Hus hus hus...

Det är det enda jag tänker på just nu =) I går var vi på en husvisning, i Norrfjärden. Det var ett grymt fint hus till ett bra pris fast det är ju ändå en bit till Norrfjärden och man behöver två bilar som inte är det billigaste. Först så kände jag att det här vill jag ha!, fast nu då jag tänker efter så vill jag nog bo närmare. Mamma skulle ju ha så svårt att komma och hälsa på och så.. Nee så det ska vi skippa! Vi hittade ett hus på Klubbgärdet i stället. Det såg rätt fint ut så jag anmälde oss för en visning. Hoppas det blir hus snaaart! =)  Det är ju ett väldigt stort beslut att flytta i hus, men jag känner att det är det vi båda verkligen vill och är redo för. Man kanske inte kan göra riktigt allt som man vill, tex resa och sånt fast det kan man ju spara tills senare om det blir aktuellt.  Man får ju ett hus att pyssla i istället! =)

Fredag idag! Har en låång jobbar helg framför mig. Känns inge vidare kul men det går nog bra. Det blir ju pengar! Idag ska jag fara och kolla på syrrans pojkes summer games match. Sist jag såg han spela var på 5-manna och nu spelar han 11-manna, så det var ett tag sen =) I går kom jag och tänka på att det var 8 år sen vi spela sista Piteå summer games. Ojoj vad man börjar bli gammal :p Den tiden var nog den roligaste, alla fotbollscuper! Riktigt kul har man haft och så var vi ju så jäklarns duktiga hehe =)

Nu har jag tvätt som väntar! Trevlig helg!

Förstog väl de..

Det blev inge jobb för mig! Dom ringde igår och sa att tjänsten tilldelats någon annan. Dom tyckte att jag gav ett bra intryck och skulle hålla koll på dom jobben kommunen sätter ut. Det var ju kul att höra iallafall. Men nog måste jag erkänna att jag blev lite besviken! Nu är det bara att fortsätta leta jobb och hoppas på bättre lycka nästa gång.

Igår så jobba jag igen. Det går helt suveränt att jobba och det känns bra. Nu är jag ledig igen tills lördag, sköönt, men det blir tufft att jobba 3 tolvtimmars skift, lördag, söndag och måndag. Får försöka hitta på mycket under dagarna, vi ska gå på Öjeby kyrkmarknad på lördag och sen kan man strosa runt lite, lär ju vara mycket folk i farten då det är summer games.

Igår fick jag även en glad överraskning av älsklingen. Han hade bokat en tid hos banken och frågade om huslån och så. Även fast ingen av oss har fast jobb just nu så skulle vi ändå få ta ett lån på 1 miljon. Oj så kul det skulle va med hus! Fast jag blir ändå lite osäker, känns it så bra då ingen av oss har fast. Men Krille får ju troligtvis fast till hösten och då går det ju. Och jag kommer ju ändå få vikariera mycket, hoppas jag då. Jag har ju handikappomsorgen, där jag jobbar nu under sommaren och barnomsorgen, och på alla ställena behövs det ofta. Det är iallafall någonting vi måste tänka igenom ordentligt.

Usch vad less jag blir på vädret! Man blir så trött och hängig. Tur att det är fotboll ikväll, semifinal! Kul =)
Ska träffa Emma i eftermiddag också. Fårse vad vi hittar på, blir väl en kaffe och en massa surrande =)

Nu ska jag iallfall hoppa i duschen och göra mig klar!

Hejdå!

Bio besök

Det blev inte alls att sitta hemma för mig i går kväll. Johanna ringde och frågade ifall jag ville följa och se Sex and the city filmen. Den filmen ville man ju verkligen se så jag, Johanna, Johanna D, Anna och Anna B for. Måste säga att den var riktigt bra! Jag hade tårar i ögonen mer än halva filmen men skratta fick man också göra =) Det är den bästa filmen jag sett på ett bra tag så gå och se den =)

Det känns som att jag inte har nån koll på vad för dag det är. I går kändes det som söndag och idag som måndag. Men det beror väl på att det var lång helg. I dag ska vi fara och äta grillat hos mamma. Det finns nog inge bättre än grillat =) Sen ska man och fika hos Frida som fyller år i morgon. Grattis Grattis i förskott! Tur att man har nå planer idag iaf, vädret är riktigt dåligt och jag känner mig ordentligt rastlös. Krille är borta rätt mycket nu också så det gör de inge bättre.. Jag får så dåligt samvete för Ceasar som får vara själv så då stannar jag hemma. Får kanske skylla mig själv?! Men han kommer få va själv väldigt mycket nu då jag också börjat jobba. Både jag och Krille jobbar långa skift. Känns inte riktigt som man har tid med hund ibland.. känns som att man försummar han en del gånger.

