Dagen efter

Min lilla hemlis var att jag var och klippte av mig håret igår! Det blev en page typ och jag är faktiskt nöjd! :) Jag har ju länge tänkt göra det men inte riktigt vågat men nu så var det på tiden plus att alla trodde att jag aldrig skulle våga göra det så då vart jag tjurig :p

Gårkvällen var trevlig, iaf förfesten men inte ute på krogen. Först fick vi stå i världens kö och frysa ihjäl och när vi väl kom in så var det inte så ösigt. Besviken är jag! Det är fan inte värt det att gå ut, heldre fortsätta hemma. Men jag lovar, nästa gång står jag ändå där i kön och fryser!

Idag blir det att käka ute mat och köpa karra! Här kommer lite bilder.


Nya frisyren!


Anna och jag


Jenny, Jennie, Emelie






Och så min snygging såklart! :)

Party party!

Idag känns det mkt bättre! För varje dag som går så känns det bättre med amningen, men måste erkänna att jag skulle pröva ge han bröstet igår men då ville han inte ta så det kändes skönt! Så nu lovar jag att jag har slutat! :)
Ibland så har man sämre dar och bättre dar, igår var en sämre men jag idag hoppas jag på en mycket bättre för idag ska jag partajja! :) Sen så ska jag göra nå busigt idag men det berättar jag inte för det blir en överraskning! :p

Besöket av av Camilla och Alice var jätte trevligt. Theo fick sin första kyss av en flicka :) Dom stod mitt emot varann och Camilla sa "Ge Theo en puss" och hon gapade och pusssade han på munnen, hehe det var för sött! :) Sen så gjorde vi inte så mycket under eftermiddagen/kvällen. For ut och körde en sväng för Theo var inte nöjd för fem öre och vägrade sova nånting under dagen. Han somnade en kvart ungefär från 09 till ca 16.30 då vi for ut och körde! När vi kom hem så var han på bättre humör och vi fick besök av Krilles föräldrar. Sen såg vi en film "The ugly truth", rätt så bra film faktiskt så den kan ni se!

Nu ska jag ge Theo lite gröt! Tack för kommentarerna, känns alltid bra att få lite upplyftande ord! :) Kram kram!

Skit

Idag känner jag mig inte glad, jag känner mig dålig!

* Dålig för att jag slutat amma

* Dålig för att jag är så jävla mörk rädd och inte kan va som en vanlig vuxen människa!

* Dålig för att jag är rädd att köra bil

* Dålig för att jag inte ids laga hemma gjord mat åt Theo, jag hatar matlagning

* Och sen ful för att jag har världens fulaste häng mage

Det går nog över när jag snart får besök av Camilla och söta Alice!

Bye!

Sliten

Jag känner mig totalt slut i hela kroppen. Theo har varit små grinig stor del av kvällen, en väldigt trött kille och det slutar med en trött mamma. Små grinig bebis kan göra en färdig! Tur att man har nya krafter tills i morgon! :) Om man nu får sova i natt, men Theo har då sovit bra väldigt länge nu så det är nog inte problem. Han somnar alltid mellan 20-20.15 och sover till 06-08. Det är väl min rädsla som skulle hålla mig vaken i såfall. Krille jobbade sin första natt inatt och jag kunde inte sova. Låg och var fjantig och tyckte mig höra nån utanför huset. Men undra om det var blåsen?! Töntiga jag.. Andra natten inatt så vi får väl se hur det går!

Idag blev det tyvärr ingen mamma träff i Norris. Fjantiga jag där igen som inte vågar köra då det är dåligt väder. Men men sån är jag! Jag sätter mig inte i bilen med Theo och är åkrädd då det är jag själv som kör! Istället har jag först haft besök av Frida och Mira. Frida skulle iväg och jobba så hon snippa förbi en snabbis, var skoj för vi har inte träffats på 3 veckor, alldeles för längesen! Senare på dagen så kom Johanna och Anna.

Nu vart jag less. Hejdå

GRATTIS!

Stort grattis till Ida och Peter som fick sin lilla tjej i morse! 03.59 kika hon ut och var 3700 lång, längden fick jag aldrig veta! :)

Så GRATTIS!!! Jag längtar tills jag får träffa er!

