Lite smått och gott..

Tänkte jag bjuder på lite bilder..

Per, Emma och Hugo på dopet! Det var ett sånt fint kort tycker jag!


Moi!


Krille och Hugo, från förra veckan då Emma och Hugo var på besök.


Före bild på altanen!


Och efter! Stor skillnad va?! =)




Jag är verkligen nöjd med altanen och stolt är jag över Krille och hans pappa som byggt allt själva! Som dom kämpat i sommar! Lite credit ska jag ha själv också,  har ju faktiskt målat hela altanen! =)

I morse då jag gick på toa och pinkade så var det lite blod på pappret då jag torkade mig. Även en andra gång en stund senare. Kan de ha varit en del av slemproppen? Men det spelar väl ingen roll..kan ju ändå va daar bort! Det enda säkra jag vet just nu är att det blir ett september barn!

Hejsvejs!


Hej!

Väldigt kort idag!

♥ Dopet igår var jätte fint! Hugo är så söt och Emma sjöng så fint så tårarna kom! =)

♥ Gott med surströmming var det, for sen hem och mös framför teven.

♥ Idag storstädning, senare vet jag inte. Kanske lite mer tv och mys.

♥ Fortfarande ingen bebis! Hade mens värk, ont i rygg och rätt mkt sammandragningar igårkväll men icke sa nicke..

Ingen lust att skriva så mycket mer än så!

Hej!

Dop och surströmming!

Man blir lika besviken varje gång man vakna på morgonen och kommer på att man inte fått fara på bb den här natten heller. Åh vad jag är less nu... känner nästan för att gråta en skvätt.

Tur att man har lite planer för dagen iaf.. kl 13 ska vi befinna oss i norrfjärden där lille Hugo ska döpas! Tycker det är ganska mysigt med såna tillställningar, speciellt kul blir det idag då Emma själv ska sjunga! Hon är ju så himla duktig! När vi kommer hem därifrån så far vi ut till Jävre direkt där vi ska äta gofisken. Nu blir det fjärde gången jag äter i år men va tusan..det är ju så gott! Krilles brorsa ska ta med sig sin nya tjej ikväll så det blir intressant! Intressantare blev det också efter hon sagt att hon är nervös inför att träffa Krille och mig och att hon inte hoppas vi ställer så mycket frågor som hon inte vet vad hon ska svara på. Båda jag och Krille blev ganska så sugna på att vara lite jävliga efter vi fick höra det, hehe =)

Aja nu blir det att ta en härlig dusch och sen börja göra sig lite fin. Om man ens kan bli fin just nu vet jag inte.
Trevlig lördag på er!

Dag 1

En dag har man gått över nu. Det känns verkligen jättekonstigt. Inatt har jag inte sovit nå bra, bara legat och funderat. KOM NUUU! Vi orkar inte vänta nåmer!

Jag försöker fördriva tiden så gott jag kan. I går var jag som sagt på stan. Jag och Ida fikade på Ekbergs och sen strosa vi på stan. Jag köpte mig bara en ögonskugga på Åhlens. Himla tråkigt att dom ska stänga, tycker det är en rolig affär! Vi har nog dåligt om inredningsaffärer! Jag blev rätt länge på stan så det var middagsdags nästan direkt jag kom hem. Krille gjorde oss en skink limpa! Man gräver ut en limpa och sen gör man en skink pasta sås som man fyller limpan med, sen i ugn! Jättegott och enkelt! =)  Sen fick vi besök av Johanna N och hennes nya kille! Johanna ville kolla in våran altan och så.. hoppas hon håller sig till den killen för då kommer hon bosätta sig i Piteå igen! =)
På kvällen så hade EM öppet till 22, dom släppte en ny katalog. Jag och Anna for självklart dit! Vi hittade inte någonting men jag är riktigt sugen på ett nytt köksbord. Jag vill ha ett bord i vitt och svarta stolar.. det jag har nu är jag inte alls nöjd med. Aja vi fårse hur det blir.

Platta håret nu och sen plocka undan lite. Emma och Hugo ville komma och hälsa på mig idag så jag väntar dom kring 12-13. Tur att mamma kom med nutella bullar igår så man har nå att bjuda på! =)

Bjuder på nån bild på hemmet sen jag bytte gardiner. Det kanske är lite svårt att se men gardinerna i köket är mörkgrå och panelerna i v-rummet är lila =) Krukorna i fönstret är också lila!








