Inte riktigt tid!

Snart kommer Ida hit och vi ska färga håret på varandra, kanske man blir lite snyggare till jul! :) I morgon påbörjas julstädet och sen jobb på eftermiddagen,14.45-21-15. Torsdag fortsätter julstädet och sen mys på kvällen med bingolotto och en skinka som ska i ugn! Faktiskt första gången jag ska göra en julskinka så vi får se hur det går!

Tiden finns inte till att blogga just nu.. kommer kanske ett längre inlägg kvällen före julafton! Vi får väl se!

Jag verkligen älskar julen! :)

Kram och hej!

Vår dag med lite bilder


Vi har haft besök av Anna,Molly,Johanna,Ozzy,Ida och Lilja


Bus i soffan





Sen har vi bakat ett pepparkakshus och lyssnat på lite julmusik :)


Inte det finaste huset men :p


Kvällen avslutades med lite tittande på Emil i lönneberga, en trött kille :)



Sist en bild på våran julgran




1 år sen idag

Jag kom just precis på att det är 1 år sen idag som vi tog bort Cesse. Helt plötsligt så började jag sakna han massor och har gråten i halsen. Jag har faktiskt inte tänkt så mycket på han det här året, i början så var det ju såklart jobbigt men sen har det faktiskt bara varit skönt. Jag tror att det skulle ha varit skit jobbigt att ha kvar han och speciellt nu som Theo är. Hunden hade inte fått en lugn stund och jag skulle bara ha varit nojjig och orolig. Nee vi tog det rätta beslutet känner jag även fast jag får dåligt samvete ibland. Vi saknar iaf dig fina Cesse!










Magsjuka och lite annat...

Ca en vecka sen sist. Jobbade ju en en del början av veckan, det gick faktiskt jätte bra på det nya stället som jag kommer vicka på. Lite kassa tider bara men det får man väl ta. Torsdag kväll så åkte man på den härliga magsjukan. Fii faaan, det var nog det värsta jag varit med om. Från typ 22 på kvällen till 01 så spydde jag 9 gånger! Och jag var så törstig och torr om läpparna men inte ens vatten fick jag behålla. Men efter det så spydde jag inge mer, mådde bara illa och var svag. Lördag var jag pigg och alert igen! Då ranta vi lite på stan och klädde våran julgran. Theo tyckte det var skit kul och plockade ner alla poller och kasta dom på golvet. Vi tyckte inte riktigt det var lika kul :)

Denna vecka har börjat med jobb, har jobbat ett kvällspass så jag kom hem för en liten stund sen. Blev faktiskt lite irriterad och arg på jobbet idag. Jag fick en fråga om jag ville fortsätta jobba där som vikarie. Det är klart jag vill, sa jag. Då hade tydligen en annan vikarie sagt till dom ordinarie att jag sagt att jag inte vill jobba kvar där. Men så dum, det har jag aldrig sagt! Så lejd man kan va att ens försöka få bort en annan vikarie för att man ska få mer jobb själv! Som tur var så trodde aldrig dom ordinarie på henne och förstod precis som jag att hon bara försökte få till sig mer jobb själv.

Aja det blev en kortis ikväll! Vi syns nån annan kväll för nu ska jag sova!

Så mycket bättre

Först vill jag bara säga, Vila i frid Janne Boström. Känns riktigt trist att han har gått bort, även fast man inte haft så mycket kontakt dom sista åren så har han alltid varit en nära vän till hela famijen. Gode sjukt ställe att dö på också, systembolaget av alla ställen.

Sitter just nu och tittar på programmet Så mycket bättre. Ett ganska så underhållande program tycker jag! Tyvärr så började jag se det i slutet av serien så man har ju missat en del. Min kära mor är här och håller mig sällskap för sambon är på party i Åhlund ikväll.

Till veckan så börjar allvaret. Då ska jag göra introduktion på ett nytt ställe åt Piteå Kommun. Ska gå 13 timmars pass måndag och tisdag, och sen även onsdag och fredag fast lite kortare turer. Sen har jag fått rätt många pass på ett annat ställe där jag varit förut, ett av passen är på nyår mellan 14.45-21.15. Äsch, nyår är inte så jätte speciellt och jag hade inte så stor lust att anordna nå jätte stort så att tjäna bra med pengar lockade mer. Känns som att man måste visa lite framfötter nu också då man är tillbaka i arbetslivet! Dock så har jag ändå lite små ångest över att vara i från Theo så mycket. Inte mår han illa av att vara med sin pappa men det gör ändå ont i mamma hjärtat.

Så i veckan kommer jag nog vara rätt frånvarande, blir nog inte så många inlägg, kanske inte ens ett enda. Vi fårse!


Theo var lite sugen på kameran! :)


Jul mysigt hemma hos oss!

Nu har vi det jul mysigt! Jag är riktigt nöjd med mina nya jul kappor som min snälla svärmor sytt åt mig ikväll. Jag kan verkligen inte sy och tycker det är jätte tråkigt så det är tur hon finns. :)

Ta en titt!






Ny tavla från Isa form!








Den här har Theos farmor broderat och sen köpt 24 paket till som vi ska öppna varje dag nu till julafton :)

Nu Bonde söker fru!

RSS 2.0