Tandis,städning,storhandling

Idag har det varit full rulle för oss! Jag har varit med tjejen jag är kontaktperson åt, varit hos tandis och lagat ett hål, städat och tvättat, storhandlat och snart så tänkte jag göra bort att betala alla räkningar! Jag har varit lite på lat sidan sista tiden så det är skönt att göra bort allt på en dag tycker jag!

I morgon hoppas jag det blir mamma träff hos Emma i norrfjärden. Dom har ju lovat riktigt dåligt väder och att man ska hålla sig inne så vi fårse om man vågar fara ut med bilen. Jag hoppas då att det är någolunda bra väder för jag vill träffa mina vänner! Och bebisarna såklart! :)

På torsdag är det träff hos Anna och Molly,sen måste jag nog på stan efter det. Måste bland annat på systemet för på lördag är det partaj! Det blev ju ingen fest för mig nyår så nu är man lite sugen! :) 3 fester har man hunnit med sen Theo föddes. Det är ju inte så väldans mycket! Ibland skäms man lite då man säger att man ska på fest och ut, och undrar vad folk ska tycka vad för en mamma man är. Men då tänker jag att 3 fester på fem månader är inte mkt och OM nån skulle tycka lr tänka nå så för dom väl göra det! För jag är världens bästa mamma ändå :) Och sen så har väl barnen en pappa också! :) Det ska iaf blir jätte skoj på lördag, jag ska till Emelie på hennes examens fest, sen blir det utgång på Challenge.

Här har ni lite mobil bilder, jag har typ den sämsta kameran men lite ser man iaf!


Haha :) Söööt


Theo och hans mormor


I matstolen





Nu är det nog över..

Yes, nu blir det nog inge mer amning för min del! Känns faktiskt lite trist. Imorse då Theo vakna och va hungrig så gav jag han bröstet i vanligt ordning men det gick inte länge så gallskrek han. Jag tyckte de va lite konstigt då amningen funkat så bra på morgonen! Så jag gav andra bröstet och då gick de lite bättre. Han somnade om men vaknade igen en halv timme senare,(vilket han aldrig gjort förut),och va hungrig så då gav jag ersättning. Ca tre timmar gick och han ville äta igen, prövade med bröstet men det gick inte alls så det blev en flaska till. Sen då jag skulle amma på dagen så gick det inte heller, han tog en stund men sen släppte han och skrek. Så jag tror det är färdigt nu! Men jag har ju ändå ammat i nästan 5 månader nu så det känns ändå bra! Helammade i drygt 3 månader.

Ikväll har jag varit hos Anna och hälsat på. Vi drack lite kaffe och surra på. Inte ofta man är iväg på veckokvällarna så det var trevligt!

Babysimmet gick galant idag. Vi fick pröva hälla vatten på dom och Theo bara blunda lite och så var det inge mer med det :) Man märker att det bara blir roligare och roligare för han, idag plaska han till och med litegrann :)

aja nu ska vi nog se en film!

Nu

Igår ides jag aldrig lägga upp nå bilder, vi såg två filmer och sen vart det sängen! :) Så nu kommer det lite bilder!


Mysig kille i gåstolen


Börjar beklaga sig lite..


Och lite till..


Och nu är man jätteledsen! :)


Tränar att sitta litegrann


Han är så duktig!





Sönna!

Fick ett sms av min kära vän Ida igår, hon är på BB nu men fick en sovdos igår då det inte riktigt sattit igång ordentligt! Jag håller alla tummar och tår att bebben vill titta ut snart! :)

Nu ska jag göra mig iordning för babysim! 

