Kappahl

Jag tog mig inte ut ikväll, jag for bara en sväng på kappahl och handlade lite åt Theo. Det blev en ny vinter overall, ett par ursöta sockar, där det stod I love mum, I love dad :) Och sen blev det en fleece jacka också.

Tänkte bjuda på lite bilder ikväll. Och självklart är det på min lilla stjärna! :)

Första gången i mat stolen :) Vill äta upp filten, haha :)






Ledsen Theo och glad mamma :)




Resten av veckan:

Tis: Film med tjejen jag är kontaktperson åt.
Ons: Mamma träff hos Anna
Tors: Fika på stan med Malin, Linnea och Anna (tror jag då?!)
Fre: Bjuden på fika hos Johanna N, på kvällen baka tårtor och duka i lokalen
Lör: Dop
Sön: Lugna puckar

Då vet ni! :p Hejdå!

Vilket väder!

Man blir ju deprimerad av detta väder! Nu vill vi ha snö så det ljusnar upp litegrann! Jag känner att jag måste ta mig ut idag, igår var jag bara hemma och man blir så fort rastlös! Men det känns inte så kul att gå ut med barnvagnen i detta väder så man kanske tar bilen och hälsar på nån i stället!

Helgen har iaf varit lugn och skön, som vanligt. Fredag hade vi somsagt besök av Ida, sen for hon och hämtade sin Peter så vi satt och surrade en stund. Theo var i sitt esse och pratade på som bara den så vi var riktigt underhållade av han! :)  Lördag for vi iväg till stan och handlade lite smågrejjs sen vidare till Jävre där vi blev bjudna på middag. På kvällen for Krille iväg till några kompisar så jag passade på att julpynta litegrann, så nu är det jul mysigt här :) Längtar bara tills man får upp julgranen också! Men det är ju ett tag kvar :)

På lördag är det dop dag för våran lilla pojke! Det känns kul faktiskt men också lite pirrigt! Just nu är det 30 st som kommer, tyvärr har vi ett par avbokningar men så är det ju. Hoppas bara ingen fler avbokar för då blir vi ju inge folk! :) Det känns som att jag har allt klart nu, vi ska bara baka tårtor och fara och handla små tjafs som te,saft och sånt. Dock så tycker jag det är konstigt att inte prästen har ringt än! Jag får ta och ringa i morgon ifall dom inte hinner före. Bara dom inte glömt bort oss lr nå! :)

Nu tänkte jag kolla igenom lite kort på Theo och börja framkalla, det blir ju lite kort man tar :)
Hejdå!




Fortsättning...

Nu har jag kommit hem, har varit igång sen 11 så man är lite slut. Då gick jag in till stan för att möta Camilla och lilla Alice. Sen kom även Emma och Hugo och vi  traskade i lite affärer men ganska fort vart vi hungriga så vi stannade och käkade lunch uppe i Gallerian, vet ej vad det där stället heter. Vi blev där ett gode bra tag, Theo var helt fascinerad, han pratade på och tittade sig så mycket omkring! Han ville inte ens ha bröstet då det var dags för mat! :) Vid tre kom jag till mamma så hon erbjöd sig att bjuda på pizza och inte tackar man nej till det inte :)

Jag var i stan igår också, vi skulle iväg och fika med tjejerna så jag smet iväg en stund innan vi skulle träffas. Jag hittade bland annat lite fin kläder till Theo som han ska ha på dopet nästa lör. Hittade även en tunika till mig själv och sen så köpte jag lite grejjs till mina tänder. Var nämligen hos tandis igår och det gick inte alls bra! Fick mig en liten utskällning för jag har inte skött mina tänder så bra :p Speciellt inte nu då jag är så förbannat törstig jämt av amningen, då blir det myycket läsk! Men det är ju så gott! :) I januari blir det att laga ett hål också!

