Taggad!

Yes, jag är taggad till tusen för morgondagen! Det kommer nog blir riktigt lyckat, hoppas jag då iaf! :) Jag är bara lite orolig att jag kommer springa upp till mamma stup i kvarten för att kolla Theo, men brudar, ni kan väl hejda min lite?! :) Tror nästan det är en nackdel att han är så nära men men det blir nog bra.

Jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår men det blir väl det gamla vanliga tråkiga! Jag är sämst på att göra mig fin i håret, och att sminka mig är väl inte heller nå jag är super duktig på! Det blir iaf samma kläder som jag hade förra festen, jag ids inte gå och köpa nya kläder till varje fest. Sen så har jag inte råd med det heller, speciellt inte nu. Idag så var vi och köpte en ny bilbarnstol och det blev lite dyrare än jag trodde. Rättare sagt 1000 kr dyrare så den kostade 3300. Men nu har vi då en ordentlig bilstol tills han väger 25 kg och det borde ju vara ett bra tag!

Igår så prövade jag sätta Theo i gåstolen igen en liten stund. Jag vet faktiskt inte när man kan börja ha han där längre stunder. Jag har bara vågat ha han där ett litet tag och så var jag på google och sökte där det stod att man ska börja med gåstol vid 9-10 månaders ålder. Men det stämmer väl ändå inte?! Han trivdes ju jätte bra i gåstolen och vart helt salig då det lös och tjöt en massa ljud! Ni får se på bilderna här nere så förstår ni :)


Haha SÅ spännande för lill gubben!





Nu önskar jag er alla ett riktigt Gott Nytt År och ha en trevlig kväll!

Vi hörs 2010! :) Kram!

Två inlägg!

Idag hinns det med två inlägg till och med :)

Theo ligger ute på altanen och sover, vi kom ganska just hem från Johanna och Ozzy så han ville fortsätta sova en stund i vagnen. Han verkar må så gott!
Trevligt var det hos Johanna, Lisa P var där och ville träffa barnen. Sen så prövade Theo Ozzys hoppgunga och det tyckte han om! Han fattade inte riktigt hur man hoppar men med lite träning så =) Han var iaf helnöjd! Så en sån ska införskaffas! Ozzy och Theo var så söta, låg på mage mot varann och surra för fullt, Ozzy skrattade så gott åt Theo! Synd bara att jag inte hade med mig nån kamera.
Tala om att man blir varm i hela kroppen då man ser alla barnen, och att vi ska få se dom växa upp och bli vänner. Himla fränt!

Fasiken, jag som skulle ringa barnmorskan idag! Jag är så less på att ha "mens"! På fredag är det fyra veckor som jag blödigt och det är inte skoj. Man måste nog sluta med dom här cerazett lr vad dom nu heter :)

Aja nu ska jag fortsätta rensa i Theos kläder och sen ska jag rensa i mina egna.

På återseende!


Pengar

Just finns det mycket jag vill ha och en del saker som vi behöver! Det är väl mest jag som vill ha och ha men jag tycker det är viktiga saker :p Bland annat en stor och rund matta, en tavla från isa form, nya badrums mattor och handdukar, ny bilbarnstol (det viktigaste såklart), och sen så har vi en till utgift då vi börjar babysim om två veckor. Tror det gick på 500 spänn. Såå, allt detta blir ju en del pengar! Vette tusan hur jag ska lägga upp allt, ska man låna från sparkontot och köpa allt på en gång, lr ska jag köpa en sak i månaden?! :) Det första lockar ju men kommer man betala igen sen?! Tveksamt. Det första vi ska köpa är då en barnstol, den Theo har nu börjar bli riktigt trång. Det är dyrt att ha ett stort barn! :) På tal om det så vägde jag mig Theo i morse och om det stämmer så väger han nu 8,8kg. Då har han inte gått upp så jätte mycket på 3 veckor så det kanske börjar avta lite.