Härligt härligt

Helgen har varit hur bra som helst! Fredag så for vi ut till Jävre på eftermiddagen. Där åt vi god mat, spelade kort och bara mös på. Dan efter hade vi ställt klockan på 08.00 för att göra oss redo för en hel dag med skotern! Vi lämnade Theo med farmor och farfar och for hem för att byta om och göra en fika väska :) Sen drog vi iväg! Vi skulle möta upp Emma,Per,Linda och Per vid blå bågarna i öjebyn men dom var lite sega så vi drog direkt till valls :) Det var väl inte så jätte speciellt på vallsberget,såg på lite skidor och träffa lite folk vi känner. Sen drog vi vidare på en rätt lång skoter tur, 30-40 min från valls in i skogen typ :) Det var lite småjobbigt för leden var jätte dålig och man guppa som fan och kunde inte köra så fort men tillslut kom vi fram. Där grillades det litegrann och vi surra på. Vägen hem så gick de lite fortare då vi tog en annan väg. Måste säga att jag var lite smårädd, speciellt över isen. Och sen så vill ju gärna Krille gasa på lite :) Så idag mina vänner har Sofie en väldans träningsvärk över hela kroppen! :) Men kul var det, nu är det bara att köpa en pulka så Theo också kan följa med på turer! :)

Liten uppdatering om helgen..tänkte kanske bjuda på lite bilder sen också. Fårse om jag ids! :)

Hej!

Skoter!

Igår så blev man skoterägare! Krille har så gärna velat ha en länge och tjatat på mig men jag har starkt sagt NEJ! Men då igår när vi hade mamma träff så gjorde Emma mig rätt sugen:) Jag har också velat ha en skoter men inte riktigt nu, kanske nästa år då vi har renoverat klart lite mer. Iaf så har ju Emma och Per också skoter och det lät ju inte helt fel att fara ut och åka lite tillsammans och bara ha det härligt och mysigt! Ta med sig varm choklad och limp smörgåsar, de ni! :) Såå tillslut gick jag med på det! Och nu har vi planerat in en hel dag på lördag, först fara på vallsberget där det är skid-sm och sen fara och köra runt lite. Det ser vi framemot jättemycket! Theo stannar på stugan i Jävre med farmor och farfar. Han får följa med lite senare i vår då vi köpt en pulka.

Så i morrn är det först begravning. När den är klar så far vi ut till Jävre där vi ska bli bjudna på plankstek! Sen sover vi över där till lördag. Var över ett år sen vi sov där så det blir mysigt. Det är skönt att komma hemifrån om än det bara än för en natt!

Det sjuka med detta skoterköp är att direkt Krille kom innan för dörren då han köpt skotern, står med kläderna på och allt, så får han ett samtal. Ett samtal som vi inte ville ha, han kommer nämligen förlora jobbet från 1 april. Jag började gråta direkt och tänkte "Jaha, nu är det bara att sälja huset"! Men sen då vi lugnat ner oss och satt och räkna lite så kom vi fram till att det blir inte så mkt billigare att bo i lägenhet. Vi har ju kvar alla räkningar även om vi flyttar i lägga, det är ju endast elen som är lite dyrare. Så vi kommer fixa det!! Efter alla räkningar, matpengar, tankpengar så har vi ändå pengar över så vi kan leva! Så idag känns allt lugnt! :) Skotern ska vi ändå ha kvar för vi anser oss ha råd då vi tog från sparpengar, och har sparpengar kvar som vi kan använda ifall det krisar! Dock så kanske det inte blir den där bilsemester som vi planerat in... :(

Aja nu kräver en liten Theo lite uppmärksamhet! :) Trevlig kväll!



Trevligt!

Idag har vi somsagt haft besök av Anna och Charlie. Trevligt var det och tala om "små" söta pojkar! :) Det är så kul att umgås med folk som har barn i samma ålder som troligtvis kommer gå på samma dagis och skola :) Det känns som att det är en tjej som jag kommer fortsätta umgås med för hon är riktigt snäll :)







Förresten, jag kanske lät lite arg igår i mitt inlägg men det var inte alls min mening. Var bara skönt att få skriva av sig lite :)

Nu ska jag va trevlig med min moder! :)

Sötsugen!

Jag har bestämt mig för att endast äta sötsaker och sånt på helgen. Nu har jag hållt mig i 3 dar och det är super jobbigt! Jag är så sugen och skulle kunna proppa i mig vad som helst! Jag har för en stund sen ätit två mackor och mjölk i stället men jag är ändå hungrig! Det kommer nog vara jobbigt i några dagar tills man vant av sig, men jag ska hålla mig! Det är fan inte bra att äta som jag har gjort! Men gott har det varit och kul! :) Men nu är det bra! Snart kommer jag sluta amma och då blir man ju en liten tjockis till slut om man fortsätter äta!