Igår prata jag och Anna litegrann om att fara till Stockholm över en helg. Vi har pratat om det ett tag men aldrig riktigt tagit tag i det. Det är ganska svårt att få det att gå ihop för alla men vi ska försöka lösa det. Det skulle vara skoj att fara i väg på en tripp. Det är så mycket jag vill! Åka tillbaka till Thailand i vinter är nå som lockar! Det var den bästa resan jag någonsin gjort. Men jag vet inte ritkigt vem jag ska åka med:P Krille vill börja spara och fara till Las Vegas. Dit skulle jag också vilja fara fast jag får inte följa med han. Han ska ju bara spela poker, säger han. Aja vi får väl se vad som händer.



Jag sista dan i Thailand =)

Midsommardagen..

Nu är årets midsommar över. Det var himla lugnt för våran del och skönt var de! Jag smet lite tidigare från jobbet och for till Jävre. Där fick jag mig en plankstek till kvällsfika och även jordguggstårta med kaffe och likör, de ni =) Vi badade lite tunna och spela kort. Det var riktigt härligt att bada! Nu är det andra året i rad som jag har jobbat midsommar, men de gör mej ingenting, man tjänar ju så pass bra!

Det känns bra att ha jobbat det första passet nu! Tolv timmar går ändå rätt fort, klart det är tungt då man ska dit på morgonen och tänker att man ska va kvar där i 12 h men tiden bara rinner i väg. Det är nästan bättre att jobba så än tex 7-16 varje dag för jag får vara ledig rätt så mycket. Mitt första pass var i går och nu är jag ledig tills tisdag =) I juli kommer jag jobba 16 dar och ändå få ihop 177 timmar.

Ikväll blir det nog att bara va hemma för mig. Känner bara för att ligga och dra mig i soffan och glo på teven. Har ju varit ute i Jävre sen i torsdags så det är rätt skönt att komma hem =) Man uppskattar hemmet mer då man är borta. Krille är hos Peppe ikväll så jag ska rå om mig själv tänkte jag, ganska skönt att va helt själv ibland. =)

Hejdå!

Besviken!

Tala om flopp i går! Sverige förlora mot Ryssland med 2-0. Det trodde jag aldrig men då Sverige spela så dåligt som dom gjorde så var de it så konstigt. Det hade varit skoj att se matchen på lördag mot Holland, men icke de. Det är fan jobbigt att vara så intresserad av sport, tänk va skönt för dom som inte är det.

Annars då? Nja det händer väl inte så mycket just nu. Sov alldeles för länge idag, nästan till tolv. Men jag tog mig en sovmorron eftersom jag börjar jobba imorrn. Känns faktiskt kul att börja jobba!
Midsommarafton i morgon, det blir nog att fara ut till Jävre efter jobbet. Ha de lugnt och skönt. En god dricka blir det väl också :p

Måste erkänna att jag är grymt less på att bo i denna lägenhet. Känns som att jag nästan vantrivs litegrann.. har bara en liten skrubb där man ska rymma alla kläder, sängkläder, handdukar mm. Total röra! Jag vill ha större! Känner mig instängd! Det gör det inte bättre att man har en hund som gör att det känns smutsigt och äckligt överallt. Till och med tapeter är nedfläckade av nån gegga!  Nee nu  får jag sluta..  kände att jag blev lite uppjagad :p

Nu måste jag ner till tvätten. Ha en bra midsommar! =)

In med bollen i mål...

En ny dag idag. Gud vad veckorna går fort, man hinner knappt med. Känns som att jag inte ens kan hålla reda på vilken dag det är. Men idag är det iallafall onsdag. Ska möta upp Johanna på stan om ungefär en timme. Vi ska försöka hitta något fint till Ida som fyller år! Sen ska vi fara till Ida och fika. Kuligt kuligt! Och ikväll är det ju fotboll som jag ska se såklart, Sverige- Ryssland! Det blir spännande men det känns som att Sverige borde ta det. Vi är ju ett bättre lag =) Det blir att fara till mamma och se. Kanske göra en god fruktsallad, mumma :p

Igår på intervjun så gick det rätt bra känns det som. Jag var väldigt nervös och kände hur min underläpp darra lite smått i början, hehe. Dom frågade rätt mycket och det var jag inte riktigt beredd på. Typ hur en personlig assistent ska vara, hur min hälsa är, hur andra som jobbat med mig skulle beskriva mig, hur relationen mellan arbetskamrater ska vara osv osv. Hojja ibland önskade jag att jag kunde sjunka genom golvet! Aja nu är det bara att vänta och se.. kan inte göra så mycket åt det nåmer. Men så glad jag skulle bli ifall jag fick det!

