Första gången!

I morse så kände jag våran lilla pojke för första gången! Jag låg i sängen och småtröck lite grann och sen så stack det till! Så jag fortsattte och hela 3 gånger så kände jag han! Det var jättehäfigt! =) Jag blev så himla glad så jag nästan började lipa!
En annan grej jag också är glad över! Krille har börjat tycka om ett namn som jag har velat ha från första stund! Liam! Så nu har vi två namn som ligger högt upp! =) Melvin är ju också en favorit för mig men Krille verkar inte ändra sig om det namnet, han tycker inte om det för fem öre!

I går så var vi och beställde en barnvagn! Skönt att ha det bortgjort måste jag säga.Liggdelen blev i lime/svart och sittdelen i grå/svart. Tanken var ju att vi inte skulle köpa en så dyr barnvagn men vi kände att barnvagnarna på barnens hus var mycket ordentligare och finare än andra vi sett på så då fick det kosta mer. På köpet så fick vi oss en babysitter som var värd 800 kr så då kändes det lite bättre :p

Krille var rätt så gullat igår när vi låg i sängen och skulle till att sova... "I älsk dä så he gör ont."


Mina två älsklingar!

 

En liten pojke!

Det var en liten pojke som bor i mig,precis som dom flesta trott =) Gud så himla häftigt det var, skulle ha kunnat ligga där hela kvällen!  Det var en livlig bebis kan jag lova.. inte en lugn stund! Det var kul att se hur han vred och vände sig hela tiden!=) Sen så fick vi oss ett nytt datum, den 26 aug. Alltså en dag tidigare så det var ju härligt! Trodde jag skulle bli framflyttad till  september! Våran lilla bebis.. vi längtar så mycket!

Det blev ett snabbt inlägg.. ska iväg till stan med Johanna.
Trevlig helg!

Glad!

Idag har vi fått oss riktigt goda nyheter! Jag får igen ca 13000 kr på skatten!!! Helt otroligt! Krille får inte heller igen så lite, 8000! In på sparkontot där vi inte bara har några tusen lappar! =) Över hundra papp som vi lyckats spara ihop sen i somras. Inte illa pinkat! Men man lär ju inte ha så mycket kvar efter vi renoverat, köpt barnvagn och allt sånt.

Sista natten nu.. fruktansvärt skönt! Den här natten känns såå lång eftersom det är ultraljud i morrn! 13 timmar dit för att va exakt =) Det pirras i magen bara jag tänker på det! Det ska bli så spännande. Jag hoppas dom kan säga vilket kön..
Men vi får väl se i morrn! =) hehe Anna är ganska rolig.. vet inte hur många gånger hon bett mig ringa henne DIREKT efter vi varit där.. inte när vi kommit till bilen utan direkt när vi stigit ut från rummet. Och jag skulle absolut inte få ringa nån annan före! Hehe gäller samma sak för dig sen bara så du vet =)
Tänkte bjuda på en mag bild också. Den tog i morse och jag tycker den har växt massor!



Åh va länge kvar.. 5 och en halv timme tills jag får fara hem och sussa. Men snart ska jag ringa och väcka gubben, då har jag han att surra med då han kör. Jag fattar inte hur han orkar stiga upp halv fyra varje dag. Jag tycker riktigt synd om han.. men duktig är han!

Nu ska jag se tv! Uppdaterar i morgon hur det har gått! Sov gott!

Tjockis

Idag känner jag mig som en riktig tjockis. Ställde mig på vågen i morse och den visade plus ett kilo till. Nu måste jag försöka ge mig med allt godisätande och fika. Hejn går it! Och så har jag tagit tag i promenaderna igen. Var ut igår en sväng och även idag. Kändes så himla skönt men inte kan jag säga att jag inte hade ont. Inte alls lika farligt som för några veckor sen men det känns. Speciellt när jag suttit lr legat ett tag..efter promenaden alltså.. då har jag så svårt för att ställa mig upp, det tar stopp i benet. Aja skönt att det är bättre iaf! Promenader ska jag fortsätta med, har hört att det kan göra gott om man har foglossning!
En sak är då säkert! Jag ska aldrig nånsin mer klaga på hur jag såg ut innan jag blev gravid! Jag var ju en hottie! =) Känns lite onödigt då man tänker tillbaka på all tid man klagat och tyckt man haft nått kilo för mycket! Nedu jag var så snygg som jag var! LÄngtar tills jag kommer tillbaka till den vikten men det är klart det är värt att gå upp nu för man får ju något underbart utav det! =) Det längtar jag ännu mer till! Våran lilla bebbe. Idag har vi suttit och pratat namn och nu börjar vi komma nånvart. Vi skrev ner namn som vi både kunde tänka oss och det kändes bra! Jag fick med många av mina namn som jag tycker om! =) Bland annat Meja och Maja. Meja är en favorit!