Idag har det varit babysim. Theo verkade gilla det jätte mycket, han njöt! Vi badade i 25 min så i slutet blev han lite gnällig och trött. Om 2-3 gånger så ska vi dyka med dom, känns spännande! :) Jag duschade varken mig lr Theo efteråt, tyckte det kändes lättare att göra det hemma. Så vi var klar ganska snabbt idag, skönt!
Nästa vecka ska jag försöka ta någon bild så då lägger jag upp nån här!

Båda mina killar sover sen en halvtimme tillbaka så jag sitter här i min ensamhet. Är faktiskt lite tråkigt, skönt är det också men jag önskar att Krille kunde hålla mig sällskap. Förstår att han är trött men åh vad jag hatar hans jobb. Nu är det sista veckan men sen börjar han ju jobba natt så då lär han också va trött ofta. Veckorna har inte varit mycket till liv för oss på länge. Man hinner ju som inte hitta på så mycket då han måste sova så tidigt. Jag önskar att han kunde ha ett vanligt jobb med vanliga tider! Men man måste ju jobba så det är bara att vara nöjd och glad att han har ett. Fårse om man själv har nå jobb att gå tillbaka till sen. Jag var ju bara vikarie så man måste väl jobba in sig igen för att få längre vik. Det blir nog att jag börjar jobba i septerber,oktober nångång, som det ser ut nu iaf. Dagis plats blir det att söka nu redan i mars för att ha större chans till att få ett plats här på djupviken. Känns helt sjukt att jag ska söka en dagisplats åt min son som jag knappt förstått att jag har! :) Tur att det är länge kvar tills han väl ska börja, för platsen söker jag från och med oktober tänkte jag.

Än idag så har jag inte riktigt glömt förlossningen. Folk säger hela tiden att man kommer vilja föda igen men ne ni jag är tyvärr inte en av dom. När jag tänker tillbaka på där jag låg och bara ville dö, så får jag ångest. Jag vill verkligen inte göra om det. Även fast folk inte fattar så är det absolut det värsta jag gjort och därför ingenting jag vill göra om. En del tycker att föda barn är piece of cake och tycker säkert att jag överdriver men det är endast min egen uppfattning om hur min förlossning var och det kan ingen ta ifrån mig. Klart jag vill ha ett syskon till Theo men tanken på att bli gravid igen och sen att den ska ut en dag skrämmer mig, väldigt mycket. En dag kanske jag är redo..En liten tjej skulle jag ju gärna vilja ha nångång så jag får se till att bli redo :p

Nu tänkte jag sätta mig framför teven och se Spårlöst. Ha de gött! :)

Veckan..

Måndag ska vi på babysim.

Tisdag får vi besök av Anna och Charlie som bor här uppe på gatan, var ett bra tag sen vi sågs så det blir skoj!

Onsdag är det mamma träff här hos oss.

Torsdag är jag bjuden till Anneli, Olle och även deras syster,moster Sara kommer dit! Det ser jag framemot!

Fredag inte en så spännande dag då det är begravning för moster. Vi ska även vara i kapellet där vi hade begavningen för syrran så det känns lite jobbigt faktiskt.

Idag har jag varit på en promenad med Theo. Det var jätte härligt. Han somnar så himla bra i vagnen så jag ska nog börja ta en prommis oftare. Dom dar jag inte promenarar så ska jag lägga han i vagnen ute på altan för han har börjat små tjorva lite då han ska sova på dagarna. Då är det enkelt att stoppa han i vagnen för där slockar han direkt :)

Jag längtar så förbaskat till sommaren! Det känns som att allt blir så mkt lättare! Man behöver inte klä på ungen så mkt kläder, bara en blöja och in i vagnen typ :) Jag behöver inte vara lika mörkrädd! Vara ute med Theo och leka! Vi ska fara på bilsemester som redan är ganska planerad och spikad! Byta fasad och måla om huset, sen behöver man inte skämmas för hur utsidan ser ut nåmer! Så jag behöver lite målar hjälp, vi bjuder på pizza lr nå! ;) Bara januari månad är över så kommer sommaren strax att vara här..för denna månad är ju världens längsta!!

Aja nu kommer Krilles föräldrar snart. Ska sätta på lite kaffe!