Helgen planer då? Ja alldeles strax får jag besök av Ida, så snart måste jag sätta igång kaffe pannan! :) I morrn ska vi lilla familjen på stan, vi ska hitta nå kläder åt Krille som han ska ha på dopet och nå ute belysning så man får lite jul stämning. Efter det kanske vi sticker ut till stugan i Jävre och hälsar på Krilles föräldrar. Var inte igår man var där! Sen så har jag tänkt hinna jul pynta nån dag också, börjar kanske i morgon kväll litegrann och avslutar på sön. Hade som lust att fara på skylt söndag på söndag också, nån som vill hänga på och fika? :)

Nu har jag inte tid med hejna nå mer! Vi höres hörni!


Min älskling igår kväll innan läggdags :)




Idag på stan


Snyggingarna Alice och Hugo! :)

Fredag

Uppdatering kommer ikväll, just nu är vi hos mamma och ska äta pizza. Har varit på stan hela dagen med Camilla, Emma och Isa. Bjuder på lite bilder senare också!

Hörs sen!


Skrikfritt! =)

I går så var det inge skrik alls, oh så skönt :) Jag la han som vanligt vid 22 för han var gode trött och han somnade nästan direkt jag la ner han, sen sov han till 22.40 och han blev gnällig gode fort så jag tog upp honom och han åt från båda brösten. Sen la jag ner han igen och då låg han bara snällt och sprattla på. Det tog en stund innan han somna igen men det gör då inge, vi slapp ju skriket :) Sen sov han till 07.20! Somna om igen efter amning och sov till 10.00. Så jag är nöjd :)

Idag har vi varit på mamma träff hos Isa och Silas, hon bjöd på god latte och smaskig blåbärskaka! :) Inte ofta jag dricker latte men den var faktiskt riktigt god!

I morgon blir det tyvärr ingen mamma träff, vi tänkte ju fara och fika på kvällen men Linnea var upptagen. Fasiken,jag som sett framemot att komma ut en kväll, var inte igår man var och fika på kvällen! Och det var nånting vi gjorde flera gånger i veckan förut så jag saknar det! :)

Nu ska jag ringa till Anna och surra lite! Ha de!


Gammal bild



Oj oj så smal jag var på denna bild. Detta är kanske 4-5 år sen på en fest hos Frida och Peter på Saxofongatan i Öjebyn. Det var gamla goda tider det men även den värsta tiden i mitt liv. Ett liv kring mat, vikt och störda tankar. Jag är så himla glad att jag tog mig hur det helvetet! När jag tittar på denna bild så kommer jag så väl ihåg hur jag tänkte, jag tyckte jag var så tjock och behövde gå ner i vikt, jag var ful, jag förtjänade inte att äta, det hängde ut lite fett varstans osv osv. Nu när man har lite sundare tankar, tack och lov, så ser man ju att jag var för smal och inte mådde särskilt bra. Jag tycker synd om mig själv då jag ser på denna bild. Hur kunde jag plåga mig själv dag ut och dag in? Allt för att gå ner i vikt! Nee fi fan, livet har så mkt annat att ge än att endast tänka på hur man ser ut och hur mkt vågen står på. Men jag måste erkänna att då jag först såg denna bild så tänkte jag "Åh så där smal vill jag bli igen!" Då gäller det att hejda sig själv och tänka, vill jag leva så igen? Vill jag utsätta alla nära och kära för detta igen? NEJ ALDRIG! Speciellt inte nu då man är mamma. Jag kommer nog aldrig bli av med alla tankar men jag har lärt mig och jag har mina verktyg för att inte falla igen och jag kommer aldrig falla igen! Jag är stark! Och jag är snygg precis som jag är ;)

Jag känner mig lugnare..

