Lugn nyårskväll!

Idag är det nyårsafton, har hunnit med att jobba ett förmiddags pass, haft mamma på besök och sitter nu fixad för en nyårsafton! Känner mig rätt nöjd för en gångs skull =) Krille ligger och sover i sängen och ska inte med tyvärr. Han är jättesjuk, jag tycker synd om han som måste sitta hemma en sån här kväll. Men jag blir nog inte borta så länge, han ville ha hem mig till tolvslaget iaf =) Jag ska ändå upp och jobba i morrn och ska vara nykter så det spelar som ingen roll.

Aja det blev ett snabbt inlägg. Ska traska till Johanna och Tomme där vi beställt catering till kl 17.

Ha en sån trevlig kväll!

Bloggtorka

Har inte alls haft lust att skriva på länge. Kan ju också bero på att man har rätt fullt upp. Man jobbar, julbakar, umgås med vänner, jobbar och så har man ju varit och kramats med Fridas lilla Mira! Hon var så himla söt! Det är helt otroligt att Frida och Peter är föräldrar nu, man kan som it fatta de=) Suget börjar komma efter lilla Mira så jag måste nog dit snart igen =)

Som sagt så jobbar man en del. Har fått fortsatt vikariat till 10:e jan, himla skönt! Januari lönen kommer inte bli dålig eftersom jag jobbar juldan, annandagen, nyår, nyårsdagen. Jag fick byta skift nyår från kväll till dag så det är helt perfekt, då kan man va med och fira! Fårse om vi blir hos oss då iaf som det var planerat.

Ikväll blir det en fika på Nodo med tjejerna. Det är himla mysigt att fara och ta en fika, speciellt nu. Det är väl för att det är jul lr nå =) Sen så jobbar jag kväll ons, tors, sen ledig hela helgen! Då får vi se vad som händer, kanske en fest med Johanna N.

Nee jag har inte alls lust att skriva nå mer. Vi höres väl!

GRATTIS

Grattis till Frida och Peter som fick sin tjej i natt halv två. Hon var 53 cm lång och vägde 3.6. Ojjj vad vi längtar tills dom kommer hem så vi får hälsa på! =))

Toppen!

Just nu känns allt så bra! Skönt att man har jobbat färdigt den jobbiga veckan, har faktiskt gått fort ändå. Känns som att man verkligen har kommit igång med att jobba. Förut kändes det så himla jobbigt, bara en hel tids dag var tungt men nu så känns det som att det bara är att jobba. Jag tar allt det jag får och gnäller inte, iaf inte som förr. Då kunde man försöka hitta på ursäkter för att slippa. Dessutom så mår man ju så mycket bättre av att jobba, känna sig behövd och duktig =)

Idag så ska vi fara och hämta våra efterlängtade dörrar som har varit på sprutmålning. Dom sa att det bara skulle ta 2 veckor men imorrn så blir det en månad. Tycker det är lite dåligt faktiskt, speciellt när vi sa att det var en av toalettdörrarna. Aja nu får vi ju dom idag och det kommer bli så fint =) Vi ska även fortsätta måla trösklarna som kommer göra stor skillnad. Det kanske blir en stadsrunda idag också.. köpa dom sista julklapparna och börja julhandla lite mat också. Skönt att göra bort det man kan iaf. Nästa löning kommer ju den 23:e så det känns it så kul att behöva göra allt dan innan, det lär ju va folkat överallt då! Resten av veckan så jag har lite inplanerade grejer. I morrn ska jag träffa Emma, sen så tänkte jag baka bullar och limpa nån dag. Ska även träffa tjejen jag är kontaktperson åt. Sen har jag jobb ons,tors och fre, endast dag pass, nice nice =) Jag är även lite sugen på att klä julgranen men jag ska försöka hålla mig till nästa fredag =) Denna vecka så hoppas man ju att man ska få träffa Frida och Peters lilla tjej. Tycker hon borde komma snart, i morrn blir det ju en veckas försening. Men den som väntar på något gott... =)

Nu ska jag gå och pyssla på lite. Hojjres!

Jul utan snö?

Gud vilket tråkigt väder! Slask,regn, plusgrader. Så ska det inte va i december. Jag hoppas bara att snön inte smälter bort helt och hållet. Annars får man ju ingen jul stämning till jul! Vi får hålla tummarna! =)

Torsdag idag.. ska i väg och jobba kl 15. Jobbar tors, fre, lör och sön. Känns väl mindre kul men det ska göras. Jag har fått ett vikariat igen till den 15e dec så jag ska bara vara glad! 
Sitter nu och väntar på att Anna ska komma förbi. Vi ska dricka lite kaffe och surra. Alltid trevligt med besök =)

Nu har jag äntligen kommit igång med julklapps köpen! Har hunnit köpa 6 paket och det känns jätteskönt! Jag längtar såå till jul, jag har en sån julstämning. I år ska jag bannemej stiga upp på lucia morgon, tända lite ljus och se lucia tåget på tv!=) Då snackar vi stämning! =)

Det vart ett litet mindre inlägg denna gång. Ska gå och sätta igång perkulatorn =) Hejjs!


RSS 2.0