Fem timmar kvar av denna natt... den känns lite småseg. Men jag är duktig på att hålla mig sysselsatt, har bla haft med mig alla räkningar och suttit och betalat bort dom! =) Nu ska jag surfa runt lite och sen läsa min bok, 14 år till salu.
Hojjres!

Snart över!

Bara 3 och en halv timme kvar av denna helg! Halleluja säger jag bara! Jag trodde aldrig den skulle va över men se på tusan! =) I morgon kväll ska jag riktigt njuta av att lägga mig i våran säng och sova! Sen blir det att jobba natt igen tis och ons men efter det har jag inge mer nattpass så det känns skönt. Det är som både och med att jobba natt. Det känns jädrans mört då man ska iväg på kvällen men då man väl kommit på jobbet så går det bra. När det är som mest tungt på natten är där kring 5 snåret.. då kan klockan verkligen krypa fram! Det som har fått tiden att gå fort är då jag suttit med mina foton och album. Inatt har det gått 2 timmar åt bara det!

I dag pratade jag med min kära vän Johanna Nordlund. Det var ett tag sen sist, minst två månader sen. Hon kommer hem till helgen så vi bestämde att vi ska ses nåndag. Man får va snabb att boka en date med henne som alltid har det fullspäckat då hon kommer hem! =) Tycker hon kan flytta hem till pite igen så man kan umgås mer än typ 3 gånger per år! Det känns kul att ha någonting att se framemot till helgen. Om det är lika fint väder som det har varit dom sista dagarna så kanske vi far ut på stugan också. Man är ju ledig från torsdag och heela helgen, även gubben min. Som jag för övrigt älskar mest av allt! Han är verkligen mitt allt! Jag är nog inte den lättaste att leva med just nu så han gör det bra som står ut med mig!

En cigg nu hade inte suttit fel kan jag lova! Varför försvinner aldrig suget?!
Hejdå!

Dessa rubriker

Jag tycker det är svårt att komma på vad för rubrik man ska ha till sina inlägg. Inte för att det är speciellt noga men ibland så skulle jag kunna skippa den delen!

Jahapp då sitter man här igen.. klockan är snart två. Jag sitter och väntar in Sanningens ögonblick som börjar halv tre. Brukar inte se det annars men nu då det inte finns så mycket annat att se så blir de bra! Det är ett ganska sjukt program de där.. tala om att det förstör för folk! Men det är ju ändå lite småroligt att se =)

Sen sist jag skrev har jag gjort en del.. på onsdagen så sov jag till 13.30. Fixa till mig lite snabbt och for sen till stan där Anna, Frida, Mira och Johanna var. Vi fika på nodo som alltid är lika trevligt. Sen blev det en max drive-in. Kände inte alls för att ställa mig vid spisen.. huvva jag tycker det är så tråkigt! Resten av kvällen så blev det godis och tv! Somna vid 22 så kvällen var inte så lång..

Torsdag så börja vi dagen med en promenad i det fina vädret. Sen ranta vi runt lite.. vi hade en del saker att köpa men det sluta med att vi bara kom hem med en av sakerna som vi hade tänkt. Vi for även på barnens hus för att kika på barnvagnar =) Det var himla kul men det finns ju så många av välja bland! Gud så svårt! Men det blir nog att beställa en ganska snabbt efter vi varit på ultraljudet. Senare på eftermiddagen så for jag och Anna till Emelie och hälsade på. Det var himla trevligt så det borde vi göra om snart och kanske kan träffen bli längre nästa gång! =)
På kvällen for jag till Frida och Mira. Var sugen på att busa lite med Mira =) Hon är så himla söt gotjejen! Självklart så blev det surr med mamma Frida och Johanna också! =)