Nu har jag bestämt mig för att inte behöva ha sådana här kvällar nåmer! Om Theo inte är nöjd och bara skriker så tänker jag ta upp honom och ge bröstet. Han är ju faktiskt inte så stor än och han kanske behöver den tryggheten och närheten. Mer sovrutiner kan man börja bygga på lite senare, jag har läst på litegrann och först vid 5 månader är det klokast att börja. Tydligen så är dom för små innan. Det är väl en smak sak och man ska ju göra vad som känns bäst för en själv och det beror väl på sin bebis också men jag känner att jag inte orkar med att ha en ledsen bebis på kvällarna då jag vet att bröstet är en tröst. Det känns bara hemskt att jag vet vad han behöver och så ger jag han inte det! Jag pratade även med bvc och hon tyckte likadant. Så nu känns det mycket bättre :)
Jag har beställt två böcker från Adlibris. En heter Växa och upptäcka världen och den andra Somna utan gråt. Därifrån kan man kanske få fler tips!

Idag så har vi haft besök av Emma och Hugo, trevligt som vanligt. Vi bestämde att vi ska julbaka tillsammans vilket blir jätte mysigt. Jag som inte gillar att baka så mycket kanske uppskattar det mer om man har en bak kompis! :) Det blir väl att sätta igång lite julmusik också och skapa värsta julstämningen, två jul nördar som vi är hehe :)

Jag for på Dollar en sväng idag också.. jag hittade lite dekoration till dop dukningen. Bland annat ljus lyktor och nå små tjaffs att sätta på bordet :) Jag börjar faktiskt bli lite nervös inför den tillställnigen, mesta dels för att min far och bror kommer träffas för första gången på 5-6 år och det är lite spänt mellan dom. Men då är det Theos dag så deras problem får dom ta itu med någon annan gång! Punkt slut!


KÄRLEK




Inge bättre...

Nedå inte gick det nå bättre igår. Det började bra då han somnade rätt fort strax efter 22 men vaknade igen 22.30 och då började skrikandet. Han skrek och skrek och vi höll ut..kl gick och blev efter 23 nångång, då äntligen somnade han, trodde vi ja. Sov bara en kort stund och vaknade igen, gallskrik! Vid tolv tiden prövade jag stoppa in lill fingret i hans mun och han sög som bara den, så jag tog upp han för att ge lite bröst. Han åt i ungefär 10-15 min vilket är helt sjukt för vid 22 så åt han hela 230 ml ersättning!! Han ska bara inte kunna va hungrig så fort igen efter den måltiden! Iaf så somnade han gott efter han fått bröstet. Jag vet inte vad man gör för fel..ska jag inte ge bröstet även fast han skriker? Men tänk om han är hungrig? Åh alla tankar, man vet ju fan inte vad man ska göra! Man känner sig som världens sämsta mamma. Det känns pirrigt inför kommande kvällar, speciellt nu då Krille ska upp och jobba. Vi sa att han får bädda i datarummet så han får sova om det blir skrik vilket det förmodligen kommer bli. Det blir extra jobbigt då man får ta allt själv, för det är ju så skönt att vara två om det, kunna turas om. Aja det är bara att kämpa på. Men jag måste säga att detta är det tuffaste jag varit med om!

Nee nu har jag lust att göra nånting. Kanske en promenad lr en sväng till dollar! Hej!


Skrikit!





Hej!
Blir inte långt inlägg ikväll, vi ska snart sätta igång en film och äta nå gott. Allt är iaf bra med oss, vi har bara haft det lite struligt på kvällarna med våran lilla pojke. Han har skrikit och skrikit då vi lagt han och det är så fruktansvärt jobbigt, det gör så ont att se han va ledsen. Det är så himla svårt för man vet ju inte ifall han bara gråter för att han vill komma upp lr om det är för att han hungrig lr så. Ikväll så ska vi proppa i han mat så vi är 100 på att det inte är det! Håll tummarna för en bra kväll!

I dag kom julkorten, och vi blev jätte nöjda! :) Krille beställde även en musmatta med ett kort på mig och Theo, den var faktiskt skit läcker! :)

skriver mer i morgon! Ha de gött allihopen!

