än dom innan, måla hus taket. Det kanske är ett stort projekt men vi fårse om vi ens hinner med det i sommar.


Såhär ser det ut inne just nu, då kanske ni förstår att vi måste tapetsera. :)


Ni fattar inte vad jag längtar tills allt är över!!!


Det går väl inte så där jättebra..

Nix, bloggandet går inte alls bra. Jag har väl inte sån där jätte lust som man hade förr men det är faktiskt kul skriva av sig plus att man håller kontakt med folk och så. Dessutom så har jag ju nästan inge att göra vid datorn då man inte bloggar! :)

Helgen som passerat har varit bra. Fredagen var Krille på party så jag och Theo var bara hemma och mös på. Lördagen gick vi på loppis med mamma/mormor, jag har blivit en riktigt loppis nörd, men tala om att man kan fynda bra saker! Theo har ju varit galen i våran dammsugare så jag har länge tänkt köpa en barndammsugare åt han. Men så hittade jag en på loppisen för en tjuga! Inte illa! :) Han älskar den! På kvällen så var det tjejfest och Anna. Det var jag, Anna, Lena, Johanna N, Emma och Linda och skoj hade vi! Men som vanligt så är jag missnöjd med utgången. Vi gick på 1906 då det var dött på Challenge,och kön på 1906 var ju såklart lååång så man hann både bli nykter och otaggad. Väl inne så är dansgolvet så jävla litet så man knappt kan röra sig och sen så känner man knappt nån. Nee tacka vet jag hemmafester!

Var ett tag sen jag skrev lite om Theo gubben min. Det har väl kanske inte hänt så mycket på sista tiden, jag tycker det har stått så stilla länge nu! Han vägrar ligga på mage så krypa finns inte på kartan. Han vill bara sitta och små gungar så framåt. Det är inte många centimeter han tar sig framåt men han snurrar på och så. Gå tycker han om massor, men bara om man håller han i båda händerna för om man släpper så stannar han och blir lite smårädd. Han har ju tagit några steg själv med lära gå vagnen men det var väl bara en lyckoträff för nu vägrar han gå med den. Han vill bara sitta i den medans jag kör runt och runt :) Ett humör av dess like har han fått! När han inte får som han vill så slänger han huvudet bakåt och skriker rakt ut. Pappas humör kan jag lova! :p Speciellt när vi äter och han inte får smaka, då blir det livat. Det är faktiskt jobbigt att man inte kan äta utan att han ska smaka, spelar ingen roll om han just ätit. På tal om mat så gjorde jag korvstrofanoff åt han idag och det var nog det godaste han ätit tror jag :) Han ville inte ens dricka vatten utan ville bara ha mer och mer mat! Han har även fått smaka blodpudding, plättar, pannkaka, köttbullar och makaroner. Det är riktigt kul att han kan äta gode så likt oss nu! Storleksmässigt så har han 86 nu. Vi satte han på våran våg och den stannde på 12,200 men man vet ju inte om det riktigt stämmer. Nästa bvc träff är den 15 juli så ett tag efter han blir 10 månader.

Finns mycket mer jag kan skriva om Theo men nu börjar en fotbolls match som jag tänkte se! :)

Hej så länge!

Inre stress

Nån som känner igen sig i rubriken? Just nu känner jag en enorm stress inombords. Det är jobbigt, för jag kan aldrig riktigt slappna av. Igår fick vi iallafall mycket gjort, carports taket är klart och förrådet är också målat klart, SKÖNT! Men då har vi "bara" kvar hela huset, puh. Men det är då betydligt roligare att måla hus än tak för det var det jobbigaste jag gjort. Jag måste försöka lära mig att ta det lugnt och tagga ner lite..för så småningom blir det klart! Men jag är ju en sån som vill ha det klart helst igår!! Jag hoppas att vi kan vara så gott som klar till den 9 juli för då börjar jag jobba. Jag kommer jobba två dar i veckan vilket inte är så mycket men då är ju passen rätt långa, 13,25h för att vara exakt. Så då är två pass i veckan bra. Nu när Krille fick jobb på Ångsågen i sommar så skulle jag ju inte ha behövt jobba men vi spar ju massor med föräldradagar och så kan man ju inte bara ändra sig i sista sekund då man har lovat att jobba.

Snart kommer Anna, Molly, Linnea och Melvin hit. Så bäst att sätta igång nå kaffe :)


Duktig på att köra bil :)


Söt Melvin!


Molly och Theo

Hallå där!

Hej alla! Helt plötsligt så kände jag ett sug efter att blogga litegranna så why not?! Lovar inte att jag kommer blogga varje dag för vi har verkligen fullt upp just nu. Fasad byte har påbörjats och även målning av car porten och snart även målning på huset. Nu vaknade min son som vill ha mat och sen ska vi ut och måla! Skriver mer sen ikväll, tror jag :)

Bjuder på nån bild!




Haha Theos nya favvo leksak, dammsugarn! :)




Min snygga pojke!

Det kommer mera! Hej!

RSS 2.0