Hej!

Snorig

Hejsan halllå! Var ett tag sen jag skrev här, men jag har haft full rulle. Visst har jag haft stunder över men då har jag valt att göra annat, som att städa lite, mysa med killarna mina, bara sitta och se tv, internethandla barnkläder, osv :) Igår så var jag och Krille ut och åt på Golden dragon. Självklart blev det chilikyckling som är bland det godaste jag vet! Det var mysigt att bara vara vi två, har inte hänt sen lillgubben kom till världen.

Jag har varit lite halvdålig också. Snorig och jävlig. Jag hoppas det går över snart så man kan träffa massa bebisar och mammor kommande vecka! :) Har fulltspäckad vecka, tror till och med jag har dubbelbokat mig några dagar. Men det löser sig nog.

Theo har fortsatt att vara gnällig på kvällskvisten. Jag har inte slutat att amma, vill inte att det ska sina helt men snart så ger jag upp. Jag vill inte att han ska behöva gå och va smågnällig hela tiden. På mornarna så funkar amningen jätte bra, han äter och är nöjd 2-2,5 timme. Men det har väl att göra med att man inte har lika mycket mjölk på eftermiddagen/kvällen och sen så är den väl tunnare, vad jag har hört iaf. Ibland känns det som att jag ger Theo så mycket mat, att det är därför han är så stor. Har fått vissa kommentarer också, typ att man vänjer ju dom vid hur mycket mat man ger dom osv. Men han har ju alltid krävt mycket mat och jag har alltid fått amma 1,5-2,5 timmars mellanrum. Men som det är nu så äter han 6 mål om dagen.

*Amning då han vaknar vid 07-08 ( Ibland blir det en extra amning om han vaknar tidigare, brukar vara vid 05.30-06)

*Gröt vid 10-11

*Amning vid 13-14

*1 burkmat vid 16-17

*Amning vid 18-18.30

* Ersättning 19.30

Tycker inte det ser så mkt ut?!?

Det är amningen vid 13 och 18 som är tjorviga. Då kan han vara smågnällig nästan hela eftermiddagen.

Aja nu ska jag vara trevlig med Krille innan han ska iväg och jobba som vakt på Challenge bar.

Trevlig kväll!


Theo,Hugo,Ozzy,Molly


Molly Och Theo


Snygg bebis!!




Glad kille!



På väg att sina?

Just nu känns det som att det är riktigt nära tills jag inte har nå mjölk kvar alls. I dag är det tredje dagen i rad som Theo skriker och skriker. Det har varit i ungefär samma tid, nu på eftermiddagen. När han legat vid bröstet så har han tagit tag men fort släppt och börjat grina. Idag fick jag nog så jag gjorde en flaska ersättning och han åt upp alltihop och blev sen glad igen. Så jag antar att det är på väg att sina ordentligt nu! Tycker allt kring mat känns så krångligt just nu. Bara på morgonen känns det rätt okej, då är han nöjd med amning när han vaknat och sen vid elva så får han gröt men efter det så vet jag inte hur jag ska göra. Han har ju börjat få smaka burk mat nu och det går jätte bra. Men jag vet inte hur mycket man kan ge lr när jag ska ge han det. Det är faktiskt rätt bekvämt med amning har jag upptäckt.. men det är ju också kul att börja med annat. Bara man kan få lite rutiner på allt!

Babysimmet igår var jätte mysigt! Dock så var det rätt jobbigt efteråt då man själv skulle duscha och sen Theo. Han började gallskrika i duschrummet, till och med så han skakade, lill gubben :) Nästa gång så byter jag om i varmbadets omklädningsrum!

Theo ligger i vagnen och myser :)



Lite av varje...

Har inte så mycket på hjärtat just nu så här kommer bilder i stället!


Johanna N på besök


Och Lisa P


Snygg!




Lånat en hoppgunga av Mira


Och som han älskade den! :)


Tavla från Isaform




Dyr matta som jag köpte idag, men nöjd är jag!

Veckans planer

Måndag: Babysim kl 13.00.