Dop

Idag har vi somsagt varit på Mollys dop, det var jätte fint! :) Hon är så söt lilla Molly!



Theo var då så snäll under hela dopet, han sov en ganska lång stund och sen prata han på som bara den. Jisses va han har börjat prata, bara nu dom senaste dagarna har det börjat! Riktigt kul! :)

Aja mys framför teven nu. Hejs

Nöjd!

Jag blev nöjd med det nya vardagsrums bordet! Fint att få in lite vitt!




Där låg en bebis och sov :)



I sovrummet brevid ligger pappsen också och sover, det är han värd. Det är jag med men inte har jag ro till att göra något sådant!

Jag har kommit på att min blogg inte är den allra roligaste! :p I går på mamma träffen så sa Malla att hon har mååånga läsare varje dag, och vad har jag?! Typ inte så många.. det mesta jag haft är väl kring 90 läsare på en dag och det var kring den dagen då Theo kom. Nu kanske det är 70-75. Hehe jajja det gör inte mig så mycket, jag skriver ju inte för andra utan för att jag själv tycker det är skoj! Och för att det är kul att titta tillbaka på vad jag skrivit, det är ju som ens dagbok. Sen så är jag glad för man har ju fått sig lite nya vänner genom att ha en blogg!

Nu tänkte jag gå och försöka göra mig lite fredagsfin. Trevlig helg!


Helgens planer

Fredag idag, himla skönt för Krille är ledig tills på ons när han gör helg idag! Tycker inte alls om att ha han på vägarna, spec inte då man får ett samtal som idag. Då ringer han och säger att han håller på att somna så han måste ha någon att prata med. Stackarn som måste stiga upp mitt i natten!
Han borde dyka upp vilken sekund som helst, då ska vi iväg på grahns och annonsera ut Cesse. Vi får hoppas att det finns någon där som är sugen! Ikväll ska vi till Emma och Per, vi ska beställa pizza och sen blir det nå spel. Skoj ska det bli!

I morgon så är det Mollys dop. På kvällen är jag inte hundra på vad som händer..kanske hänga med Anna och Molly.

Just det, det blir att montera ihop mitt nya vardagsrums bord idag också, slänger in en bild på det senare! :)

Nu har jag gått ner ett halvt kilo till! Vet inte vad som har hänt men kilona verkar bara rasa av mig nu! Det kanske är amningen?!

På tal om aming så vet jag inte ifall jag ska börja om att ge bröstet som kvälls mål igen. Theo har haft riktig diarre alla kvällar sen jag började ge ersättning, och sen så har han vaknat och gallskrikit och verkat ha ont i magen. Någon som har något tips? Kan jag fortsätta ge ersättning som kvällsmål?

På återseende!

Visst blev den fin?! :)

Först och främst måste jag tacka Malin för att hon har designat om min blogg! Så TACK snälla du! :) Jag är supernöjd!

Idag så har Malin och Anna varit här hos mig och hälsat på. Det var himla mysigt. Nästa vecka får vi se ifall vi tar en kvälls fika bara vi mammor! :)

Här har ni dom två snygga mammorna! Hoppas det inte gör nå för er tjejer att jag lägger upp dom, ni får säga till ifall ni vill att jag ska ta bort dom! :)





Efter dom varit här så stack jag iväg på el giganten och köpte mig en ny telefon! Det blev en sony ericsson W508, så nu ska jag bara lära mig hur man för över musik på den så ska jag ut på promender och poppa :) Inga ursäkter längre!


Hejs! :)

Ersättning

Nu har jag nog bestämt mig för att ge Theo ersättning till kvällsmål. Sista veckorna, speciellt sista dagarna har jag fått sitta med bröstet heela kvällarna innan han blivit nöjd och det är ju ganska jobbigt. Jag prövade igår, gav 150 ml ersättning och sen ville han ha lite bröst också sen somna han vid elva och sov till 07.30! Helt underbart! Men det bästa var att jag inte behövde ta fram bröstet flera gånger på kvällen! Jag ringde bvc för ett par veckor sen då det här började och hon sa att det är bara att ge ersättning om det känns jobbigt. Känns alltid skönt att få höra att det är ok!

