Lite småtrist

Jag sitter här själv med endast hunden som sällskap och har rätt tråkigt. Krille jobbar hela pdol helgen som ordningsvakt och det känns jätte trist med tanke på att vi knappt har setts nå sista tiden och att han börjar om att jobba på måndag. Men men det blir ju pengar =)  Ikväll så har jag haft besök av Anna, vi surra och pyssla på med saker som jag inte är säker på att jag törs skriva här då jag inte vet om Johanna D läser mig blogg. Då kan ni ju gissa att det handlar om bröllops pyssel =) När hon for hemåt så åkte jag på fest hos Sara S och Henrik. Det är som skoj att få komma ut och träffa på lite onyktert folk=) Var väl där i ungefär 2 h och sen var det dags för utgång så då skjutsa jag in dom till stan. Men jag måste då erkänna att jag blev lite festarsugen! Pdol är ju som ändå kul.. hela stan är ju i rätt stämning! När jag nyss var ute och rasta Cesse så hörde man folk sjunga i öltölten, Livning on a prayer,en riktig party klassiker!

Idag har jag gått 35 hela veckor! Nu är det verkligen nedräkning! Vi längtar så sjukt mkt efter våran lilla kille.. få se hur han ser ut, få krama och pussa på han! Det ska också bli så skönt att få bli sig själv igen, kunna röra sig, kunna ta långa promenader, kunna shoppa fina kläder, osv osv osv.... Det känns verkligen som att jag levt i en bubbla i 8 månader. Men förhoppningsvis så lär jag komma ur denna bubbla snart och livet kommer fortsätta igen och bli så mycket roligare och mysigare!

Lägger in en bild som avslutning, natti natti!

35+0

Fattig men ändå en stadstur!

Det var längesen jag va såhär fattig! Bara några stackars hundralappar... jag vet inte riktigt när jag får pengar heller eftersom jag får från försäkringskassan för första gången denna månad. Ska även få från akassan men jag har aldrig stämplat förut så jag vet it hur det funkar. Det blir ändå att fara in till stan idag. Emma ska strax hämta upp mig och vi ska strosa lite runt pdol området. Det blir nog att äta något gott också! =)  Känns faktiskt ganska skönt att vara nykter under pdol, man spar iallafall mkt pengar!

Just ja.. igår var jag ju hos barnmorskan. Urinprovet visade att jag kan ha urinvägs lr havandeskapsförgiftning.. mindre chans att det är det sistnämnda eftersom det var så lite som visade av det på provet. Men då var mitt blodtryck högre än annars också. Hon sa att dom ändå måste skicka det på odling så man får veta. Angående sammandragningarna så sa hon att det kan bero på urinvägs.. sen så fråga hon: Känns det som att det kan va på g lr? Hmm jag vet väl inte! Men som alla säger så känner man då det verkligen är på g! Så jag litar på det! =) Det är bara så fruktansvärt jobbigt att ha de såhär.. men jag måste väl lära mig att ta det lugnt också så kanske det blir bättre..

Idag har grabbarna svensexa för Drulle! Dom for redan vid nio i morse och har en fullspäckad dag! Bland annat painball, boxningsmatch, joobbiga uppdrag på stan, videoinspelning osv. Riktigt avis jag är på dom, många festglada grabbar, party hela dagen och hyffsat fint väder! =)

Ser att klockan börjar bli mycket.. ska göra mig klar! Ha en bra pdol helg!

Det börjar närma sig!

Uträkning utgår från dagens datum: Mån 20 jul 2009.
Din graviditet startade Tors 20 nov 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Tors 4 dec 2008 (ägglossningen).
 
Du är på dag 243 av 280. (86,8%).
Du är i vecka 35.
Du har gått 34 fulla veckor och 4 fulla dagar (v34+4).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 26 aug 2009
Du har 37 dagar kvar till beräknad förlossning.