Igårkväll hade jag besök av Anna, Johanna D, Johanna S och Frida. Det är så trevligt att bara sitta och få surra av sig lite, det behöver man! Jag skulle vilja va mycket mer med mina vänner men det är ju lite besvärligare nu. Plus att på kvällarna så är man lite bekväm av sig. Egentligen så är det inte så besvärligt längre för mig att fara bort på kvällen då vi ger ersättning som sista mål nu. Nyårslöftet kanske ska få bli att jag ska ta mig ut mer på kvällarna! :)

Ha en trevlig dag! Tjing!


Gröt!

Idag har Theo fått gröt för första gången och det var jätte skoj, både för han och för mamma! :) Inte en äcklig min fick han utan han var bara glad! :) Han verkade tycka om det jätte mycket och var super duktig! :)




Vatten var lite konstigt :)







Nu stan! :)

Hejsan hallå

Denna dag har gått riktigt fort! Vi sov ända till 11.40 och det var välbehövligt må jag säga! :) Självklart åt Theo under morgonen men somna sen om gott med mamma och pappa i stor sängen :) Vid 13 tiden så for jag och Theo i väg till Johanna N och hälsade på hon och hennes  mamma. Det var jätte mysigt, vi var där ända till fyra då vi skulle äta middag hos Krilles föräldrar. Julmat för sista gången, nu är jag less! :)

Nu är lill gubben nästan helt frisk, bara lite hostig och snorig. Idag har han varit riktigt glad och pigg så det är kul! Jag hoppas det är läänge kvar tills nästa gång han är sjuk för det är inte kul!

Veckans planer då..

Måndag: Inge spec på dagen, bara chilla :p Krille slutar rätt tidigt så jag tänkte smita iväg på stan en sväng då han kommer hem. Göra bort bolaget och lite andra grejer. På kvällen ska vi till Anna och hälsa på, trevligt att träffa alla brudar!

Tisdag: Ingenting på schemat. Skulle behöva mig en lång prommis efter all julmat!

Onsdag: Troligtvis kommer Emma och Hugo hit. Sen fixa och dona lite inför nyår!

Torsdag: NYÅRSFEST! Jiho! :)

Fredag: Bakis dag. Krille jobbar på Challenge bar som ordningsvakt så mamma kommer väl hit :)

Lördag, Söndag: Mys Mys

På torsdag ska vi ha kul alla mina brudar! ;)










Min lilla sjukling

Julen har varit bra, jättebra. Massor med god mat, fika och godis. Vi fick fina julklappar, bland annat en kälke åt Theo, massa kläder, skallror, sängkläder osv. Jag fick mig lite kläder jag också och sen fick jag och Krille oss en ny stekpanna, stekspadar och en stor kastrull. Det var välbehövligt! Jag hade köpt en liten klapp åt Krille, en namnbricka där det graverades in Theo. Han tyckte om den jättemycket, såg det ut som iaf! :)

Lite jobbigt har vi haft det under juldagarna också. Kvällen innan julafton så blev Theo sjuk. Det började med att han vaknade och var jätte snorig och bara skrek. Var inte så kul då vi hade främmande av Anna och Johan. Sen på julaftonsmorgonen så skrek han också mest hela tiden. Vi visste inte riktigt vad det var med han men sen på kvällen så bröt det ut. Han bara skrek och hade nästan ingen röst. Han somnade vi 22 tiden men vaknade igen vid halv tolv och var så ledsen. Och då var det ännu värre, han kunde knappt gråta så hes var han. Vi visste inte riktigt vad vi skulle göra så vi ringde upp på akuten för att få lite tips. Dom tyckte direkt att vi skulle komma in. Så vi klädde på oss och for iväg. Där fick Theo undersökas och sen andas in adrenalin för att det skulle lösas upp slem i halsen. Och tala om att det blev bättre! Vid 02 var vi hemma och hoppades på lite sömn. Vid 05 vaknade han igen och skrek och hade jätte ont i halsen, man vet ju själv hur det skär i halsen då man är sjuk! Efter det vaknade han en gång i timmen. Under dagen i går så sov han mest, lill hjärtat var så trött. Men sen på kvällen så blev det värre igen, som det oftast blir. Han hostade, skrek, snora och skrek. Jag gav flytande bricanyl som vi fick med oss hem från akuten och då blev halsen lite bättre. Natten inatt har varit bättre och han är fräschare idag men fortfarande snorig och hes. Stackarn, då han glad och försöker prata så kommer det knappt fram nå! Fi tusan vad jobbigt det har varit, riktigt ont i mamma hjärtat har man haft! Men nu kan det ju bara bli bättre!

