Skåprensning för fulla muggar!

Det har jag pysslat med halva kvällen! Kökslådorna, toalettskåpen och hallbyrån har fått sig en riktigt rensning och det finns väl ingen bättre känsla än när man har fått kasta bort en massa skit!! :) Nu får det va bra för ikväll men i morrn ska även garderoberna och lite andra byråer få sig en ordentligt rensning. Jag tycker om att rensa och ha fint i byråer och skåp men det är även någonting jag måste göra då och då för vi har sämst utrymme i detta hus! Endast fyra garderober finns och då ska ju allt rymmas, så som alla våra kläder, sängkläder, handdukar osv osv. Jag har inte ens ett städskåp så en av dessa fyra garderober har en dammsugare i sig som tar gode stor plats. Oj så jag drömmer om en stoor klädkammare!

Vet ni, sen jag skrev inlägget om min barndom så har det känts mycket bättre! Jag har inte tänkt på det lika mycket och det känns skönt. Att jag har pratat om allt med min mamma har nog också en del i det. Jag var tvungen att få säga åt henne hur jag känt ett tag, och jag kände verkligen att hon mena allt hon sa, att jag ändå var jätte älskad och att hon fortfarande har ångest över allt som hänt. Hon kan inte själv förstå hur man kan göra illa sitt barn på det sättet. Mamma kan jag förlåta, verkligen. Men då finns det ju andra personer som jag inte riktigt kan förlåta än. Mamma sa att jag måste försöka glömma och gå vidare, för det som har hänt har hänt och jag kan inte göra nå åt det, men det är så grymt svårt! Jag sa till mamma att enda anledningen till att jag önskar att Lena levde idag är att jag kunde få slå henne, och fortsätta slå och slå. För allt hon har slagit mamma. För all otrygghet hon skapat för mig. Jag blir bara så arg jag tänker på det, hur fan kan man slå sin egen mamma?! Hur kan man ta stryptag på sin egen mamma så hon inte får någon luft? Och sen får jag, som kanske bara var 12 år gå emellan! Ditt jävla as. En annan gång som jag kommer ihåg är PDOL för många år sen, jag kanske var 13-14 år, kommer inte ihåg exakt. Jag vet iaf att jag och Johanna skulle se La cream som vi diggade mkt på den tiden. Men just innan så ringde mamma och jag hörde att nå va fel. Jag kunde höra direkt om det hade hänt nå och såklart hade jag rätt, Lena hade hoppat på mamma igen för att hon ville ha pengar till skiten hon stoppade i sig. Jag for hem fort som bara den och där låg Lena på soffan och sov precis som att ingenting hade hänt. Mamma var ju jätte ledsen och jag var så arg! Jag kommer ihåg att jag stod och stirra på hon där hon låg och ville bara hoppa på hon. Men jag vågade inte, jag var så rädd för hon. En av dom värsta gångerna var när jag var ännu mindre, kommer inte alls ihåg hur gammal men jag gick nog på lågstadiet. Jag kommer bara ihåg hur jag och mamma fick stänga in oss i sovrummet för Lena var efter oss med kniv. Jag har så starka minnen av den händelsen men jag vet inte riktigt hur det löste sig, bara att vi försökte ringa någon från sovrummet. Jag borde fråga mamma för hon kommer säkert ihåg. Men jag tycker det är jobbigt att ta upp såna här minnen med mamma. Jag vill inte att hon ska behöva plågas, att hon inte ska påminnas om allt. Oj oj det finns så mycket mer händelser jag kan berätta om. Jag vet inte hur jag ska göra för att gå vidare med alla minnen, hur ilskan ska släppa och hur jag ska kunna acceptera det som har hänt. Jag blir så himla arg då jag tänker på det. Det enda jag vet är att jag aldrig någonsin kommer förlåta Lena.

Till en helt annan grej, jag känner mig faktiskt besviken på en person, en person som jag trodde ville vara min vän och ville träffas ibland. Men det verkar ju inte duga nåmer!

Ha en trevlig kväll, nu ska jag se Hollywood fruar!

Skyltsöndag!