Idag har vi haft mamma träff hos Frida. Jag blev inte så långvarig eftersom jag var bjuden på födelsedagsfika hos tjejen jag är kontaktperson åt. Hon fyller 20 år idag så självklart for jag dit för att fira henne. Jag kom hem vid 16 tiden, skulle iväg och handla tills mamma träffen i morgon men då funkar inte bilen! Jag blir cp, hatar då man inte har bil! Så jag fick ringa mamma för att komma och köra mig till kvantum där jag skulle handla en massa frukt! För i morrn ska jag bjuda på fruktsallad till Malla, Anna och Linnea! Det blir trevligt!

Jag måste införskaffa en ny mobil! Den jag har är helt knasig. Men jag tycker inte alls det är kul att lägga pengar på en ny mobil för mobiler är så himla dyra och så är dom inte alls bra nu förtiden! Tycker inte dom håller lika länge. Jag kommer ihåg mobilerna man hade förr, typ nokia 3210an och 5110an om ni vet vilka jag menar :) Dom var ju klockrena! :) Jag blir lite snål då det gäller telefoner så vi fårse om det ens blir ett köp! Jag ska ju få mig ett nytt vardagsrums bord från ikea också och man har ju inte hur mycket pengar som helst! Det är iaf detta bord jag ska köpa, vill ha in mer vitt i huset så det är passa fint! Det är nog ett sånt som Frida också har och det är så snyggt!


Nu ska jag se Bonde söker fru! Höres!








Jul!

Snart så får man julpynta! Oj så jag längtar, det finns ju ingen mysigare tid än julen! :) Och nu när man har barn så är det ännu bättre! Det enda promblemet är att vi inte vet hur vi ska göra jul..hur vi ska dela upp det utan att någon ska bli besviken. Aja det är ju ett tag kvar så det löser sig nog.

Igår så tog vi lite kort på våran lilla tomte som vi ska framkalla som julkort, självklart kan jag inte låta bli att lägga upp någon bild för han var en riktigt söt tomte :)







Nu ska jag amma!

Nack träning!

Hemma hos oss är det nack träning för fulla muggar! Lill Theo har ju varit lite lat av sig men nu börjar det hända grejer :)









Han är så duktig! :)

Det var jätte trevligt hos Anna idag, hennes Charlie är i samma storlek som Theo, han är 3 månader och väger drygt 8200 och är 64 cm lång, lika lång som Theo så han var lite knubbig :) Han var så söt!

I morse vägde jag mig och nu är jag nere på samma vikt som innan jag blev gravid. 4 hekto i från men det räknas inte :) Det känns himla bra fast man är ju ändå inte riktigt nöjd, fastare ska jag bli. Men än har det inte blivit att köpa ett korpen kort.. nu när jag är nere i samma vikt så är det inte lika bråttom på något sätt. Dessutom så vet jag inte om jag har tiden till träning just nu, jag har ju så mycket annat kul för mig :) Vi fårse hur det blir.. man kanske kör i gång med nå hemma gym i stället, sit ups och sånt :)

Nu ska jag se lite tv..har suttit vid datorn halva kvällen. Tjo!