Idag så ställde jag ingen klocka på morgonen som jag alltid annars brukar. Tänkte att jag kanske sover längre då. Men icke.. vakna vid tio. Mamma kom en kort stund efter och hälsade på.. det sluta med att hon hjälpte mig med dammsugningen och skurningen.=)  Jag har världens bästa mamma! Sen åt vi lunch tillsammans som bestod av torsdagens middag, lasagne. Resten av dagen har jag degat.. försökt sova en stund men det gick it så bra... sett så ska det låta. Det har blivit en del av våran fredags kväll =) Ikväll sjöng dom Tusen bitar med Björn Afzelius.. kände hur ögonen blev tårfyllda. Var längesen dom blev det av den låten men det kanske beror på hormonerna man har i kroppen just nu. Det är iaf en av dom finaste låtarna!

Nee nu vart jag less på att skriva. Blev ett rätt långt inlägg som egentligen inte var så kul.. men nu har jag då gjort bort en del av denna natt =)

Lyckos er som får sova! Hejs!

Riktigt trött!

Idag är jag riktigt trött! Har knappt kunnat hålla ögonen öppna. Huvva va jobbigt. Men snart ska jag hem! Det blir att ställa klockan på ett, ungefär som igår, ska iväg och träffa Anna. Känner att man vill träffa lite folk! Nu är jag ledig tills fredag kväll som är sköönt! Jag ser inte framemot helgen.. den känns lång men men...det ska också gå.

Annars mår jag bra.. har inte så ont nu faktiskt och det är härligt! Det enda jag kan känna av är som en strålande värk nedför benen om jag ligger och så.. Jag hoppas att det också ska gå över! Kanske man kan börja ta promenader igen =) Jag går in i vecka 18 på fredag. Men jag tror ju jag kommer bli tillbaka flyttad och ganska mycket också. Har bara den känslan men jag hoppas verkligen inte att den känslan stämmer! Aja bara att vänta drygt en vecka till!

Nu vill jag hem! Hej!

Första natten

Snart är första natten avklarad, bara en timme kvar. Det har faktiskt gått himla bra, har inte varit spec trött. Jag har sett tv, löst korsord, diskat lite och suttit vid datorn en stund. Det är inte så dumt att jobba natt ändå! Men nog ska det bli skönt att komma hem och lägga sig brevid Krille =)

Igår på dagen innan jag for och jobba så hann jag med litegrann. Jag var så huslig så jag ställde mig och baka bröd. Det var ju så längesen och det brödet som blev så populärt =) Senare på dan var det smörgåstårta hos Krilles föräldrar, alltid lika gott. Åh nu börjar jag känna att jag är hungrig! Jag vet inte vad man kan ha med sig då man jobbar natt, det enda jag har ätit inatt är 2 bananer. Det är ju inte direkt bra att äta under nätterna men kanske nån macka och en youghurt! Då har jag ju ännu en sysselsättning under natten!=) Jag jobbar ju hela helgen också så då har jag förberett mig med att framkalla kort som jag ska sätta in i album + göra om ett gammalt album som ser förjäkligt ut. Det blir skoj, älskar att pyssla med kort! Sen så har jag beställt böcker som jag hoppas kommer idag!

Aja nu ska jag göra klart innan dagskiften kommer. Hejsvejs! Sovgott! =)

16+0

Idag har jag alltså gått 16 hela veckor. Känns bra, tiden går rätt fort och nu är det inte så länge kvar tills ultraljud! Jag går som och väntar på att man ska känna nånting från magen men det händer ingenting! Det skulle bara va skönt att få känna nånting! Men det kanske är lite tidigt än... Tänkte bjuda på en bild som jag tog i morse.

Jag tycker det börjar hända grejer här! :p


Ikväll blir det att mysa med gubben min, vi ska göra tacopaj sen hyra film och fara på godishuset! Jag är så godis sugen så det är inte sant! Det är en hel vecka sen jag åt sist så ikväll ska jag njuta! =) I morrn jobbar jag, när jag slutat ska jag till Frida och se melodifestilvalen med brudarna. Söndag blir det smörgåstårta hos Krilles brorsa som fyller år. Mums så gott! Det blir nog även det till middag måndag eftersom Krilles pappa fyller år då, inte illa!