 HOPPAS DETTA ÄR SISTA MAG BILDEN!

Stora dagen!

Uträkning utgår från dagens datum: Ons 26 aug 2009.
Din graviditet startade Tors 20 nov 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Tors 4 dec 2008 (ägglossningen).
 
Du är på dag 280 av 280. (100%).
Du är i vecka 40.
Du har gått 39 fulla veckor och 6 fulla dagar (v39+6).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum idag
Du har 0 dagar kvar till beräknad förlossning.

Hur sjukt känns det inte att den här dagen är här nu! 26 augusti, den dagen man längtat efter så länge. Nog för att jag inte kommer få träffa min bebis idag men det känns så otroligt skönt att det snart är över.
Hur ska jag sammanfatta min graviditet då? Jag kan väl säga att den har varit bra men otrooligt jobbig. Lyckan att plussa var stor och man kunde inte fatta att det var sant. Slutade röka direkt vilket gick hur bra som helst i början men började sakta men säkert göra en på dåligt humör och godis ätandet var enormt! v.13 kom mina problem med fogarna som har suttit i sig i hela graviditeten. Det har varit bättre nu i slutet, speciellt efter att jag gick på havandeskap. Oron för att gå upp mycket i vikt blev större. Det kanske var det jobbigaste under första halvan av graviditeten... speciellt då det gick så snabbt uppför då. Gick ju upp ca 9kg till vecka 25 och fick mig lite på skallen för det av BM. Men sen då har jag bara gått upp 5 kg vilket betyder att jag hamnar på 14 kg sammanlagt! Det känns jättebra och jag måste säga att jag är stolt över mig själv att jag klarat det så bra det här med vikten. Trodde alla spöken skulle dyka upp igen men dom har faktiskt hållt sig borta för det mesta. Krille gav mig beröm och tyckte jag har gjort det bra med tanke på hur känsligt det har varit det här med vikt. Jag har till och med kunnat säga mig ursprungliga vikt till vissa! =) Jag trodde faktiskt jag skulle klara mig från bristningar, men i v.31 började dom komma! Det är ju verkligen inte snyggt men vad göra? Åssitt tyvärr! Sista veckorna har varit varma och jobbiga men ändå har dom gått riktigt fort! Jag kan inte riktigt fatta att det är så nära! Snart är det över och jag kan lova att jag inte kommer sakna magen! Iaf inte på vääldigt länge! =)

Nu kurrar magen ordentligt så jag ska gå och göra mig nå mackor. Sen blir det at hämta kappan och en kaffe med Ida på stan. Ha en bra dag! =)

Hur kommer detta gå?

Som många vet så har jag inte mått så bra när det gäller våran hund... jag har varit så otroligt less på han sista månaderna! Ibland vill jag bara gråta så less är jag. Då vet jag inte om det är "gravid hormonerna" som gjort att det blivit så för innan var jag inte såhär. Då störde jag mig inte lika mycket på allt hundhår, hund dregel osv. Men det är ju inte det värsta..det är dom här små problemen som är värst. Han kan inte bete sig när folk kommer.. skäller och blir upp i åssitt, moffar åt minsta lilla ljud, tål inte andra hanhundar. Nu försöker jag verkligen ska jag säga men ibland så tappar jag allt hopp och all ork. Jag tycker inte se mig nån skillnad på han sen vi hade hit hund psykologen. Nog för att det bara är lite mer än en vecka sen hon var hit men ändå.. vi har länge själva tränat på det här med att han inte får hälsa på folk förrens han är lugn men det hjälps ju aldrig! Sen så känns det inte som att vi har tiden till att ge han det han behöver.. Yvonne Fång sa att han behöver 1,5-2 timmars aktivering per dag för att må bra och det hinner vi inte med, specieltt inte när vi kommer ha en bebis. Sen att Krille jobbar som han jobbar gör det inte bättre. Jag får så himla dåligt samvete.. jag älskar ju hunden men ibland känns det som att han skulle ha de bättre hos någon annan. Sen så vill jag bara säga att dessa småfel på hunden endast är vårat fel, inte hundens. Vi har helt enkelt inte varit nog engagerade!