Mer tid

Jag önskar att man hade mycket mer tid. Bland annat så vill jag hinna blogga mycket mer än vad jag gör men inte är det ofta jag kan sätta mig ner i lugn och ro och skriva ett inlägg. Stress skriva kan man alltid göra men det är ju inte riktigt tanken.. Jag tycker det är så mysigt att sätta sig ner och bara skriva utan att behöva stressa, och att bara få va för sig själv en stund är så skönt! Senaste veckorna har det varit fullt upp, nästan för mycket men samtidigt så är det jätte kul! Jag vet att om jag inte skulle ha inplanerat något en dag så skulle jag bli rastlös! Att man aldrig kan vara nöjd :p

Helgen har varit jätte lugn, vi har nästan bara varit hemma. Johanna N har vi haft på besök på lördagen och det var jätte trevligt. Jag hoppas verkligen att hon kommer flytta hem till pite för henne vill jag träffa mkt mer än jag gjort dom sista åren.
Sen så har jag börjat fundera lite kring dopet också. Har hittat en sån fin tårta som jag ska beställa och sen så vet jag inte om man ska beställa servetter med theos namn och dopets datum på. Kanske lite överkurs?! :) Men eftersom det finns att beställa så kanske det inte är så ovanligt! :)

Ikväll ska jag försöka sätta mig och skriva lite mer. Måste göra Theo klar för vi ska på besök hos Anna och Charlie som bor några hus upp på gatan! Sen blir det date med Ida på stan, måste bland annat köpa en present åt tjejen jag är kontakt person åt!

Ha en bra dag så hörs vi! Hej!

En bra natt!

Igår så somnade Theo ganska så prick elva och sov sen hela natten fram till kl 07.00! Helt otroligt! Jag var en pigg och glad mamma ska ni veta :) Att han sov så länge beror nog på att han åt, åt och åt igår kväll. Först satt jag 20.00 i ungefär 15 min, sen igen 21.15 i 15 min, 22 var det dax igen och även strax före 23.00. Tala om att brösten var tomma efter det, och sved gjorde dom! Vi fårse hur kvällen ikväll blir.. kanske man ger lite ersättning om jag märker att han inte är nöjd. Vi fårse!

Idag har vi varit hos Linnea och Herman och det var jätte trevligt! Hon bjöd på goda scones och kaffe :)
Vi funderar på att fara och bada nästa vecka med våra små barn men vi fårse, vågar man visa sig i en bikini?! :) Man har ju en del fula bristningar som man inte är så stolt över och det känns inte direkt spännande att ta på sig en bikini.

Nu ska jag plocka undan middagen!
Hej!






Varför så irriterad?

Just nu är jag inne i en period då jag känner mig irriterad! Inte då jag är med folk, det njuter jag av men då jag är själv så känner jag hur humöret blir riktigt dåligt. Jag har ett väldigt stort behov av att vara bland folk för jag är så himla mörkrädd, det kanske låter töntigt men det är verkligen skitjobbigt att ha känslan av att det står någon bakom fönstret och tittar på en. Det gör mig irriterad att jag inte kan släppa det! Varför kan jag inte bara vara som vanligt folk?! Det påverkar ju Krille en del vilket inte är så kul för han, som i fredags ville han i väg på kvällskvisten men det gick ju inte eftersom jag kände paniken komma krypandes. Det enda jag kan göra är väl att försöka vänja mig, jag får helt enkelt vara själv ett par kvällar. För sen när Krille börjar jobba natt så måste jag vara själv..oj så jag gruvar mig inför det. Jag har skrivit det förr och jag skriver det igen, ibland önskar jag att jag bodde i lägenhet! Oj så hemskt att det ska behöva vara så!

Det gör mig irriterad att folk tar en hund på prov för att sen 4 dagar senare komma på att dom inte har tiden till att ha hund! Funderar man inte på sånt innan man bestämmer sig för att skaffa hund?! Nu är det gode dött på den fronten.. en kille har mailat men inte hört av sig på några dagar så det blir väl ingenting där heller. Jag vill bara hitta nån som vill ha Ceasar och som tar bra hand om han för just nu är han så understimulerad. Och då blir han en jobbig hund som gör att jag har en till grej att vara irriterad över. Vilket iof är mitt eget fel då jag inte motionerar hunden så bra. Men tiden finns verkligen inte, inte orken heller för den delen.

