Pdol

Äntligen är det över. Man hinner bli rätt så less på allt folk och allt festande. Men kul har vi haft, specielt lördag tycker jag. Iallafall ute. Var lite mer ös då =) Fatta tur man har haft med vädret, helt underbart! Men lika blek är jag för det.. man jobbar  ju för det mesta. Idag har jag bara jobbat halv dag, alltså 9 till 15. Är hur skönt som helst då man annars  jobbar 09 till 21. I höst då jag ska jobba som vikarie inom barnomsorgen kommer inte 8 timmars skift kännas som nå alls=)
Ikväll blir det bara att va hemma tror jag.. äta nån god middag, var två veckor sen jag och Krille åt hemma!

Kände mig inte så sugen på att skriva så mycket.. har massa saker jag måsta fixa hemma. Hejs!

Hej mina vänner!

Nu är man hemma igen! Det är riktigt skönt. Men skoj har vi haft, riktigt skoj! Vi har gjort lite av varje, varit på Näsets dag (där vi bodde), varit ute med båten och solat, småutflykter, shoppat och druckit gott =) Det är riktigt fint nere i Dalarna måste jag säga.. men att förstå deras dialekt är inte det lättaste =) Krilles släkt är ett riktigt trevligt sällskap, man får sig många skratt!
Efter att ha åkt bil i ungefär 11 h idag så är man gode så less. Sista milen känns oändlig! Huvva! Men nu är vi iallafall hemma och Cesse blev så glad så=) Förresten så har han blivit pappa nu. Idag kom det 2 stora hanar och 4 tikar. Fasiken så kul =) Blir att fara och hälsa på nån dag!

Vi var på Ikea en sväng idag också på vägen hem. Blev att köpa lite grejer.. en lampa till vardagsrummet, servetter, galjer, sängkläder och ljus såklart =) Det blev inte så mycket, vi försökte skynda oss eftersom vi ville hem så fort som möjligt.

Jobb i morrn igen.. känns lite tungt men samtidigt roligt. Jobbar bara tors, fre sen är det Pdol för hela slanten! =) Kul att ta sig en fest, var ett tag sen. Blir nog att fara på stan på lördag under dagen, ta sig en cider och käka nå. Det är bland det roligaste under Pdol, bara vädret är bra men dom har ju lovat sol hela helgen! Krille har då redan börjat med sitt Pdol festande. Direkt vi kom hem ikväll drog han iväg. Dom skulle ta en öl med Thogga och Åbbe som kommit hem från Norge för ett par dagar. Faktiskt riktigt skönt att vara hemma själv, man har ju haft mycket folk kring sig i flera dagar nu =)

Aja nu blir de lite tv tittande och sen sova!

Bjuder på lite bilder från semestern!
 
 Jag redo för en båt tur =)

Krilles morbror och hans fru.

Lång bord sista kvällen

Halleluja!

Nu är jag ledig i 6 dar!! Jag förstår ifall ni blir avundsjuka :p Nu ska jag riktigt njuta, ta vara på varje sekund =)

I morrn blir det att städa och tvätta här hemma. Så det är rent och fint då man kommer hem från Dalarna, alltid skönt att ha de bortgjort då man kommer hem. Sen ska jag hinna träffa mamma och även Anna innan det är dax att fara på 80 års middag med Krilles familj och släkt. Krilles farfar fyller år. Det ska bli trevligt. Sen blir det att packa på kvällen inför avgången på lördag morgon. Längtar! =) Känns som att jag har mycket att se framemot framöver.. första Dalarna, Pdol och vilken dag som helst så kommer Cesses valpar. =) Blir riktigt skoj att fara och hälsa på dom!
Ser även framemot löningen nästa fredag. Då ska de shoppas!

Tack Anna för att du skrev ett litet sms i morse, visar att du bryr dig =) Det uppskattas!

Aja kanske tar ett tag innan jag skriver här igen.. men men så e de:p Ha de bra allihopen!

Semester!

Till helgen ska vi fara till Dalarna på en liten 5 dagars semester =) Vi ska bila dit ner med Krilles föräldrar. En impulsgrej som lät himla bra! Skönt att man kommer sig i väg en liten stund i sommar =) Vi har bara ett litet problem och det är vart vi ska  ha Cesse. Men det löser sig nog..

Idag har man jobbat.. går fortfarande lika bra. Jobbar två pass till, i morrn och tors sen är jag ledig tills nästa torsdag. GULD=) Tog på mig att jobba 09-21 pdol fredag men det gör inge. Om jag vill så kan jag ju gå ut fredag eftersom jag är ledig dan efter men det får vi se. Lördag ska man då ut iaf!

Blev ett snabbt inlägg idag.. ska göra mig klar för sängen!
Hejsvejs!

Måste bara skriva att mitt humör igår var lite överdrivet :p Blev lite utav ett missförstånd.. och tur var väl de! =)

Lite lätt irriterad...

Det var jag när jag vakna i morse. Men det har väl sina anledningar.. förstog att det var för bra för att vara sant!

Snart ska jag iväg till stan. Ska träffa upp tjejen jag är kontaktperson åt och äta lunch med henne. Det var ett tag sen vi sågs så det ska bli kul! Blir nog att gå på stan också.. fördriva lite tid och tänka på annat. Efter det far jag till mamma en sväng.

Har egentligen inte så mycket att skriva..I helgen har jag jobbat och "slitit". Vi har varit på dragracing och bio så det har inte varit så tungt :p Vi såg Mamma Mia och den var faktiskt rolig och bra!