Idag har jag fått upp mina nya kappor och panel gardiner, iaf en av kappporna! När jag kom hem från stan så hade hon bara sytt en kappa och skickat med tyget till det andra! Då vart jag ganska irri, jag som sett framemot att få upp kapporna och få inreda med dom lila grejerna jag köpt! Jag ringde dit och hon bad så om ursäkt och bad mig komma dit med tyget så syr hon den andra tills i morrn. När det löste sig och jag lugnat ner mig lite så gjorde jag om ändå=) Jag blev nöjd med hur det blev, mysigt med lila och jag tror att när den andra kappan kommer upp i morrn så blir det ännu bättre! =)

Nu blir det att äta frukt och se lite tv!



Lång tråkigt

Sitter och väntar på att få väcka Krille och fara till mamma för att äta middag. Efter det blir det klippning för herr Lundberg hos hans mamma, hon hade bakat choklad rutor åt mig så jag måste nog följa dit och smaka! =)  När vi är klar där så bär det av till Johanna Nordlund, har ju tyvärr inte träffat henne så många gånger i sommar så det blir trevligt! Synd att hon inte hinner träffa lille Theo innan hon far till Umeå igen för att plugga. Det får bli i höst istället! =)

Ett ganska så värdelöst inlägg men jag hade så himla tråkigt! Finns inge värre än att vänta! Har tagit lite bilder under min trista stund. Här kommer några!

Här får ni se lite av mina bristningar!

39+4




Ryggsmärtor!

I går kväll så fick jag ryggsmärtor från h-vetet. Det kändes som att svanken skulle gå av..jag kunde varken ligga,sitta lr stå. Sen så strålade det neråt benen både fram och bak. Jag har haft så några kvällar förra veckan men igår slog alla dom kvällarna tillsammans! Vid midnatt så blev det lite bättre och jag somnade men vaknade igen vid halv tre och hade ont. Nu hade jag även en mensliknande smärta i magen. Låg och vred och vände mig ända tills Krille for nångång. Så inatt har det inte blivit många timmars sömn. Fan va det här är jobbigt! Jag har aldrig tänkt att det kan vara några förvärkar den här ryggsmärtan men i går så gick jag in och läste lite om det och tydligen så kan det vara tecken på att det är på g. Men det är ju ändå inte nå som säger att händer idag, kan ändå vara 2 veckor kvar. Jag har bara trott att jag har haft ont för att man har hållt igång mycket under dagen lr så... nog för att det kan ju vara det också. Aja det är bara vänta och se.. jag försöker tänka lite positvit iaf..jag borde ha min bebis om två veckor!

Nu ska jag göra mig klar för att fara till Johanna och Ozzy en sväng!

Hörs sen!





Sköna helg!

Sitter ute på våran altan och surfar runt lite! Krille är ute och bygger på det sista på trappen runt soldäcket. Det är så himla skönt att ha han hemma, ser ju inte åt han så mycket under veckorna när han jobbar som han jobbar. Börjar 4 på morgonen vilket betyder att han måste gå och lägga sig tidigt på kvällarna. Sen kör han alla dessa mil ensam dagarna i ända. Han gör det riktigt bra!

Fredagskvällen blev riktigt lugn och skön. Vi for och käkade middag hos Krilles föräldrar, satt och surra en stund och senare for vi på kjoskpiraten och handlade karra och chips. När vi kom hem tog vi en liten promenad med Cesse. Vi har ju börjat träna med han när vi möter andra hundar så vi försöker fara ut och leta hundar vilket kan vara svårt att hitta. Det är så typiskt att då man vill möta andra hundar så ser man inte åt en enda hund jäkel! Annars möter man hur många som helst! Vi mötte iaf en hund igår och det gick väl hyffsat.. det är ju inte direkt nå som går att fixa snabbt så vi måste ge det tid. Det är bara att fara ut varje dag och träna så borde det ge lite resultat på några veckor! Min dröm är ju att jag kan gå ut och gå själv med Ceasar och barnvagnen i höst! Nog om det... senare på kvällen så såg vi två filmer, en på datorn och catch me if you can på tv. Den va riktigt bra, har sett den förr men vissa filmer kan man se flera gånger! =)

Ikväll får vi främmande av Anna, Johan och Amie. Vi ska grilla och sitta här ute på altan våran och mysa! Blir väl lite kortspel och sånt.. Mysigt att sitta här ute då det börjar bli mörkt och tända en massa ljus! =) Det enda som man saknar är väl en kall smirnoff och go cigg! Men det är ju inte såå länge tills man kan sitta med det! =)

Nu ska jag vara lite trevlig med mamma som kom på besök. Ha en trevlig lördagskväll!