Att jag aldrig får tummen ur och börjar träna och äta bra gör mig irriterad på mig själv! Jag börjar bli lite less på häng magen faktiskt. Sen så är det ju snart 10 veckor sen man födde så nu kanske det är dags att ta tag i det och inte skylla på att man nyss fött barn! Jag vet att jag bara har 1,5 kg kvar till ursprungsvikten men det handlar inte om det... jag ser ändå lite halvtaskig ut och kläderna sitter inte riktigt som jag vill. Bara jag själv som kan göra nå åt det!

Sen finns det små grejer som jag går och stör mig på, inte så stora grejer men ändå grejer som ligger och gnager. Jag vet inte om det kan vara dessa p-piller som gör en på så dåligt humör och lite nedstämd. Eller så är man kanske bara lite trött.. sista nätterna har Theo vaknat både tre och sex på morgonen för att äta och då blir man lite tärd. Speciellt då man inte ser till att vila på dagarna då han sover.

Aja nu har jag fått skriva av mig lite och då känns det alltid lite bättre. :)

Nu ska jag mysa med min son som är den vackraste! Jag älskar han så in i norden :)

Hejdå!

Då vart det lite bilder igen :p


Snygg killen i vagnen, Pingu är så kul att titta på :)








Stilig!


Nellie, Theo, Molly och Herman


Blivande par?! ;)


Måndag!

Ny vecka igen. Idag har jag bara tagit det lugnt, och det har varit jätteskönt! Ikväll så blir det att fara till Anna och fira henne och Johanna, nu är det ett par dagar sen man träffade någon kompis så det blir trevligt.

Resten av veckan då?

Tisdag blir det nog en tripp till Sjulsmark där Camilla och Alice bor. Jag gruvar mig lite för att köra faktiskt..men jag är alltid lite smårädd att köra i början av vintern då man inte är van snö och halka. Men jag ser nog till att fara hem innan det blir för mörkt så då känns det bättre :)
Onsdag är det mamma träff hos mig. Jag har även bjudit in tjejen som bor några hus ovanför oss så det blir ju kul!
Mamma träff gäller på torsdag också, hos Linnea och Herman. Härliga nya tjejer man lärt känna :)
Fredag ingenting än så länge men säkert lite godis och idol.
Lördag ska jag träffa Johanna N på dagen. Hon kommer hem till Piteå och ville träffa lille Theo.

Ne ni bättre än såhär blir det inte. Kanske bättre uppdatering senare, vi fårse om man har tiden :)

Hej!


Ojdå!

Nu ni ska ni få höra! :) Theo vägde hela 7620 och han är 63,5cm lång. Nog trodde jag han skulle väga mkt men inte såhär, mer än 1,2 kg på 3 veckor :) Läkar undersökningen gick galant. Läkaren tyckte han hade en så snäll patient som bara låg och log :)


Var bara det jag tänkte, nu ska jag gå och va trevlig med min mor. Hej!

Stora killen blir 2 månader!

I morgon blir våran kille hela 2 månader! Tänk vad tiden går fort! :) Det betyder alltså besök på BVC, det ska bli riktigt intressant att se vad han väger och hur lång han blivit! Jag är då ganska säker på att han väger över 7 kilo. 62 har jag fått plockat undan så nu är det 68 som gäller. Det är faktiskt lite tråkigt att han växer så fort för jag har knappt hunnit använda nå kläder i 56 och 62.
I natt har Theo sovit rätt så bra. Han åt klart vid 21.30, somnade vid 23 och sov sen till 04.30. Så det är inte mycket att klaga över! :)

Idag har vi varit till Emma och Hugo på "mammaträff". Lika mysigt och trevligt som vanligt. Nu har Isa och lilla Silas också blivit en del av gruppen och det är ju bara kul med fler :) Det är himla kul att få träffa alla kompisars barn, man saknar ju dom då det gått ett tag sen sist! Sen så är det självklart kul att träffa sina vänner också :)