Till helgen ska jag dricka alkolhol!

Hejdå!

Fredag!

Nu är de helg, men inte för mig. Jag har haft min helg redan =) Men de gör inte så mycket, jobbar 09-21 i morrn och sön 15-21. Var egentligen tänkt för en fest imorrn men det blir nog inget. Känner mig inte så sugen, blir nog att köpa nå gott och umgås med tjejerna. Jag har inte festat sen vi var på Sjöbodan och det är typ 1 månad sen. Det är faktiskt riktigt skönt att vara nykter! Men pdol har jag då tänkt ta mig en rackare :p

Igår var jag på stan med mamma. Det blev en del shoppande. Bland annat ett par gardiner, 4 krukor, en badrumsmatta och en korg från dollar som jag har på toan. Jag är riktigt nöjd med mina inköp =) Blir stan idag igen, men med Anna och Lena. Ska kolla på lite kläder den här gången =) Blir nog en fika också. Kvällen blir lugn, mysa med gubben.

Det här är nog den värsta sommaren jag varit med om! Då pratar jag om vädret. Mitten av juli och det bara regnar och är 14-15 grader. Skrämmande! KÄnns knappt som att sommaren har börjat och snart är den slut.. Hoppas att augusti blir bättre. Man har nog aldrig varit så blek en sommar..

Nee nu ska jag gå till Anna. Vi hojjres!

Det var ett tag sen..

Joo det var ett par dar sen man skrev här. Har inte riktigt haft tid eller ork. Fick rycka ut söndag och jobba hela dan, var inte så kul men jag tjänar ju rätt så bra då det är söndag. Lite mört bara att bli ut ringd under min lediga helg. Nu är jag iaf ledig tills lördag. Så jag har som helg nu =)

Annars händer det inte allt för mycket. Känns inte som att man har nå liv då man jobbar så mycket. Jag har inte varit på stan på flera veckor, man hinner inte städa, va med älsklingen osv. Men idag hade han gjort fläskfile och potatisklyftor till middag då jag kom hem från jobbet. Till och med en sallad hade han gjort, hehe =) Han är så fin! Jag försöker träffa tjejerna så mycket jag kan då jag är ledig också. Inte kan man va utan dom allt för länge. Jag har lite dåligt samvete för att jag inte hälsat på mamma så mycket, men i morrn ska vi på stan tillsammans. Det känns kul! Mamma är så duktig på att hitta alla billiga och fina saker så hon är perfekt att ha med sig på stan! =)
När jag kommer hem från stan i morrn så blir det en storstädning och tvättning. Tror jag ska försöka hitta nå nya gardiner på stan och förnya lite här hemma. Skulle även vilja köpa lite nytt till badrummet. Jajja vi fårse vad som inhandlas =)

Måste bara säga att jag känner mig himla lycklig just nu!!! ;)

Härlig dag!

Idag har jag varit med Emma och solat hela dan. Först låg vi på södra hamn ett tag sen drog vi vidare till havsbadet. Där hade dom ställt upp en massa tält, det är ju beach party där i helgen. Vi köpte oss kyckling wok och satte oss och lyssnade på live musik. Det var mycket trevligt! Det blåste rätt mycket men det var ändå riktigt härligt! Nu ikväll vet jag inte vad som händer.. Krille ska vara borta som känns lite trist. Vi har ju knappt hunnit se åt varandra på flera dar. På fem dar så har jag jobbat över 60 timmar så har jag inte varit hemma så mycket.

Guud vad jag är shopping sugen! Var år sen jag var på stan känns det som. Men somsagt så fick jag inte så grym lön denna månad så jag får tyvärr avstå från shoppandet. Dessutom så fick Krille 8000 kr för lite i lön. Det är fan förjävligt att det kan gå till så, speciellt då han aldrig får sina pengar! Mycket dåligt!  Vette tusan hur man ska överleva denna månad...

Aja nu ska jag fixa mig sen gå och vattna mammas blommor eftersom hon är på semester!

Trevlig helg!

Lite sliten

I dag är man ledig! Sköönt! Har ju jobbat 3 dagar nu, 12 timmars skift. Det har gått rätt så bra, men nog var jag trött i går kväll. I morgon jobbar jag igen, och på torsdag men sen är jag ledig fre,lör, sön och mån. Halleluja! =) Hoppas på bra väder då så man kan sola och må gott. Troligtvis så kommer min bror och hans mamma på lördag. Då ska vi grilla och dricka nå gott. Det blir skoj! Sen har jag inte så mycket planer, är lite sugen på en fest men vi fårse.

Det blev inge hus på Klubbgärdet, inte ens en vising. Det var sålt. Så himla typiskt! Känns som att jag inte orkar leta nåmer.. det är fan jobbigt. Kanske man ska lägga ned det med husköp på hyllan ett tag. Kanske tills nästa sommar.. Men jag är så otroligt less på att bo här, jag vill bara spy. Det känns inge fint, inte ens då jag har storstädat och då brukar man ju känna att man har det fint. Jag skulle vilja ta ut allt ur läggan och göra om allt!

Just nu så har jag tvätt i tvättstugan. Vaknade rätt tidigt och började städa och dona. Det är skönt att stiga upp tidigt och göra bort sånt. Och så tänkte jag ju hinna sola lite idag =) Jag far nog till mamma och solar, har ju inte umgåtts med henne på ett par dar och så far hon bort i morgon.

Nee nu ids jag inte sitta här nåmer.. Ha de!

RSS 2.0