Efter intervjun for jag till mamma, vi for på EM och kikade. Man blir så sugen på att inreda då man är där, finns så fina saker. Jag skulle vilja ha en ny soffa, köksbord och lite annat smått. Men det kanske är bäst att vänta med det tills man flyttar i hus..
Sen bjöds det på sallad från ängeln av mors. Mums, jag blir aldrig less på deras sallader!
På kvällen så hälsade jag på Emma. Där dracks det kaffe och åts bulla =) Är så himla glad att vi har fått en så bra kontakt jag och Emma. Det liksom klicka direkt :p Jag är glad över alla vänner jag har, man får ut någonting speciellt av alla =)

Nee nu måste jag dona på lite här hemma och göra mig klar..
Ha de!

Tisdag..

Nu var det ett tag sen jag skrev. Ju längre tiden går desto jobbigare känns det att skriva :p Men det är faktiskt ganska skoj att skriva blogg! =)

Lördagen var då hur kul som helst! Dagen började med att vi drog en sväng runt stan med Johanna och Tommes bubbla! Riktigt frän måste jag säga! Jag blev taggad till tusen på vad eftermiddagen/kvällen hade att vänta! Vi blev avsläppta på Sjöbodan där vi käka mat och invänta Sverige matchen. Det var mycket folk och stämningen på topp! Matchen var spännande och jag skulle äntligen ta mig till toaletten som jag inte vågat för att missa något. SJÄLVKLART kvitterar ju Sverige då jag sitter på tossi! Det var bara att pressa ut det sista och upp med kläderna och uuut! Hela Sjöbodan hoppa och skrek! Jag fick ju se reprisen men ändå.. är inte lika skoj!
Efter matchen var man lite sur men det gick rätt fort över. Vi tjejer drog oss till mig. Senare kom karlarna och det spelades lite gitarr och även lite sång. Det bästa var iallafall bubblan och Sjöbodan! =)

Sen dess har jag inte gjort så mycket. Söndagen var bakisdag. Måndag for vi ut till Jävre, hjälpte dom att dona på litegrann. Cesse fick träffa en stor groda för första gången, tala om spännande för han =) Sen på kvällen for vi förbi Johanna och Tomme och surra en stund.

Just nu sitter jag bara och inväntar på att få fara och göra bort intervjun! Gahh vad det pirras! Jajja det får gå som det går, det är bara att vara sig själv. Jag uppdaterar säkert sen hur det gått!
Håll tummarna för mig!

Hejsvejs!

Pirrigt!!!

I går fick jag ett samtal från Piteå Kommun. Jag ska på intervju på tisdag angående ett jobb jag sökt. En 100% poltjänst. Jag blir så nervös bara jag tänker på det. Jag har varit på några intervjuer förut men det känns mer pirrigt då man ska på kommun. Jag hoppas verkligen jag får det! Skulle vara så skönt med en fast tjänst! Vi får väl se hur det går.. =)

Såklart gick inte våran bil igenom besiktningen, fick 4 anmärkningar! Bland annat byta framruta som inte är det billigaste. Åhh va less jag blir! Att det aldrig bara kan få flyta på.. det ska alltid vara nåt!

Igår så umgicks jag med Ida, Johanna och Frida. Vi satt hos Johanna och drack kaffe och prata om allt möjligt. Samtalen bara flyter på och tiden rinner iväg så man knappt hinner med! Så har det alltid varit för oss, vi är ett surrigt gäng =)

Snart ska jag och Anna i väg till stan. Blir då inge shoppande för mig, men kul att bara strosa runt lite. Sen skulle nog Johanna dyka upp efter hon slutat också. Det blir väl en kaffe på Nodo också såklart :p Sen vet jag inte riktigt vad som händer, det blir nog bara lugnt med tanke på att det blir party i morrn! Fasiken vad jag ska heja på Sverige i morrn och kul kommer vi ha! =)

Tjing tjing!