Just nu ligger mina två prinsar och sover så jag har all tid att skriva men jag vet inte vad jag ska skriva.. det är så typiskt, då jag väl har tid så vet jag fan inte vad jag ska skriva. Men då jag har en väldans mycket att berätta så ska Theo äta lr så är det någon annat :) Måste då säga att det är skönt att få sitta här själv en stund. Har städat bort middagen och tänt lite ljus så det är så mysigt :)

Jag kan väl skriva att jag har mycket roliga saker framför mig dom kommande dagarna. I morgon ska vi till Malin och Nellie, sen bvc 13.30. Fredag ska vi pynta i lokalen för 50 års festen på lördag (Krilles mamma fyller år), sen har vi hyrt poolen och bastun hos mamma för svärmors syskon kommer till pite så vi ska umgås och ha trevligt. Lördag är det somsagt stor fest, men för mig blir det lugna puckar. Jag kommer ändå ha lika kul! :) Kanske tar mig en cigg lr två bara :p

Sen så undrar jag ifall det finns någon som är duktig på att göra fina bloggar? Min är ju så himla tråkig och det skulle va kul med en liten snyggare! Ni får fria händer att göra den :)

Nu ska jag surfa vidare och se om jag hittar nå snygga kläder! Såg som hastigast att ellos hade en del fina klänningar.

Ha de gött!

Sammanfattning av dom senaste dagarna..


Mys ungen min!


Jag och min självmordsbombare ;)


Theo och Liam


Fina pojkar

Helgen som varit
Fredag: Frida kom hit på besök och såg idol med mig och Theo. Sen kom mamma hit, hon sov över här då Krille skulle iväg och jobba som vakt på statt. Han skulle jobba till 03 och jag är alldeles för rädd att sova själv så det är tur man har en snäll mamma som ville ställa upp :)

Lördag: Mös med Theo hela förmiddagen, hade lite seperations ångest då vi skulle iväg på fest på kvällen. Senare på dagen kom ett par och hälsade på som var intresserade av Cesse. Dom var trevliga och det kändes bra från båda parter. Vid 18 så var det party dags, kvällen var jättekul och lekarna jag och Emma fixat verkade uppskattas! Jag drack bara 4 cider och 3 melon drinkar så jag var inte alls så full, lite småberusad bara :) Men jag måste erkänna att jag saknade Theo grymt mycket och när vi kom hem på natten så kände jag att det blir länge tills nästa gång. Theos farmor och farfar hade iaf turen att han sov från tolv till åtta på morgonen, vilket han aldrig gjort med mamma sin :) Så det var ju skönt att allt gick bra!

Söndag: Jag var inte alls så bakis och steg upp vid åtta. Längtade så mycket efter gubben så jag gick upp och kramade på han. När man ändå hade barnvakt så tog jag chansen att sova lite till så jag sov till elva igen, riktigt skönt! :) Barnvakten for vid tolv och sen mös vi hela långa dagen med film, pizza och godis!
Paret kom och hämtade Cesse på eftermiddagen. Dom ska ha han på prov nu ett tag för att se om det funkar och än så länge verkar det gå bra. Men fy fan va jobbigt det var då han for, tårarna sprutade. Min lilla Cesse, det är så tomt i huset utan han och direkt jag tänker på han så vill jag gråta.

Måndag: Vi steg upp vid nio och började bege oss mot Kalix. Resan gick bara bra och Theo sov hela vägen. Men vilken skillnad på Theo och Liam, inte kan man tro att det bara är en månad mellan dom! Men lilla Liam var så söt:) Vi stannade inte så jätte länge, så vid 16 tiden var vi hemma och for direkt till Kvantum för storhandling. På kvällen såg vi Night at the museum 2, inte så jätte imponerade tycker jag. Men ikväll blir det Johan falk filmer och där snackar vi bra filmer :)

Nu blir det käk!
Hojjres!

RSS 2.0