Jag kan som inte riktigt fatta att det är såhär nära! Endast 5 veckor på ons! Jag har lite småpanik eftersom vi är låångt ifrån klar med allt!! Vi har inte ens en spjälsäng än! Vi får då iaf barnvagnen på lördag så det känns bra! Dom sista dagarna har jag inte riktigt känt mig som vanligt! Sammandragningar har jag haft mkt av, speciellt idag. Nästan hela dagen. Jag har inte kunnat göra mycket så har magen blivit spänd som en boll! Och ett sånt jädrans tryck neråt att det ibland gör ont.  I morrn ska jag till barnmorskan och jag skulle ta med ett urinprov då dom vill se ifall det är urinvägsinfektion. Tydligen kan man ha mkt sammandragningar  om man har urinvägs. Aja vi fårse i morrn.  Sen så måste jag få klaga över mina fula bristningar jag fått på magen! Jag trodde nästan att jag skulle klara mig men då helt plötsligt så dök dom upp i vecka 30-31. Några stycken på varje sida av naveln.. huvva så fult, jag vill inte visa magen till nån nåmer! Hoppas bara inte dom kommer spricka upp över hela magen.. men det lär dom ju göra =(

Idag har jag gjort lite av varje... först varit på dollar en sväng för att kika lite men jag tyckte inte dom hade så mycket just nu. Sen for jag hem och kolla när Krille och svärfar jobbade på trapporna runt soldäcket. Alltid kul att se andra arbeta:P Vid lunchtid så var det dags för "gåträning" i kyrkan för snart så vankas de ju bröllop och en viss tjockis ska ju va tärna! =) Det ska bli himla spännande! Dock så känner man ju sig inte hetast i tärnklänningen då man har den här kulan! Men det ska ändå bli kul, första tjejkompisen som gifter sig!  Nu ikväll så har jag varit och fikat med Ida på Nodo. Det är ju inte så ofta vi ses så man har en del att surra om. Det blev nästan 3 h så det säger ju en del =) Nu sitter jag bara och tar det lugnt och ska snart hoppa i säng brevid min älskande karl! Han har redan lagt sig då han inte kände sig så fräsch..

Nu ska jag ta mig en frukt och se på med pyjamasen!  Ha de gott folk!


Liten uppdatering!

Hallojsan! Det var inte igår man skrev här! Jag har verkligen inte haft lusten till det, man har haft så mkt annat att göra! Vi har bland annat nästan blivit klara med våran altan och soldäck. Vi är supernöjda! Snart så börjar bygget med carporten som jag tror är ett mkt svårare jobb! Men det kan it bli annat än bättre! Vi städade ur den för någon dag sen och den är så äcklig! Det var mkt som hade börjat mögla så vi slängde en del kan jag lova! Det blev 2 fulla släp till tippen! Sen så har vi hunnit vara till Kalix och hälsa på Tessan och Jakob. Det är ju inte så ofta man träffar dom så det var kul! Jakob har blivit så stor! Gullungen kom och krama om mig och sa "Vilken fin mage du har". Tala om att jag smälte! =) Självklart så for vi på ikea också. Där blev det en massa shoppande till bebben. Men typiskt nog så var spjälsängen vi ville ha slut! Så nu är jag på jakt efter en spjälsäng! Jag som hade sett framemot att få bädda sängen och allt =)

Idag har jag gått 33 hela veckor så idag har jag varit hos barnmorskan. Allt såg bara bra ut. Lillgubben våran har fixerat sig nu så det kändes spännande! =) Mitt sf mått hade inte växt nå sen sist men det gjorde ingenting sa hon, den lär ha vuxit ikapp till nästa gång. Och som vanligt så låg hjärtljuden på 140, som varje gång =) Sen så vägde jag mig och jag har bara gått upp 2,2 kg sen vecka 25!
Gud så jag längtar nu! Jag vill träffa min bebbe, se hur han ser ut och allt! Speciellt sugen blir man ju nu då man har så många bebisar i sin närhet! Mira, Hugo och senaste tillskottet Ozzy! =) Grattis till Johanna och Tomas! Himla söta bebisar det dära =)

Aja det var en liten uppdatering iaf!  Här kommer lite bilder!


 Söt Jakob!


Jag 32+6


Magen i morse



RSS 2.0