Sen så dog min moster på julaftons morgon. Jag hade inte så mycket kontakt med henne men mamma umgicks mycket med henne så hon har haft det ganska jobbigt. Dom har bott i samma lägenhets hus så dom har ju hållt varann sällskap ofta och mamma tycker det blir så tomt nu och det förstår jag! Det känns skönt att jag for dit förra veckan och hälsade på och fick ge henne en kram. Hojja, denna cancer är inte att leka med. Men nu slipper hon lida iaf! Vila i frid Majre.

Här kommer några bilder från julafton!


Mina snyggingar!


Sötaste tomtenissen!


Liam och Theo


Tessan, Liam, Jakob, Jag och Theo

Nu så!

Såå nu har jag fixat det! Det var så enkelt som att trycka på Ändra redigerare=) Tack Sandra! Nu kommer dom där bilderna jag surra om. Inge spec men roligt att hitta bilder från då man var gravid och som man inte sett förut! :)


Tjockis


Riktigt tjock :)




Och så guldklimpen! :)

Nu väntar vi på Anna och Johan, och dom är inte snabbast i världen kan jag säga :p Håll tummarna att man vinner storvinsten på bingolotto! :p

Hejs!

?"?"

Va tusan, varför är det fel på min blogg?? Det går inte ens att göra olika stycken! Nån som kan? :)

God Jul!

Nu är jag och Theo hos mamma. Var tvungen att ta mig ut en stund för jag har varit hemma så mycket senaste dagarna. Riktigt härligt med en promenad! Jag har hjälpt mamma att julstäda litegrann, hon hjälper mig så mycket så jag kan ju vara snäll tillbaka :)

Jag hittade en massa bilder på mammas dator som jag tänkte lägga upp men jag kan tyvärr inte göra det! Hela raden som brukar vara här uppe är borta! Vet inte vad som hänt. :( Det var en massa tjockis bilder på mig och såklart på Theo :)

Nu tänkte jag ta ett litet uppehåll från bloggandet. Fårse när man har tid och lust att skriva, kanske ikväll, kanske om en vecka. :) Jag önskar då er alla en riktigt God Jul och ät en massa julmat och jul godis för det ska då jag :) Ha det bra, kramar från oss!

Söt unge!


Fin elefant!


Kul att ta på grejer!




Stadig kille!


Och dreglig kille :)


Det blev kort idag iaf! Jag kunde inte låta bli att sätta upp dom här, gullungen min :)

Killen har somnat för kvällen alldeles nyss, så skönt! Känner mig helt färdig idag. Han har inte sovit sen 14 tiden och vart lite smågnällig nu på kvällen vilket inte är så konstigt då han sovit så lite idag. Men man blir trött så det är skönt att få vara för sig själv en stund. Sen vi började med maten för känsliga magar så det har blivit lite bättre ändå kan jag tycka. Bajset är inte lika frätande och bubbligt nåmer fast han bajsar fortfarande 5-7 gånger per dag. Han är fortfarande lite prickig på magen och på armarna har han en massa utslag. Jag vet inte om det är bara för att han är torr lr om det är allergi. Syrran sa att det såg ut om allergi utslag men jag vet inte. Jag smörjer då han varje dag och har gjort det ett bra tag men ser inte så stor skillnad så hon kanske har rätt. Man får då vara orolig uti allt! Krille blir galen på mig snart :p

Sen så tänkte jag skriva nå stort, nå som är stort för mig iaf! Jag har aldrig någonsin vågat skriva min vikt lr säga min vikt till någon. Inte förrens nu och det känns såå bra att jag kan det! Det betyder att jag inte skäms nåmer! Det är nyligt jag vågade säga det till vänner också så det känns bra. Än en gång har jag vunnit! Att jag vågar skriva min vikt nu kanske bara är för att jag väger mindre än jag gjorde innan jag blev gravid. Men sprolla! Såå, just nu stannar vågen på 65,4 och det är ju inte så väldans mycket till en som är 1.73 lång kan då jag tycka :) Det är ganska konstigt att jag väger 2,6kg mindre nu då jag äter som en gris och det är dagens sanning men det är väl amningen som är snäll med en. Måste bara vara försiktig så jag inte fortsätter äta såhär efter jag slutat amma för då kan det sluta illa! :) Men ingenstans på min kropp kan jag se att jag väger mindre, däremot mer! Tokigt, tokigt!