Hej!

v.39





Ja jisses nu har man gått 39 hela veckor! Kortet är inte taget idag men bara för några dar sen så jag tror it det har hänt så mkt sen dess, blev lite lat med kameran idag! (serlite smådryg ut på kortet tycker jag=))  I morse så var jag hos barnmorskan och det gick bara bra. Hjärtljuden låg på 144 och sf måttet var 38, nu är man stoor! =) Sen så frågade jag om hon kan uppskatta hur mycket han väger men det är lite svårt sa hon. Men ofta så brukar det stämma in på hur stort sf måttet är så ca 3800 gissa hon. Shit va stort tyckte jag! =) Nu hoppas jag bara så förbannat att jag inte ska behöva fara på nästa besök som vi bokade in, den 2 sep tror jag det var.

Den andra bilden jag bjuder på är en fin post bräda som jag hittade på EM i förrgår, tyckte den var läcker! Den passade perfekt där våran förra lilla klocka suttit. Det känns alltid så tomt då man är van att ha en grej på väggen och så tar man bort den, så jag blev nöjd med resultatet! =)

Nu ska jag försöka hitta kraft till att laga lite mat! Usch vad jag hatar matlagning..
Hejsvejs!

Småpyssel

Idag kom vi på att vi vill ha tv i sovrummet igen så då böt vi tillbaka till rummet vi hade innan. Alltså har vi den stationära datorn i rummet närmast ytterdörren och sovrummet längst ner i huset för er som vet hur vi bor! =) Alltid mysigt att ha tv i sovrummet! Jag tycker det är kul att göra om och ändra på saker i inredningen, då är man inte lika less.  Men nog är det mycket som jag skulle vilja ha nytt och som skulle bli snyggare men som vi har det nu duger också alldeles utmärkt. Nånting jag iaf ska göra om i höst är nya gardiner till kök och vardagsrum, det blir nog att köra på mörklila den här gången. Tror jag har filtar, några prydnadskuddar och ljus lyktor i lila sen förut så då får jag ju användning för dom igen! =) Då blir det bara att fara in på gardin gallerian i morrn och beställa 2 kappor, så mycket mer behövs inte för att få lite höst mys!

I går kväll så var vi ju hos Anna och Johan. Det var grymt gott med surströmming! Sen surrade vi och såg lite tv och grabbarna for ut med Johans cheva och "ragga" en sväng. Strax efter elva så for vi hem, slog igång en film som höll i gång till ett snåret och sen blev det sängen. Hör och häpna!, jag somnade nog direkt jag la huvudet på kudden! Sen vaknade jag bara en gång kl 5 för att gå upp och kissa och somnade om igen till halv elva! Jag blev så glad då jag insåg hur länge jag fått sova! =)

Lite planer för veckan:
♥ Hälsa på Emma och Hugo
♥ Beställa gardin kappor
♥ Besök hos BM på torsdag 39+0
♥ Säkert en stadsrunda och lunch på Nodo :p Eller hur Anna?
♥ Yvonne Fong, "hundpsykolog" kommer hit för att prata lite om våra problem vi har med Ceasar

Nu ska jag tända lite ljus och sen slå igång en film. Mys pys!

Hejdå!

Trött nånting

I natt har jag inte sovit mycket kan jag säga. Låg och vred och vände mig, tillslut så grät jag för jag vart så less och arg för att jag inte kunde somna. Jag är så himla trött på dagarna men när man ska sova på kvällen så går det bara inte. Man kan inte hitta nån skön sov ställning, bebis sparkar för fullt, upp och pissa, börjat få halsbränna, en hund som "skriker" rakt ut för han tro sig höra något utanför huset. Jag vet att jag bara gnäller och gnäller just nu och jag är inte speciellt trevlig att vara i närheten av. Men när man inte får sova ordentligt så blir man lite utav en bitch.