Härligt gäng i Dundret 2005 =)

Lite av varje

Torsdag idag. Jag börjar bli ganska less på att va hemma faktiskt. Speciellt då de är så dåligt väder och det inte finns nå att göra. Nu vill jag börja känna storkovan! :p Men då jag börjat jobba så kommer jag vilja va ledig, garanterat! Man är aldrig nöjd! :p

Fram till nu så har jag städat litegrann. Vi har även bytt madrassöverdrag till sängen. Och det var nog det äckligaste! Fy va hundhår och damm. Att ha en fräsch och städad säng är det viktigaste för mig! Plus toan :p Folk tycker nog att jag städar för ofta och är pedant men då man har en hund som stökar till det ordentligt så måste man städa mer än andra. =)

Sen så har jag tagit mig en lång och härlig dusch! Ska i väg på ett tag och besikta bilen. Jag hoppas verkligen den går igenom, men man har väl inte sån tur att den gör de första gången?! Svärmor ska följa mig, tycker det är lite småläskigt att fara på såna ställen själv :p I eftermiddag ska jag träffa tjejen jag är kontaktperson åt. Vi ska käka lite middag ihop och så..
Ikväll så blir det nog en date med Ida. Fårse vad vi hittar på.. var ett tag sen jag träffa den bruttan så det blir kul! Vi måste väl försöka hitta på något till midsommar. Ingenting känns direkt lockande och jag vet it ens hur många vi blir. Johanna, Frida och deras respektive ska iväg och fiska någerst. Men jag förstår att Frida inte vill va med på någon storfest, hon som har en bebbe i magen =) Oj så jag längtar tills bebben kommer! Det känns lite overkligt att en kompis ska bli mamma men också skit skoj! Jag är så glad för deras skull! Nog blir man lite sugen själv också :p
Ett stort GRATTIS till er! =)

Nee nu måste jag göra mig klar. Ha de gött!

Skitväder!

Fan vilket tråkigt väder, känns inte direkt som att det är juni! Hoppas det blir bättre snart iaf!

Lördagen blev iaf lyckad! Solen kom ju fram på eftermiddagen. =) Vi var hos Anna B i hennes fina hus, satt ute på hennes altan och surra och självklart blev det lite ölspel =) Det kommer man alltid igång av! =) Sen blev det utgång på 1906. Träffa en massa folk och skoj var ju de! Blev dock bjuden på en tequila, hojja så äckligt, aldrig mer! =) Började må lite illa så jag traskade hemåt, skönt med frisk luft. Krille blir dock inte så nöjd då jag går själv på natten :p



Efter lördagen har det varit väldigt lugna puckar. Fotbolls em har ju börjat nu så det har jag kikat på. Himla kul! På lördag blir det nog att fara på Sjöbodan, käka buffé, ta en öl och se fotboll! Jag hoppas bara solen kommer att skina annars vet jag inte om jag är så taggad.

Idag fick jag mitt omdöme från Framnäs. Mycket god skolförmåga! Känns bra även fast det bara va de näst bästa :p

Aja vi hojjres!

Trötter..

Idag har jag varit seg som bara den. Jag låg och drog mig till 11 och kunde tillslut stiga upp. Tog mig lite frukost och gick ut med Cesse. Sen har jag suttit i telefon, planerat lite om kvällen. Blir fest hos Anna B. Känner mig inte så taggad just nu med tanke på vädret fast det verkar som att det kan spricka upp. Hoppas!

Igår, fredag så var det lugnt. Jag for till svärföräldrarna i Jävre och hälsade på. Passade på att tvätta bilen och så.. Det är så himla härligt där ute i stugan, lugnt och skönt. Och det finns nog inte bättre ställe för Ceasar, han springer lös där och mår så skönt. När Krille kom hem från jobbet så for vi och käkade på Ängeln. Har varit dåligt med hemmalagad mat på sistone. På kvällen så for vi en sväng med inlines. Jag är fortfarande lite rädd, spec i nedförsbackar då jag inte riktigt är så duktig på att bromsa. Tur att Krille är duktig och kan hjälpa mig :p

Aja ska försöka ladda upp litegrann inför kvällen! :p
Trevlig lördag!

Full rulle

Idag har det varit en bra dag! Den började med att jag for på syrrans pojkes skolavslutning. Sen for vi och fikade på mammas fina altan. Självklart så blev det att sola lite också, men med solskyddsfaktor så nu är jag it så bränd nåmer =) Vi drog en stadsrunda också jag och mamma, var tvungen att fara och köpa en present åt Krille. Det är ju hans födelsedag idag =) Det blev en skjorta och ett linne som han var så stilig i. Blev även lite småtjaffs åt mig själv såklart, att man aldrig kan hålla sig?! :P Vi satt även en stund i stan, köpte oss en dricka och småsurra. Min mamma är nog den bästa =)
Sen bar det hem, gjorde en tårta och fixa lite tills alla skulle komma och fika. Vi fick oss smörgåstårta till middag av Krilles föräldrar, muums =) Nu på kvällen så for jag, Krille, Anna, Johan och Peppe och badade med våra hundar. Riktigt härligt för Cesse och Amie att få sig ett dopp i denna värme! Emma och Per kom också förbi, jättekul att fara ut såhär en sommarkväll!