Lite tankar av mig..
Synes!

Gjort och göra

I helgen har vi inte gjort allt för mycket. Fredagen så var vi bara hemma och tog det lugnt. Tog bara en liten promenad med lillen, ville pröva bädda ner Theo i sittdelen som vi bytt till för ligg delen var alldeles för liten. Och vilken skillnad, nu behöver han inte trängas nåmer :)

Lördagen så sov vi rätt länge, till halv elva ungefär. När vi sen var klar för dagen så for vi och hälsade på Theos farmor och farfar. Vi var även på EM och kikade, jag vill så gärna ha en rund rya matta men satan i gatan va dyra dom är! På kvällen så for Krille på "pappafest" :) Jag och Theo for till Frida en stund men vi vart inte så långvariga, jag kände för att bara va hemma så vi for hem :) Jag pysslade på med alla kort på Theo och det är SÅ kul att hålla på med kort :) Önskar bara att man var lite duktigare på att skriva och så. Men det duger nog :) Jag är redan på tredje albumet och det lär nog bli fler, och då har jag ändå valt bort kort som jag inte ska sätta in plus gett bort en massa kort.

I går söndag så tog jag en prommis in till stan. Hämtade Krilles julklapp, köpte album, och tänkte hitta nå åt min mamma men jag lyckades inte. Sen gick jag till mamma och hälsade på, det är så mysigt att vara hos där under julg för hon får alltid så jul mysigt! Jag försöker få som henne men jag lyckas aldrig riktigt :) När Krille kom hem efter att ha ställt upp och jobbat extra så ställde han sig i köket och tillagade helstekt fläskfile med smördeg och blåmögelost i. Svinigt gott och lite sur blir jag för att han är bättre i köket än mig! Men det är ganska skönt att det inte är bara jag som behöver laga maten i detta hus :) På kvällen hade han planerat att vi skulle se en skräckis, jag har ju lovat mig själv att inte se såna filmer men aja tänkte jag, så hemsk kan den inte va. Men johodå, rädd var jag och satt med händerna framför ansiktet halva filmen. Kommer it ihåg va den hette och jag ids it skriva om den men hemsk var den och ångrade mig gjorde jag!

Det var vad jag har gjort sista dagarna och vad jag ska göra kommande dagar är ganska så oklart. Idag inga planer förutom att fara på stan en sväng då Krille slutar jobbet. I morgon kommer tjejen jag är kontaktperson åt och fikar och ska få sina julklappar. Resten av dagen ingenting speciellt. Onsdag är det uppesittarkvällen och då ska Anna, Johan och Molly komma hit. Vi ska dricka glögg, spela lite bingolotto (iaf jag och Anna), kanske spela lite kort. Det blir mysigt!

Jag har varit jätte dålig på att ta bilder på Theo men det lär väl bli en del nu under jul :) Så det kommer senare!

Höres! Hej!

Mysig morgon!

Idag är jag uppe med tuppen! Theo vaknade första gången för käk 06.20 och sen låg jag bara och vred och vände mig så kl 07.00 steg jag upp! Det är jätteskönt att stiga upp själv ibland, bara ta det lugnt och göra allt i lugn och ro! Jag har hunnit klä på mig, platta håret och sett på lite nyhetsmorgon. Jag tänkte ta en promenad in till stan och göra bort dom sista julklapparna och sen hälsa på mamma.

Nu tänkte jag skriva lite om lille Theo. Vi är så glada för läggningarna och nätterna är jätte bra nu! Vi lägger han alltid strax efter nio och han somnar oftast efter en liten stund. Sen sover han nästa alltid till 06-07! Tutten får man ju stoppa in ibland men det gör mig ingenting! Sen somnar han om till 10 ungefär. Jag ska passa på att njuta för det kan ju ändras så fort!