Idag blir det att fara på stan och se lite tomtar. Efter det är vi bjudna på plankstek hos svärföräldrarna så det blir nog en trevlig söndag. :) På morgonen har jag hunnit vara och träna, grymt skönt att röra sig lite för som jag har ätit mycket denna helg! Fredag tryckte jag en massa chips och godis till idol och Saw 7 och i går var det tre rätters middag hos Frida och Peter. Under kvällens gång så slank det väl ner en del skumtomtar också :) Hujja, jag är mätt än! Tack för i går förresten, maten var jätte god och det är alltid så trevligt att få umgås med sina fina vänner!

Nu ska jag gå och göra mig klar medans Theo sover!

Hejhej!


Våran pepparkakskille :)




Vi har även haft besök av Tessan, Liam och Micke i helgen




Det värmer!

Tack för kommentarerna, det värmer verkligen! :)

Nu tänkte jag visa lite hur det ser ut hos oss just nu! Vi har gjort om litegrann inomhus under hösten, det är inte bara utsidan som fått sig ett lyft.


En del av vardagsrummet. Nya tapeter i hela rummet


Vår lilla älskling! ♥


Också i v-rummet.


Även nya tapeter i hallen


Mitt snygga nyckelskåp! :)

Från dom andra rummen kommer bilder någon annan dag. Då har jag nog julpyntat också så då får ni ta del av det med. :) Jag avslutar med en bild på min sötis.




Sådär!

Nu har jag fått iväg ett mail med dom flesta som kommer läsa min blogg. Det tjorva massor då jag skulle skriva in alla adresser på mailen så en del kom inte med. Får fixa det sen :)

Det känns skönt att ha lösenord måste jag säga, nu kan jag skriva precis vad jag vill! :)

Helgen har varit bra! Fredag myste vi bara på här hemma, lördag nimbys med Emma,Per och Hugo och sen tjej fest hemma hos mig på kvällen. Det var trevligt meeen som vanligt så ger jag inte många plus för utgången. Jag fick komma in gratis så det var ju tur!

Ne ni, nu är det strax ensam mamma söker som jag tänkte kika på! Före det ska jag fixa ihop en fruktsallad!

Återkommer! Hajdå


Jag tror jag också lösenordsskyddar..

Yes, så blir det! Då kan jag skriva om lite mer privata grejer, grejer som jag velat skriva om men inte riktigt vågat då man inte vet vilka som läser. Jag tror det är därför jag inte varit så aktiv, för jag har velat skriva om andra saker än bara vad jag gjort under en dag typ. Nu kan jag ju skriva om vad jag vill,grejer jag varit med om i mitt liv som varit sjukt jobbiga. Om personer så har fått och får mig bli deppig ibland.. Aja vi fårse när såna inlägg dyker upp :)

Jag kommer endast ge ut lösenord till nära och kära och en del bekanta. Ni som vill hojta!

Nu bjuder jag på lite bilder!




Glad skit som älskar att vara ute :)


Riva sönder papper och stoppa i en påse är väldigt kul!




Hehe det där såg ju skönt ut :)





Kärlek





Jag älskar min familj! :)

Hemma på Cj Boströms väg så rullar det på. Både jag och Krille går hemma just nu och det känns väl inte vidare bra..Krille vill ta allt jobb han får så då har vi bestämt att jag går hemma tills Theo börjar på dagis. Men jag har faktiskt jobbat lite extra,och ska göra det även idag och på torsdag, och det är svin kul! :) Theo har fått dagis plats nu och det blev på Tallåsen, vilket känns jättebra! Han har ju många av sina vänner där! 10 januari är det dax, för mamman är det båda kul och nervöst! Men det ska nog gå bra! :)

Snart är det jul och jag har nog aldrig längtat så här mycket! Det är väl för att man har barn som det känns så mycket roligare! Förra året var han ju bara bebis och fattade ingenting men nu måste man ju ha tomte och allt! :) Snart skylt söndag och julpyntning, jiho! Jag ska pynta som aldrig förr och mina vänner kommer tycka jag är galen, haha :) Nee men jag är en sån som pyntar på rätt ordentligt, är uppväxt så och jag älskar julen!

Aja nu snart storhandling för denna vecka och sen jobb 16-21! Ha de gött!

RSS 2.0