I går på stan ville jag bara sjunka under marken.. folk stirra som bara den, men dom hade nog en bra anledning till det, jag och Anna, två hög gravida kommer och ankar oss fram och har likadana tunikor på oss. haha såg säkert kul ut. Folk log mot oss och vi fick oss nån kommentarer, tur att det bara va snälla kommentarer iaf! =)

I dag har jag ändå fått gjort litegrann... tvättat några maskiner, dammsugit, tagit en dusch och plockat undan litegrann. Ikväll blir det att fara till Anna och Johan och äta surströmming. Lena och Anders är i pite nu så dom skulle också komma fast dom ska grilla då dom inte tycker om fisken. Vilket jag inte kan förstå! :p

Nu har jag då fått skriva av mig litegrann och det känns något bättre. Jag hoppas på lite sömn inatt iaf!

Tjing!

Jämför litegrann..

Fick lust att lägga lite mag bilder brevid varann och jämföra! Det är ju ganska kul att se! =)

v.12                               v23                             v.30                              v.35                          


Åh vad man längtar tills man ser ut som på v.12 bilden igen! Kommer så väl ihåg att jag kände mig småtjock och mullig där. Precis som man känner sig innan man ska ha mens! Men nu är det inte långt bort tills man kan gå tillbaka till storlek S igen, förhoppningsvis :p

I går så fick sig jag och Anna en liten "babyshower". Det var riktigt trevlig och tack för alla presenter! =) Nu är jag helt redo för en bebis! Så kom ut nuuu! Dagarna går så sakta.. 12 dar är egentligen ingenting men just nu är dom allt!
Försöker fördriva tiden så gott jag kan.. idag ska jag på stan med Anna och Emelie, blir nog att kika in hos Emelie så man får se hur dom har det i ny läggan. Innan det kanske jag far på barnens hus och handlar lite för presentkorten man har! =) Fick ett av Emma igår plus korten man fick då man köpte barnvagnen, tror det var 200 spänn.

Sen så måste jag bara skriva att jag fick tre röda rosor av min karl i förrgår. Han var så söt.. " Jaa det var ju typ 5 år sen sist du fick en blomma och jag tycker ju om dig så mycket". Hehe min älskling! Det uppskattades verkligen!

Nog för idag! Hejdå!

                            
                                                                                                                                         

Bilder!

Idag går man in i en ny vecka igen, mindre än 2 veckor kvar nu!! Jag längtar så förbannat! =) Nätterna är skit jobbiga, jag bara ligger och vrider och vänder på mig och får inte alls mycket sömn! Senaste nätterna har jag haft som en mensvärk, ont i ryggen och ett satans tryck neråt! Sen så har jag blivit mörk rädd nu igen.. det är väl för att att det blivit tvär mörkt nu och man är inte riktigt van. Minsta lilla ljud jag hör så tror jag det är någon utanför fönstret!
Vad kan man mer säga om mig som gravid då.. 13,5 kg har jag gått upp nu, det känns inte så farligt faktiskt. Men dock så har jag riktigt fula bristningar på magen! Dom har inte klättrat så mycket upp på magen så det är väl bra men jag undrar bara hur snyggt det kommer bli då magen är borta! Aja det återstår ju att se. Mitt humör just nu kan växla otroligt mycket. Jag tänder till fort, speciellt åt mamma och Krille =) Stackarna..

Nu måste jag gå och göra mig klar för idag får man besök från Sjulsmark, nämligen Camilla och Alice! =) Det ska bli riktigt skoj! Men först  tänkte jag lägga ut lite bilder!  Varsågod! =)


38+0




Theos rum! =)




Igår satte vi upp snygg klockan som jag fått av svärmor, vi blev riktigt nöjda!  

Satan så less jag är!

Allt känns bara så himla jobbigt just nu. Jag har ont när jag sitter, ligger och står. Jag känner mig så otroligt stor och osmidig. För ett par veckor sen så kände man ju sig ändå fin och stolt, men nu så vill jag knappt gå på stan för alla tittar på en och man vet att dom tänker " Hojn håller ju på att sprängas". Jag är less på folks kommentarer om hur man ser ut, jag är less på vara nervös inför hur det ska starta. Kontroll människa som man är så önskar jag att jag visste exakt vilket datum och vilken tid man skulle fara in på bb. Sen så är man ju rätt nervös inför hur det kommer vara första tiden hemma.. kommer jag klara av att ta hand om en bebis?! 
Jag vet inte ifall det är denna värme som gör en på lite dåligt humör men jag håller alla tummar och fötter att det kommer regna hela dagen i morrn och va typ 15 grader för som jag svetttats denna helg!