Igår så fick jag ringa till BVC. Theo har bajsat 5-7 gånger per dag nu i över en vecka. Om inte mer, kommer inte riktigt ihåg på dagen. Och bajset är som frätande, det bubblar när han bajsar. Så BVC trodde att han var mjölk allergiker och tyckte vi skulle pröva på Profylac som finns på apoteket. Eftersom vi bara ger ersättning en gång per dag så tyckte hon att även jag skulle hålla mig borta från mjölk eftersom han får i sig då jag ammar han. Så nu ska vi pröva på en burk (som kostade hela 204 kr!) och sen gå tillbaka till NAN för att se om det är det. Om det inte blir bättre med Profylacen så skulle vi höra av oss igen och få komma på ett läkar besök.

Som jag skrev för ett tag sen så håller han på att vända sig från rygg till mage men inte riktigt än har han fixat det! :) En gång så var han nästan runt men då skrek hans mamma till och jag tror han blev rädd och vände då snabbt tillbaka! :) Nu när han ligger i babygymet så har han börjat greppa tag om leksakerna med händerna, lr han försöker greppa tag, han sträcker efter sakerna men fattar inte riktigt hur han ska få tag i dom :)

Amningen går bra fast nog måste jag erkänna att jag börjar bli lite less. Speciellt då han verkar känslig och jag måste tänka på vad jag äter. BVC tyckte även att jag skulle hålla mig borta från apelsin, choklad och nötter. Typ allt jag älskar! Så det känns lite jobbigt. Men nog ska jag hålla ut och amma en stund till, det är ju faktiskt enkelt och ganska mysigt :)

Storleksmässigt så har han nu 74. Helt otroligt vad han växer fort, storlek 68 har jag knappt hunnit sätta på han! Jag hoppas det kan stå till ett tag nu! Det blir så förbaskat dyrt också ska jag säga. Jag har alltid tyckt och tycker det är skönt med en stor bebis, men nu har jag börjat få ont i min rygg. Så det har ju sina nackdelar också. Varje gång jag lyfter upp han från golvet lr sängen så känner jag att det är nå som inte står rätt till längst ner i ryggen men då lyfter man ju som en kratta också. Jag har alltid haft en kass rygg och det gör det nog inte bättre att man har en jätte till bebis :p

Livet med Theo är iaf helt underbart! Jag älskar han så mycket och mer och mer blir det. Varje gång han ler så blir jag så glad och jag ryser. Det är min son, bara min ( och Krilles då) :p men han är ändå mammas pojke, han har bott i mig, han livnär sig på mig, och varje gång folk säger "Nog är det mammas pojke" så är jag så stolt och bara njuter! :) Krille och Theo har ju också sin egen relation, man märker hur glad Theo blir då pappa kommer hem. När vi äter middag så stirrar han ut Krille :)

Nee nu har jag suttit här nog länge. Det är bra att skriva lite då och då om THeo så kan man gå tillbaka och läsa för man glömmer ju så fort!

Trevlig helg på er!


Plussa på stickan!

I morrn den 18:e dec så är det exakt ett år sen vi fick reda på att jag var gravid! Fasiken vad tiden går fort, det känns ju som igår! Jag kommer då ihåg den dagen jätte bra, den började med att jag vaknade av ett sms av Anna, hon skrev "Far på apoteket och köp ett grav test!" Men jag låg lugnt kvar i sängen ett bra tag och tänkte att det behövs it för jag är ändå inte gravid. Senare så kommer Anna till mig och hon har med sig ett grav test :) Så jag gick och pissa på stickan och pulsen steg. Jag ville så gärna få ett plus! När jag står där och stirrar ihjäl testet så börjar jag sakta men säkert se ett till streck men det var inte starkt. Jag började darra som bara den och bad Anna kolla, vi vågade inte ta ut något så vi ringde en tredje person, Johanna. Jag bad henne komma bums till mig för jag visste att hon kan det där med grav test! :p Tiden gick och Johanna har nog aldrig varit så seg, (egentligen inte men för mig var det LÄNGE!). När hon kom så tvekade hon inte en sekund på att jag var gravid och vi blev så glada! Jag tog snabbt telefonen och ringde Krille och alla andra tjej kompisar! :) Vilken lycka! Och tänk att det var lilla underbara Theo som bodde i mig, han kunde inte bli nåmer perfekt! :)


I v.30



Tjejbesök!

