Illamående

Början av veckan blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, söndag kväll började jag må illa och blev jätte trött. Blev bara värre under kvällen och under natten fick jag feber. Måndag låg jag hela dagen och mådde piss men spydde inte, vilket nästan är bättre än att bara gå omkring och må skit illa hela tiden. Men tisdagen så blev det bättre och bättre och onsdag var jag mig själv igen! SKÖNT, jag hatar att bara ligga och inte kunna göra nånting. Och illamående är nog det värsta som finns, tycker jag. Men jag ska vara glad, jag har inte varit sjuk en enda gång på typ 2 år, nån förkylning hit och dit men ingenting mer.

Onsdagen så for jag och Theo till Anna och Molly. Dit kom även Malla och Nellie. Mycket trevligt att träffas och surra en stund! Idag har jag tränat och varit på stan för att försöka hitta något fint att ha på mig till festen på lördag! Jag längtar massor och jag tror det kommer bli svin kul! :) Jag har valt att inte klä ut mig, nog kan det vara skoj men jag har så dålig fantasi och så ids jag inte lägga ut så mkt pengar på det. Theo ska sova hos farmor och farfar så jag och Krille får en rolig kväll tillsammans, det händer inte alltför ofta att man festar ihop!

Snart blir det lite tv tror jag. Synd bara att det inte verkar vara så mkt intressant ikväll. Jag följer faktiskt inte så jätte mycket på tv, Bonde söker fru har det blivit denna säsong men ingenting annat. Alla säger att Desperate Housewifes är såå bra men det har som aldrig blivit att jag börjat se det, samma Greys Anatomy. Det känns som ingen ide då man missat typ 100 säsonger. Two and a half men är grymt bra, och så How i meet your mother! Det är dom två serierna jag och Krille ser tillsammans men sen så hatar jag resten av vad han tycker om att se, typ Family guy och South park, tala om skiit! Såå dålig humör så det inte är sant! Men Krille han kan se samma avsnitt om och om igen och skratta lika mycket. Ibland så kan han sitta och småflina för sig själv och skratta till lite och då jag frågar vad han skrattar åt så säger han att han tänkte på nå från Family guy! Då tycker man om ett program :) Jag skulle vilja följa mer program än vad jag gör men man kan ju inte följa allt, de hinner man inte. Just ja, lyxfällan är också bra tycker jag!

Aja nog för mig. Ha en trevlig halloween så hörs vi!
Kramen hej!

Nimbys

Kom just hem från Nimbys, jag och Theo har varit dit med Frida,Mira,Johanna och Ozzy. Ett riktigt bra ställe det där, får dom leka av sig och springa omkring nästan hur som helst. Theo sover så sött nu och jag får en liten stund för mig själv. Man hamnar ju såklart först víd datorn men snart måste jag ta tag i tvätten som jag satte i gång innan vi for, ska även sätta igång en till och sen dammtorka lite tänkte jag. Om nu inte Anna ringer strax för vi tänkte fara och ta en fika i gallerian. Vi fårse om vi hinner till fyra!

Ny vecka framför oss. Vad händer då?
Måndag: Kanske besök av Sara och lille Tim. Sen ska jag och träna också.
Tisdag: Troligtvis vara med tjejen jag är kontaktperson åt.
Onsdag: Inga planer. Träna nångång under dagen iaf.
Torsdag: Åssit. Man kanske går på stan och försöker hitta sig nå snyggt till partyt på lördag!
Fredag: ?? Träna
Lördag: Fest!

Inte en fullspäckad vecka precis, men det kan väl också vara skönt nångång!

Nu ska jag ta tag i den där tvätten!

Dåligt dåligt!

Här var det dåligt med kommentarer!! Vet ju att det är ett par stycken som läser iaf så skriv nu ner en liten rad, det är så kul tycker jag! :)

Lördag idag, jag tycker om lördagar. Dom är mysiga och jag ser det som en dag då man gör en massa trevliga saker. :) Denna dag började med att jag och Theo vaknade  vid 07.45, vi lät pappan i huset sova till efter nio nångång då jag tänkte fara och träna. Jag är så grymt glad för att jag har börjat om att träna, det är det bästa jag gjort!! Jag mår så himla bra av det och att ha träningsvärk är himla gött :) Efter träningen så tog jag en härlig dusch och gjorde mig klar för en liten tripp till stan med mina grabbar. Krille är ute efter ett sällskaps spel som heter Risk, men det finns tyvärr ingenstans! Sen hälsade vi på Krilles farmor och farfar där även Theos farmor,farfar och farbror befann sig. Vi kom hem för bara en liten stund sen och Theo sover gott i vagnen. I eftermiddag är vi bjuda på tacos hos svärföräldrarna och sen tror jag att jag ska hälsa på min kära vän Anna. Hålla henne lite sällskap i hennes nya fina lägenhet! :)

Igår hade vi besök av Emma, Per och Hugo, alltid lika trevligt. Vi såg Idol och sen spelade vi Brainstorm. Vi är såna som älskar att spela sällskapsspel, även kort och sånt. Både Krille och jag är gode tävlingsinriktade så det kan bli lite heta känslor ibland, men de är ju så det ska va! :) Igår vann jag och Emma över grabbarna och det kändes grymt bra! Jag hatar bara då Krille jämt ska kläcka ur sig att "jaja ni vann ju bara på fusk". Jag fuskar ALDRIG, visst Frida? :p

Här har ni lite bilder av allt möjligt.
Trevlig lördag!