Tisdag: Se en film med tjejen jag kontaktperson åt

Onsdag: Mammaträff hos Johanna och Ozzy

Torsdag: Mammaträff hos Mona och Svea

Fredag: Är sugen på en luletripp, Krille är ledig denna dag så jag kanske får locka med han på nå sätt :)

Tacos snart, mumma!

Dessa rubriker..

Ibland blir det hjärnsläpp då det gäller rubrikerna. Samma sak gällande bloggen. Just nu känns den så himla tråkig och jag försöker tänka ut nå skoj att skriva om mig själv och mitt liv. Men tydligen kan jag inte ha så skojsigt liv då jag inte kommer på ett enda dugg! :p Nee jag är faktiskt jätte nöjd med mitt liv just nu! Theo är underbar, en massa härliga vänner runt omkring mig, min kära mor som hjälper mig jättemycket, en sambo som jag aldrig skulle vilja vara utan! Jag är rätt nöjd med mig själv också! Jag är bara lite less på min frisyr så jag funderar på en längre page! Jag vet att jag surrat om det förut och sen bangat i sista sekund, men NU är jag seriös! :)
Det enda som jag skulle vilja ändra på är min mörkerrädsla! Jag är så förbaskat gruvsam inför när Krille ska börja jobba natt, och nu är det nära, bara 2 veckor ungefär! Mamma har sagt att hon kan komma och sova med mig första tiden men det känns inte heller bra. Snart 25 år och kan inte sova själv i sitt eget hus :p

Jag njuter i denna stund kan jag ta och meddela. Det är endast jag som är vaken och tala om skönt att bara få vara för sig själv en stund. Theo somnade i vanlig ordning 20.40 och Krille gick nog redan i säng kl 20.00. Just ja, natten i natt var jätte bra, Theo sov ända till 05.45 och åt och somna om igen till 08.45. :)

Till nå helt annat. Rökning. Jag saknar det massor! Måste erkänna att jag gick ut i går och tänkte röka,men jag drog bara i mig två bloss och slängde den sen åt fanders för fy va äckligt det var. Det sjuka är att jag blir besviken för att det inte är lika gott som förr. Men nu har jag bestämt mig, jag ska inte röka. Om jag skulle gå och ta två bloss idag igen så kanske det skulle va godare och snart är man fast igen. Jag ska försöka hålla mig till att bara fest röka! Det är svårt nu då man har mer möjlighet till att röka då man inte ammar på kvällen och sen då man slutar amma helt så blir det nog ännu värre. För jag skulle aldrig kunna amma och röka, bara så ni vet! :)

Aja nu ska jag göra nå annat då man har huset för sig själv :)

Hej!

Hoppas på en bättre natt

Som jag skrev så har Theo börjat vakna igen på nätterna. I natt var det en extremt jobbig natt då han vaknade hundra gånger kändes det som. En gång vid 23, sen 01.30, 05.30, 07.00 och sen vid nio. Han amma alla gånger också så jag var något trött! Han började ju vakna på natten igen på nyårsafton då vi sov hos mamma, och dum som man var så amma jag han och fort vänjer ju han sig vid det. Så jag får väl skylla mig själv! Men jag hoppas då på en bra natt inatt, man blir så himlans trött och irriterad då man inte får sova!

Lillhjärtat har fått pröva på potatis och palsternacka idag! Första tuggan så titta han på mig konsigt och såg ut att tänka "Vad stoppar du i min mun egentligen?!" Haha han var för söt! Men han tyckte om det och åt upp alltihop! Inte en hel burk utan bara en liten smakportion. Jag tycker det är riktigt skoj att börja pröva med lite nytt och Theo verkar tycka likadant! :)

I morse så ställde jag mig på vågen igen, jag fick nästa en chock. Nu är jag nere på 63,6. Nästan 5 kg från det jag vägde innan jag blev gravid. Det är helt sjukt för som jag har ätit under jul. Godis och fika varje dag! Undra hur mycket jag skulle väga ifall jag åt bra och motionera! Jag borde ta vara på det och börja äta bättre så kanske man kan hålla kvar vid denna vikt för jag mår ju inte illa av att väga lite mindre :) Inte för att jag mår dåligt av att väga det jag gjorde innan heller!

Nu ska jag plocka undan lite här hemma så man har lite fint då man får främmande av en massa morsor och bebisar i morgon, nämligen Anna, Malla, Linnea, Mona och Angelica. Det blir trevligt!

