Kvällspromenad

Jag har just kommit in från en kvällsprommis. Riktigt skönt att ta på sig hörlurarna och poppa hög musik! :)
Och att få lite egen tid är inte heller illa. Nu när jag kom hem så drog Krille till Johan för att se fotboll så nu fick jag ännu mer egen tid :) Inte för att jag inte tycker om att ha han hemma men ibland kan va de skönt att vara helt själv hemma.

Tänkte visa er lite bilder ikväll men då jag skulle ta fram kameran så kom jag på att den är hos Johanna. Bland annat en bild på min tatuering som jag gjort i sommar. Och sen lite inredningsbilder. Men det får jag ta en annan dag :) Har beställt nytt köksbord och stolar så det är väl lika bra jag väntar tills dom kommit så jag kan visa alla bilder på en gång.
Sen så kommer jag även visa er en ritning på våran utbyggnad som vi hoppas kommer bli av i höst! Först måste vi veta om Krille får fast jobb på Bygma, annars kan vi inte göra det. Vi har ändå varit till en arkitekt för att få en ritning till bygglov så när hon ritat klart den kommer det en bild :) Håll tummarna att han får en tjänst!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan!




Sommarbilder

Här kommer lite bilder från den bästa sommaren på länge.

Theo på hammenviken



Ozzy Theo Molly


Mys på stugan i Jävre




Theo och Molly


Karusellåk pdol


En fest lr två har man väl tagit sig :p




Massa bus med mommo


Klassåterträffen i maj


Sjukt kul! :)


Modell för en dag med tjejerna :)



Har ju massor med fler bilder sen sommaren och sen så hade jag gärna visat bilderna från stockholm och kolmården fast dom bilderna har jag på en annan kamera. Trodde jag tappade bort min egen kamera under resan så jag lånade Johanna och Tommes. Sen när vi kom hem så låg den i en påse. Tur var väl det men lite irriterande också :)

Jag tycker inte alls det är hemskt att hösten snart är här, det är faktiskt riktigt mysigt. Få tända lampor och ljus, ta på sig lite mysiga kläder och så :) Om nu inte sommaren hade varit så bra så kanske man inte hade känt likadant. Enda nackdelen med hösten är min töntiga mörkerrädsla. Fjantiga jag.

Två inlägg på två dar, inte dåligt! :) Ha de gott!


Ett nytt försök

Tänkte jag ger mig på ett nytt försök till att skriva lite blogg! Får väl se om man lyckas. :)

Allting är då bara bra med oss! Sommaren har varit helt underbar, spec då man haft sin första semester!! :)
Vi har varit på bil semester till Kolmården, badat, solat, umgåtts med fina vänner och bara njutit! Jätte skönt att inte behöva lägga ner all tid och energi på någon renovering som det varit dom sista två åren men nu har vi planer för något ännu större med huset så det är bara njuta av lugnet så mkt vi kan! :) Vi håller tummarna att allt går som vi vill..

Jag trivs otroligt bra på mitt jobb. Det enda jag kan klaga lite på är arbetstiderna som kan va lite långa. Antingen 9,5h lr 10,75 så nog skulle jag vilja korta ner dom om det gick. Vi får se senare i höst om det blir lite schema ändring. Hoppas gör jag iaf :) Vi jobbar ju även varannan helg vilket inte heller är så kul så i höst ska jag ta föräldraledigt en av helgerna så jag bara jobbar en helg på 4 veckor. Lite mindre pengar blir det ju men va tusan, umgås med familjen är viktigare :)

Hoppas det finns kvar nån där ute som läser! :) En kort uppdatering nu så återkommer jag med mer sen!

Hejhej!


Snygga paret :p


Fina sonen :)


RSS 2.0