Tyvärr så kom det ingen bild på magen då jag har haft fullt upp sen i torsdags, vi har pysslat på här hemma, bland annat tapetserat i ett av sovrummen som ska bli bebbe rum, byggt ute på altan, umgåtts med vänner och varit ute på stugan.

Nee jag har då inge intressant att skriva. Tror jag går i sängen och löser lite korsord. Hoppas på en bättre dag i morgon =)

Hejdå!

Jysk och Mio

Vilket härligt väder! Jag har solat ett tag idag, men inte orkar man länge inte. Det känns som att sommaren är slut på nå sätt och hetsen om att bli brun är inte lika stark! Det är som både och.. skönt men ändå trist för vart tusan har denna sommar tagit vägen?!

Nu sitter jag här nyduschad och ska strax börja göra mig klar för att fara på jysk och mio med Anna. Jag ska köpa nå stora badhanddukar och korgar som jag ska ha på toan. Jag är riktigt less på att behöva bråka med Krille om stora handdukar då vi inte alls har så många och jag kan typ bara ha stora handdukar för annars så visar jag hela härligheten känns det som. Man börjar ju bli ganska stor nu så man tycker ju att Krille kan lämna dom stora åt mig men icke de =p

Ikväll kanske det blir en fika med tjejerna, och så har jag tänkt bädda spjälsängen som nu äntligen är färdig målad! Man kanske är lite fjantig men det ska bli kuul =) Jag längtar typ! I morrn har man gått 37 hela veckor och det är dags för ett bm besök. Endast 3 veckor kvar nu men jag ska säga att dom känns låånga! Tiden kryper fram!
Sätter in en bild på magen i morrn!

Blåsa håret nu! Hejdå!

Vilken kväll!

I lördags hade jag så himla kul! Hela dagen vart så lyckad och alla var super nöjda! I kyrkan  trodde jag inte jag skulle bli så känslig men nog kom tårarna nog! Jag kunde inte kolla på brudgummen för att han började gråta direkt portarna öppnades, han var så himla söt! Sen när Johanna kom gåendes längs gången så kunde jag inte kolla på henne heller för då skulle det brista! Nee det var riktigt fint i kyrkan.. det enda var att jag höll på att dö av värmen! Det var så himla kvaft och handsvetten var enorm då jag höll om tärnblomman!
Efter en massa korttagning med tärnor, marsalker och brudparet så drogs det vidare till fest lokalen! Där höll vi i gång till halv fyra på morgonen! Det var ösigt som bara den och jag höggravid med magen i vädret kunde inte låta bli att svänga på mina lurviga! =) Det kanske inte såg direkt snyggt ut men va tusan, den bjuder jag på! =) Bara för att man är gravid så behöver man ju inte vara tråkig! =) Det var lätt den roligaste dagen denna sommar och nu så väntar man bara på att lill pojken våran ska komma! Nu finns det ingenting mer i almanackan förutom det! Känns rätt skönt att det är så.. har varit mkt att göra i sommar, möhippa, bröllop, allt med huset ( som inte är klart än). Det enda jag ska göra nu är att riva tapeter i det blivande baby rummet och tapetsera dit nya! Jag hoppas bara att man hinner göra det klart och mysigt där inne innan lillen kommer.

Det vart inte så detaljerat om bröllopet,orken fanns inte rikigt, inte heller till att he in så många bilder. Men några få får ni!=p









Gaaaahh!

Sitter här med tärn klänningen,lockat hår och snyggt sminkad av Ida och är redo för denna stora dag! Kan inte fatta att det är idag som Johanna och Daniel gifter sig! Så jädrans spännande och roligt! Det pirras i hela mig! =)
Snart ska jag iväg till kyrkan och dela ut vigsel program. Bruden borde vara där när jag kommer och hon lär ju inte va bara liite fin! =) KOmmer säkert några bilder senare!

Inte många som kommer ha lika kul som oss i kväll :p Ha de gött! Hejj!

RSS 2.0