Nu blir de sängen! Hoppas på lika fint väder i morrn, då bär det av till stugan i Jävre!

Natti!


Finast =)

Cesse tycker om mina trådgardiner :p Han är snyggast!

Ajajaj..

Nu har jag bränt mig ordentligt! Man är ju så dum som inte tror att man ska bränna sig. Aja man får skylla sig själv =)
Jag har varit ritkigt hurtig idag, steg upp kring nio, for och träna sen bar det i väg till mamma för att sola lite och bli bjuden på lunch. Sen for jag och hälsade på Emma. Även där stekte vi oss ett tag :p Om det är lika fint i morgon så kan jag lova att det blir solskyddsfaktor =)

I kväll blir det att fara på rollan med Anna. Sitta i uteserveringen och mysa. Sen kanske man drar vidare till Johanna och tjejerna, Krille ska ändå jobba som vakt på pentan ikväll. Han bara jobbar och jobbar, man ser ju aldrig till karln. 

Blev inte så långt inlägg, känner att det är lite blogg torka just nu :p
Aja, ut med en gnällande hund nu. Tjing!

Lite sentimental..

Det kan man säga att jag är nu =) Brorsan har just åkt. Var jättekul att träffa han! Men gud vad han blivit stor, känns som det var nyss han var liten och gnällde om att leka med mig. Nu kör han bil, snusar, och har en massa brudar :p Han är en riktigt stilig man nu =) Vi har bara suttit och surrat om gamla dar, dom kan man sakna ibland...

Vad resten av dagen har att erbjuda får vi se.. blir nog att fara och åka inlines ikväll igen. Vi var ut en sväng igår och det var riktigt skoj och svårt! Kändes som att jag skulle falla i backen så jag våga inte riktigt åka lika fort som Krille och Ceasar. Men träning ger färdighet! =)

Det är såna här dar man vill bo i hus! Det är så jävla tråkigt att sitta inne i en lägenhet, jag känner mig så inlåst. Tänk att va ute och pyssla på med en massa saker. Den dagen lär ju komma för oss också, men den känns lite långt bort just nu.. det är mycket som känns långt bort..

Nee nu orkar jag inte sitta här nåmer.
Ha en fortsatt trevlig dag!

Äntligen

Idag har jag tagit mig iväg och börjat träna. Känns riktigt skönt. Jag har bara två månader kvar på korpen så det är dax att få lite valuta för pengarna man la ut :p Idag steg jag upp kring tio, nu när man är ledig så tänker jag inte sova bort halva dagarna. Man kan lätt få lite ångetst då. Jag ska försöka göra så mycket jag bara kan under dom här tre veckorna. En glad nyhet är då iallafall att min bror ska komma och hälsa på i morgon. Vet inte hur många år sen det var sist så det känns lite pirrigt =)

Jag kan ju berätta lite om lördagen också.. det blev en himla trevlig dag! Först loppis och lunch på stan med brudarna. Sen på kvällen så blev det att vi for till Idas nya gårdshus. Vi satt ute på hennes altan och surrade och hade trevligt. Man kan säga att det var den första sommarfesten och såna älskar jag! Sen blev det iallafall utgång, träffade upp karlarna våra på pentan. Måste säga att pentan har ryckt upp sig igen. Okej, det är väl rätt mycket ungt folk där men man får iallafall dansa och det är ju till stor del därför man går ut. Men det ska bli skoj att börja gå på 1906`s uteservering, det är ju en stor del av sommaren =)

Söndagen var hur lugn och skön som helst. Vi såg film och sen fotboll. Fan va skoj det ska bli med fotbolls em alltså! Sportnörd som man är :p  Vi tog oss också en lång prommis med Cesse, strosade runt i ca en timme. Vi gick förbi massa husbilar och pratade om hur kul det skulle vara att ha en sån, resa runt och bara mysa på. Men tyvärr så är det inget våran ekonomi skulle tillåta. Vi har ju lite andra prioriteringar också, man kan ju inte gå och köpa en husbil då man vill bli husägare. =)

Nu är det dax att göra lite nytta här hemma, måste gå och handla också.
Hejdå!

RSS 2.0