Idag känner jag ett sånt lyckorus! Bara så ni vet! =)

Böter igeen!

Idag när Krille kom hem så hade han inte så goda nyheter, han hade fått böter igeen! Denna gång för fortkörning, hade kört om en civil polis. Åh så onödiga pengar! Dessutom när han nyss betalat av en annan böter! 3000 kr på två månader är mycket pengar.. men men det är inte så mycket att göra åt!

I dag så steg jag upp vid halv tio. Ställer alltid klockan på 9 men snoozar till halv, det är ju så skönt =) Sen steg jag upp och duscha, har även hunnit dammtorkat och tagit toaletterna. Just ja.. ska ju he ut nån bild på lilltoan!

 

Var inte så duktig på att ta bra bilder, golvet är ju nytt och även taket men det fick jag inte med =)


Ids inte skriva

Jag har verkligen inte lust att skriva just nu. Ibland kan man skriva varje dag och ibland blir det åssitt. Just nu är det åssitt!

Jag kan väl säga att allt är bra, magen och jag växer!

Har fått en massa jobb, vaken natt. 58 timmar bara nästa vecka. Men det passar mig bra just nu eftersom min kropp inte orkar så mycket.

Nu är lilltoan färdig renoverad. Blev rätt nöjd,iaf mkt bättre än innan. Kommer bilder lite senare. Tänkte faktiskt sätta ut den nu men då tog batteriet slut.

Bra för denna gång! Hejs!

luletripp!

I dag for jag, Anna, Johanna D och Johanna S på en tripp till Luleå. Det första vi gjorde var att äta lunch, en jätte god salladsbuffe. Sen strosa vi i affärer. Det blev ändå inte så långvarigt, vilket var bra. Jag har haft rätt ont idag så jag skulle inte ha orkat så mycket mer. Vi for även en sväng på rusta på storheden.  Jag var ju som lite nervös inför denna lilla resa, jag hatar ju att köra bil då det är vinter och halkigt. Men det gick faktiskt jättebra! Känner mig stolt över mig själv=) Krille tyckte att jag inte borde vara så rädd att köra nåmer då man haft körkort i 6 år men när man inte kör så ofta så blir det väl så.
Jag hittade iaf en tröja, en tunika, en ny bh ( mina bröller har växt en del sen man blev gravid!), en hallmatta och lite småtjaffs till lilltoan som snart är nyrenoverad.

Sen jag kom hem så har vi ätit hemmagjord pizza till middag och sen så har jag städat litegrann. Alltid skönt att göra bort innan helgen. Jobbar kväll i morrn så då hinns det inte med och på fredag far vi nog ut på stugan redan på dagen om det är fint väder. Snart kommer Johanna D och Anna och hälsar på. Har kvar lite födelsedags fika som bort =)

Ha en bra kväll!

Uttråkad!

Idag känner jag mig väldigt uttråkad, jag har ingen aning vad jag ska hitta på. Börjar jobba på ca 3 timmar så det är ingen ide att umgås med någon. Kanske man går in lite tidigare och kikar i stan..
Jag måste lära mig att känna lugnet.. direkt jag inte har något att göra så blir jag rastlös. Det spelar ingen roll om jag lägger mig vid teven, det kryper ändå i benen. Jag önskar att jag kunde slappna av och sitta vid teven en hel kväll och verkligen känna hur härligt det är. Men det går it! Jag försökte igår men det sluta med att jag var i min garderob och städa. Speciellt nu känns det jobbigt.. jag är så helvetes röksugen! Tänk om man hade haft en rökpaus mellan alla reklarmer, då hade allt varit bättre! Och sur är jag ofta.. Det har gått över 10 veckor nu sen sista ciggen.. när ska det ge med sig?! Jag tycker synd om mamma och Krille, dom som får ta smällen av mitt humör. Jag måste försöka bättra på mig!

Nu ska jag gå och göra mig en billys till lunch. Hejdå

Lite bilder..

Här kommer två magbilder =)

Här är jag 12+1



Och här 14+2


jag tycker det syns! =)

RSS 2.0