Jag och älskling nyår 09


Liten Mira och jag :)


Återträff med gamla goda vänner!!


Snyggingen min


Lek på nimbys


Från Theos 1 årsdag


Gott med biltårta :)


Häftig!

Tips på aktivering till mitt barn!!

Åh, jag vet att jag skrev att det känns så bra att vara mamma ledig och hemma tills efter jul. Men det gör det inte just nu, inte super bra iaf. Theo har inte varit den lättaste att ha att göra mde sista tiden, man måste underhålla heela tiden och det enda som han kan tänka sig leka med ett längre tag är dammsugaren. Det är helt sjukt vad han tycker om denna dammsugare, han vet vart vi har våran stora så han står och gnäller bakom dörren tills vi kommer och öppnar. Sen så har han ju en egen också men det stora är ju såklart häftigare. Han är ju gode söt då han ska hjälpa till och dammsuga med sin lilla då vi städar. :) Iaf..han kan inte sitta pch leka själv! Typ 2 sekunder sen är det gnäll och gnäll. Förut kunde han sitta hur länge som helst och leka för sig självt men nu springer han bara efter mig. Det har varit extremt i veckan för direkt han inte sett mig så har han börjat STOR grina! Panik gråt och kommer med utsträckta händer och vill att jag ska ta upp han. Man blir lite trött av det, men nog kommer denna period också gå över! Jag skulle bara vilja ha lite tips på vad man kan hitta på dagarna?! Jag brukar gå ut med han men vad tusan ska man göra ute?! Det är ju så tråkigt att bara stå där :) Fantasilös som man är!

Idag får Krille veta ifall han får jobb eller ej. Jag hoppas hoppas! Men samtidigt så skulle jag också kunna tänka mig att börja om att  jobba så får Krille va pappa ledig fast det går ju inte om han får jobbet såklart. Men ifall han inte får det så får han va med Theo så börjar jag! Vi båda två kan ju inte gå hemma. Det är lite oroliga tider just nu..jag tänker mycket på jobb och när nån av oss kommer få ett fast jobb. Vi vet ju att vi klarar det ändå men jag hatar att inte veta! Jag vill ha rutiner, jag vill ha trygghet.

Aja håll tummarna att han får jobbet! Nu ska jag kolla efter lite lunch!

Trevlig helg!

Sönna, nu kommer lite bilder!


Min lilla gubbe!
















Visst är det stor skillnad på lill grabben?! Det ser inte ut som samma person :) Trodde aldrig att vårat barn skulle bli så blond och ha så blåa ögon, för ingen av oss är ju har ju nå av det!

Nu ska jag snart börja med lite middag, sen ikväll blir det att fara till Frida och umgås med brudarna en stund!  Vi hojjres!

Goddag!

Hej igen, var ett tag sen sist, då var jag rätt arg men det var skönt att få skriva av sig för SOM jag hatar då folk ska gå omkring och snacka om saker dom inte vet ett skit om! Men nu är det glömt, jag skrattar mest åt det nu för jag och Krille kommer inte separera. Inte som det ser ut just nu iaf! Jag har då tänkt gifta mig med han, skaffa ett till barn så småningom, kanske köpa ett nytt större hus.

Sen sist så har jag även blivit klar med psykologin, fick VG till och med och ingen var lyckligare än jag! Himla skönt att det är över för det där med att plugga distans funkade inte riktigt för mig. Jag går heldre en vanlig skola!! Sen kanske det skulle funka bättre om man pluggar på distans då Theo börjar dagis så man kan plugga på dagarna för det är inte så kul att jämt plugga på kvällarna då man är trött och bara vill ta det lugnt en stund. Jag har tre kurser kvar som jag hinner göra klart senare! Nu tänker jag vara mammaledig tills efter jul/nyår och det känns riktigt bra!

Allt är så himla kul med Theo nu! Han lär ju sig allt så himla snabbt och härmas som bara den! Han kan låta som hästen, som hunden och som spöket (alltså buu). :) Jag visade han hur man hoppar och direkt så börjar han ställa sig på hälen som att han hoppar, sööt unge! Nu är absolut den roligaste tiden hittitlls, men nog får man ha tålamod också. Blöjbyte är nästintill omöjligt, varken bricanyl eller alvedon är godkänt så man får tvinga i (då han är sjuk), sen att borsta tänderna är inte heller så skoj nåmer. Han sover ändå rätt okej nu, man behöver bara lägga han i sängen och gå ut då det är läggdags så somnar han direkt men han kan vakna till en gång under natten och då får han komma över till oss, tycker det är himla mysigt :) Det är inte alltid han gör det men ibland :) Han sover förresten i eget rum sen ett tag tillbaka och det är gode skönt, då kan man ligga och se på tv eller läsa! Theo somnar vid 19.15, 19.30 och sover oftast till kring 07.00. I morse sov han faktiskt till 07.45 och i söndags till 08.15!!! Det tycker vi om!

Nu har jag även tagit tag i träningen! Skulle ju ha börjat förra hösten men det vart inge så NU var det fan på tiden! Har som börjat förstå att slapp magen inte går ihop av sig självt :p. Det känns riktigt bra att jag börjat träna igen, inte bara för att jag vill bli mer vältränad utan också för ryggen. Har ju hunnit ha ett litet ryggskott till nu för någon vecka sen så jag måste verkligen träna.

Nu har en liten uppdatering kommit iaf! Bilder ska jag försöka lägga upp ikväll! :)

Hejhej!

RSS 2.0