Ikväll får jag besök av mina tjejer, Anna, Emma, Frida och Johanna. Vi tänkte vi har en mamma träff utan barnen vilket också behövs ibland! :) Theo kommer ju va med oss men det är skillnad på ett barn och fem :) Jag tänkte att jag ska sätta fram fika och sen bjuda på lite glögg också! Få lite julstämning! :)

Idag har jag varit hos tandläkaren, tog bort lite tandsten och så. Sen drog jag till Norrfjärden och julbakade klart det sista med Emma. Det var jätte mysigt! Skönt att komma bort för en stund, man blir så lätt bekväm och stannar hemma. Speciellt då det är såhär kallt!

I morrn har jag inge speciellt inplanerat, tänkte nog bara va hemma och städa lite. Skulle behöva städa i lite skåp också. En prommis skulle va härligt  men vi fårse om man ids. Tycker det är så svårt att klä lillen då det är såhär kallt. Nog för att jag tror att man alltid klär dom för mkt än för litet :)

Aja nu ska jag städa undan middagen!

Fan så jävla jobbigt!

Idag har det varit en jobbig dag, den är fortfarande jobbig... kommer nog vara jobbigt en lång tid framöver. Vi har tagit bort Cesse idag. Vi bestämde oss för det beslutet för vi tycker inte hunden ska behöva fara runt på en massa olika ställen nåmer..vi har märkt att han inte mår bra av det. Han har gjort lite konstiga saker som inte varit likt han sista tiden, när han var hos killen jag skrev om för ett par inlägg sen så tog han hans katt i munnen, ingenting hände men Cesse har väl aldrig gjort så förut! I förrgår så ställde han sig mot väggen hos svärmor och svärfar och pinkade. Aldrig heller hänt förut. Så det är lite saker som varit konstiga. Det känns svin jävla jobbigt men ändå som det enda rätta.. Jag orkade aldrig följa med till veteriären utan Krille och hans pappa for. När dom for så forsade tårarna och har gjort det från och till hela dagen. Krille var väl hemma en timme senare och då bröt det totalt ut..vi stog bara och krama varann och grät.


Jag älskar och saknar dig!

Hallå i stugan

Här kommer nån fler bild från dopet.







Sådär!

Nu har jag framkallat alla kort på Theo också så man kan börja sätta in i album. Det blev över 300 kort! :)

Helgen har varit kanon! Lördag var jätte trevligt, vi satt hos Frida och surra på och sen blev det utgång fast vi for lite väl sent så Kalles kön var låång. Vi gav upp efter en stund och gick till Valdino. Vi dansa lite och surra med lite folk sen tog jag en taxi hem strax före stängning. Jag var inte alls så bakis igår, lite törstig bara :)

Jag är snabb idag, ska iväg på barnens hus och köpa en bit ring åt Theo. Hejs!


Jag modellar lite före partyt :p




Tack brudar för en trevlig kväll, jag har saknat tjejfesterna! :)

Nära till vändning!

Nu är det riktigt nära tills gubben vänder sig från rygg till mage! Det var typ i förrgår han började småvända sig så det går riktigt fort! :)




Tugga på armen är kul!


Riktigt kul att ligga naken! :)

Ikväll håller min kära mor mig sällskap. Krille är med sina jobbar kompisar och dricker lite öl. Så det är tur att jag har världens bästa mamma som ställer upp och kommer och är med oss :) Vi har sett Idol, druckit julmust och ätit lussebullar. :)

Theo somnade 21.30 och sover som en stock. Jag hoppas det går lika bra med nattningen i morrn, det känns faktiskt lite jobbigt inför att fara bort. Men jag får ta mig i kragen och försöka ha kul! :) Prövade lite kläder ikväll och då blev jag faktiskt opepp. Jag har ingenting att ha på mig men det spelar ingen roll för ingenting sitter ändå fint! Jävla skit. Hatar att behöva klä upp mig då man it känner sig fin. Skulle bara vilja ha på mig mjukis byxor men det funkar nog inte på puben. Om jag nu tar mig ut, vi fårse!