Natti Natti!



Tisdag

Idag har jag varit med tjejen jag är kontaktperson åt, hon kom hit och fika och busa med Theo lite. Sen vid två så kom Johanna och Ozzy, Johanna N och Lisa P på besök! Jätte mysigt var det! Vid middagstid så for vi ut till Jävre och blev bjudna på gomiddag bestående av kött och gratäng. Sen vi kom hem så har jag rensat i några skåp, fått Theo att skratta så gott igen :), hängt in lite tvätt, och sist nattat Theo. Vi la han lite senare ikväll då vi har varit på stugan, man måste ju kunna fara bort på kvällarna nångång också! Men det gick då så bra, han somna rätt fort ändå.

Morgondagens planer då... kl 13 är det mamma träff hos Frida och Mira, känns jätteskoj då det var 3 veckor sen nu. Efter det så ska jag till syrrans pojke och fira han som fyllt 15 år idag!

Ne ni, har inge vettigare att skriva. Sätter in nån bild i stället! :) Tjing!


Snyggingarna Ozzy och Theo




Skönt!

Nu är julen utstädad och skönt är det! Det känns alltid lika fräscht och ljust då allt det röda försvunnit! :)

Idag har jag varit på information om baby sim. Vi börjar på måndag och det känns superspännande och kul! Emma och Hugo kommer gå i samma grupp som oss så det gör det ännu roligare! Tror det blir 7 st i våran grupp, kände inte igen nån annan mamma/barn så det blir kul att beblanda sig med lite nytt folk. :)

I morgon blir Theo 4 månader! Stora stora killen! Just nu ligger han och sover, han har sovit sen 20.40 ungefär. Läggningarna går jätte bra nu, inge skrik lr så utan somnar nästan direkt. Men nu så har han fått för sig att vakna nån gång under natten för lite käk. Mamman blir jätte sur då hon är van att sova hela nätter nu :p Nee men han behöver väl det just nu och det går säkert över snart. Igår var vi och hälsade på familjen Grahn,Karlsson och när Krille gick för att byta en blöja på Theo så hörde jag världens sötaste skratt! Krille gjorde nå konstigt ljud och det tyckte Theo om så då kom det första riktiga skrattet! Herregud så söt han var! Jag har försökt på mig samma ljud men inte riktigt lyckats, ett skratt har jag bara fått :) Med gröten går det jätte bra! Han äter upp en hel smakportion nu och jag behöver inte amma direkt efteråt. Han stoppar nästan 3 h på det så det är ju bra! Kanske man ska börja med en större portion! Jag ska försök amma tills han är iaf 5 månader, känner att jag inte alls har lika mycket som förr och han tjorvar lite men jag ska försöka hålla ut! Det skulle nog va lättare att ge ersättning för han kräver ju en del mat men det känns lite vemodigt att sluta amma. Det är ju ändå mysigt och jag lovar att jag kommer sakna det sen! Så en stund till :)

Nu ska vi se en film! Bye Bye

Ingen fest för mig..

Allting började så bra. Humöret var på topp, maten var jättegod, cidern och ciggen var mumma! Men där vid 19.30 så började jag må så äckligt illa att jag var tvungen att gå upp till mamma för att spy. Och det var inte lite som jag spydde heller! Jag hade en grym huvudvärk så jag tog mig två panodil och gick och la mig. Jag låg i sängen tills 22 ungefär, då var det mkt bättre. Inge illamående lr så, bara lite frusen. Och hungrig var jag, inte så konstigt då all mat kom upp! Så jag åt en massa chips hos mamma :) Jag gick ner till festen till tolv slaget, i mjukis brallor, inte snygg :p  Sen gick jag till mamma igen. Så det var mitt nyår! En stackars x-cider hann jag dricka så det var inte mycket till party för min del! Jävla trist, och konstigt, igår så kände jag ingenting! Först tänkte jag ifall det var nå i maten men ingen annan kände ju nå! Haha tjejerna började surra om ett syskon till Theo men ne ni! Så kul ska vi inte ha!:)

Här kommer några av dom få bilderna jag hann ta!







Hej!

RSS 2.0