Aja nog för denna kväll. Ska nog sova snart.

Bye!

Grattis!

Jag såg just att Anna redan hunnit gratta Mira men självklart vill ju jag också göra det! :) Så grattis Mira på 1 årsdagen! Massa kramar till dig!

Finaste Mira!



Nu ska vi se Flickan som lekte med elden! Hejdå!

Onsdag

Onsdag idag, det betyder alltså att vi varit på mamma träff. Denna gång var det hos Johanna och Ozzy. Det var trevligt, vi smed vidare på planerna för nyår och jag tror det kommer bli jätte bra! Det blir bad (iaf för karlarna), 3 rätters middag, några lekar som jag och Emma ska försöka knåpa ihop och alla nära vänner på plats! Så det kan inte bli annat än bra! :) Jag längtar!

Men jag ska ju faktiskt hinna ta mig en liten fest innan nyår också. Nämligen nu på lördag! Det blir en tjej fest med brudarna vilket var LÄNGESEN! Ska bli skoj att bara få snacka en massa skit! Krille ska vara hemma med Theo och det känns lite pirrigt. Inte för att jag inte litar på Krille utan för att jag får så dåligt samvete då jag lämnar Theo. Men jag måste lära mig att slappna av och lita på att han har det bra även utan mig en kväll! :) Det är inte många gånger jag varit utan Theo under hans första 3 månader så det är på tiden tycker jag.

Lilla gubben var jätteledsen i går kväll, tror han hade rejält ont i benen efter sprutorna. Jag fick inte sitta med han i famnen för då tröck det väl på benen hans och han bara grät. Så vi fick gå med han runt i huset halva kvällen! Ta på och ta av byxorna var en mardröm för han. Trodde natten skulle bli jättejobbig med dålig sömn osv men så fel jag hade! Han somnade där vid 21.40 och sov till sju tiden för mat första gången och somna sen om till 10.00. Känns som jag skrivit så ett par gånger så man kanske kan börja kalla det för en rutin! :)

Nu har vi fått fler dop bilder men dom är på andra datorn och Krille sitter och spelar sitt tönt spel så just nu kommer jag inte åt dom. :p Men kanske senare! Jag märkte att jag ser ut som ett mongo. Inte kan man då tro att jag väger mindre än innan jag blev gravid. Allt sitter så konstigt! Kanske man måste börja träna ändå?!

Snart får jag besök! Ska koka kaffe och sätta fram pepparkakor. Hej!



Kortis

Hej ni! Idag så har vi varit på BVC och tagit sprutan på lillen. Det gick faktiskt bra men lite gråt blev det ju. Speciellt efter andra sprutan. Töntig som man är så vågade jag inte titta utan vände bort fejjan och ville att det fort skulle gå över! Nu är det två månader tills nästa gång så det är skönt!

Nu till vikt och längd! Han vägde hela 8480 g och var 68 lång! Jag gissade nästan rätt :) Lång har han också blivit, 4,5 cm har han växt på 4 veckor.


Precis så här lagomt till jul så brukar man oftast ha turen att få sig en extra utgift. Sån tur har vi, våran tvätt maskin gick nämligen sönder i förrgår så idag blir det att fara och köpa en ny! Tänk så mycket kul jag skulle ha kunnat köpa för dom tusen lapparna men nedå, dom ska gå till en tråkig tvättmaskin.

Nog för nu! :p  Återkommer kanske sen!

Dop och 3 månader

Nu är dopet över och skönt är det! Allt gick jätte bra, Theo var så snäll och pratade på, han underhöll publiken om man säger så! Gull ungen min! :) Dock så grät han då prästen hällde vatten på han men det gick över ganska fort igen då han kom till mammas famn. :) Jag måste tacka Emma som sjöng så himla vackert! TACK TACK vännen min, du är bäst! :) Hon sjöng Theos sång med Mojje och För alltid med Sara Löfgren. Tårarna var inte långt borta om jag säger så.
Theo fick ju sig lite presenter också, bland annat ett fotoalbum, presentkort, laban påslakan, laban pyjamas, 2 speldosor, 3 st bilsparbösor, kläder, gåstol, 2 st boken om mig fotoalbum m.m. Vi är så nöjda!

Krilles brorsa tog en massa bilder med en bättre kamera men dom har vi inte hunnit få än men jag bjuder på några bilder från min kamera nu iaf :)


Theo före dopet


Theo blir döpt


Theo med sin mormor och morfar


Theo och hans morbror Jimmy

Sen så blev han ju hela 3 månader i går också! Vart tar tiden vägen egentligen?! Jag måste börja njuta mer av tiden som är just nu då han är liten för man lär ju sakna den sen! Han är så go och snäll så det är sanslöst. Jag älskar han så det gör ont!!

Jag måste bara få skryta lite om hur bra han sover på nätterna nu. Det var tredje natten inatt som han har sovit hela natten och det är så härligt. I går så grät han inte ens nå då vi la han där vid 21.40. Sov sen till 07.00 för lite käk och somna om till 10. Jag hoppas bara det håller i sig! Det som är lite jobbigt med att han inte äter på nätterna är att brösten blir sprängfyllda och gör lite små ont så jag måste upp och pumpa. Men jag får ihop en flaska på 5 min då dom är så fulla och sen sätter jag in i frysen! Nu har jag 5 flaskor så det är ju bra! :)

3 månader betyder alltså vägning och sprut tagning på BVC. Det känns ju inte vidare kul men det går säkert bra. Ont i mamma hjärtat kommer det göra då han börjar gråta. Mer spännande med vägning dock, jag gissar på 8,5 kg så vi fårse :)

Nu tänkte jag kika lite på tv! Ha de bra!

Utvilad!

Jag känner mig så himla pigg idag för min lilla älskling har sovit heela natten! Han somnade vid 23 och sov till 09.15! Förbaskat skönt! :) Där vi halv fem i morse så fick jag stoppa in tutten men det gör då inge! Förra natten sov han också jättebra, till 07.30 och utan mat under natten så det känns bra!

I dag är det alltså fredag. Dagen före dopet. Vi ska iväg och duka, fixa och så måste jag handla så vi kan baka klart tårtorna. Känner mig inte så stressad men nerverna är det värre med. Tänk om Theo bara gråter? Det finns många tänk om just nu :) Men jag försöker tänka att det är ju bara ens nära och kära som är där så det går nog bra! :)

Igår kom en kille och hämtade Cesse som ska ha han på prov ett tag. Jag hoppas det går bra för den killen känner vi litegrann och vi tror Cesse skulle trivas bra där! Vi vet att han skulle aktiveras vilket känns bra i hjärtat! Så håll tummarna! :)

Nu ska jag gå och blåsa mitt hår och sen kolla tilll mina älsklingar som ligger kvar i sängen! Hejdå!



Han är för söt! :)


Skriv torka

Just nu är jag inne i en period då jag inte vet vad jag ska skriva! Det är totalt tomt! Förslag någon?!

Jag kan väl berätta att dom två senaste nätterna har varit rätt jobbiga med Theo. Han har somnat bra men han har  vaknat så många gånger. Jag har fått gå och sätta in tutten fleera gånger plus amning vid fyra och sju varje morgon. Förra veckan sov han hela nätter så jag vet inte riktigt vad det är. Jag har ju börjat läsa i böckerna jag beställde och där står det att vid den åldern Theo är i nu går dom igenom en stormig tid. Igår på dagen var han också rätt gnällig, ville helst va i famnen hela tiden och helst hos mamma och pappa. Så boken kanske har rätt :)

Idag har jag faktiskt på mig jeans! Andra gången jag har på mig det och det känns ändå rätt ok! Dom sitter mycket bättre än förra gången jag prövade dom men inte riktigt likadant som innan man blev på tjocken. Magen är ju så mkt slappare, men det är ju inte så konstigt. Speciellt inte då jag har insett hur stor jag var då jag var gravid, herregud alltså! Jag tittade på korten för ett tag sen och OH MY, haha :) Men killen våran var ju en fem kilos klump så :)

Nu måste jag gå och göra mig klar för mamma träff! Trevlig dag!

RSS 2.0