Inte så lugnt iaf

Det blir att dricka ikväll. Var ju egentligen inte tänkt så men va tusan.. jag skulle ändå inte ha haft nå bättre för mig. Krille ska i väg och jobba på pentan ikväll så då vill jag inte va själv hemma. Och ingen vill ju direkt ha sällskap till kl tre inatt =) Vi ska va hos Emelie, i hennes nya lägga. Det blir säkert trevligt!

Idag har det varit en liten rantar dag. Vi steg upp och åt frukost och sen for vi in till stan. Det blev att köpa lite julgranspynt och en boll med belysning som jag hängt i datarummet. Det känns så mysigt hemma nu då man har julpyntat, skulle kunna ha de så året runt! =) Sen när vi handlat klart så for vi till Johan och Anna. Där bjöds det på gofika eftersom Johan fyllde år i går. Kom hem för en stund sen och har hunnit duscha och dona lite. På en liten stund kommer Anna hit, vi ska fixa oss och sen vänta på att grabbarna som ska ta hem mat efter att ha sett klart en innebandy match.

Jag känner mig inte direkt fin.. har lånat lite kläder av Anna som är väldigt fina men just nu känner jag mig som en boll. Jag som alltid varit så hurtig, gått ut och gått flera gånger i veckan men senaste tiden så har jag inte gjort nå! Man kan säga att jag bara har ätit. Det känns och syns! Tänk på den tiden man spelade fotboll och  var tränad och hade bra kondis. Nu röker man och rör sig åssitt. Huvva vilken ångest jag kan ha över det. Men men det är endast jag själv som kan göra nå åt det. Så egentligen ska man inte gnälla!

Nu ska jag gå och blåsa håret! Trevlig lördagskväll!

Snöskottning!

Jajamen, så hurtig har jag varit! =) Men nog var det jobbigt, hojja vad det kändes i armarna! Då blir man påmind om hur otränad man är :p  Under dagen har jag också hunnit skriva en handlingslista, tvättat och framkallat mer bilder. Snart så börjar alla bilder va framkallade, det har inte kostat bara en krona! Jag borde inhandla mig en ny och bättre kamera så man kan ta lite fler bilder, den jag har haft är gode så död. Jag har alltid varit mycket för att ta kort, det är ju så kul att ha minnen att kunna titta tillbaka på.

I eftermiddag ska jag iväg och jobba men bara 3 timmar. Får betalt för hela dagen men det är lite special där jag är nu. Fick förfrågan att jobba nyår och nyårsdagen och det kunde jag ju inte tacka nej till. Det blir så bra med pengar! Det känns jätte trist att våra planer gick åt skogen men aja.. inte så mycket att göra åt det. Jag måste ju jobba!

I morgon är jag ledig och då ska jag träffa Emma. Vi ska träffas på stan och luncha. Blir säkert att gå i lite affärer också. Det finns lite saker som jag ska inhandla. Bland annat ett jättefint nyckelskåp från Keramix. Ska även försöka hitta nå kläder till mig själv. Sista tiden så har man bara köpt grejer till huset så nu behöver garderoben fyllas ut =) Nog för att jag vill ha lite nytt till huset också, finns vissa saker som jag inte är helnöjd med. Men vi fårse =)

Sen så är det fredag igen. Planerna är att träffa Camilla för en fika. Vet inte hur länge vi har sagt att vi ska göra det så nu är det verkligen dax! Kul att få se henne och hennes mage =) Sen kl 15 så är det jobb till kl 21. Efter det passet så har jag tänkt va ledig hela helgen. Det blir nog en rätt så lugn helg, bara mysa och se tv. Det är inte många gånger jag bara har suttit och glott på tv hemma i huset. Vi är inte så mycket för att se tv jag och Krille. Vi slår heldre i gång en film på datorn och ligger i sovrummet =)

Aja slut surrat för idag. Ha en bra dag!

Ojsan

Det var visst ett tag sen jag skrev! Jag har helt enkelt inte hunnit skriva! Förra veckan jobba jag rätt mycket och denna vecka har jag också börjat med att jobba. I helgen så var det jobb fre och lör och senare på lördags kvällen så blev det lite godricka. Johanna.D och Anna kom till mig och vi satt bara och surra och hade allmänt trevligt. Vi planera även lite inför nyår, och det nyåret ska firas hemma hos oss! Det kommer bli skoj! Vi som bara hade tänkt smådricka lite sluta rätt så rund under fötterna och sällskapet for hem kring tre! Men det var trevligt! Söndagen var endast en slappdag! Jag och Krille såg fyra filmer, åt skrov i sängen och en massa chips och godis såklart. =)

Annars händer det inte så mycket, umgås med tjejerna, busar med Ceasar, städar, och snart så kanske man ska börja fundera ut nå julklappar! Nog kan jag tycka det är kul att handla julklappar.. bara man vet vad man ska köpa! Detta år har jag ingen aning om vad jag ska köpa, inte till en endaste person! Blä vad jobbigt. Men nu är det bara att fundera lite hårdare, för det finns väl inge värre än att vara ute i sista sekunden! Och snart så ska det julpyntas hemma hos oss! Det ska bli jättekul, hoppas jag kan få till en riktig julstämning. Julen är så himla mysig!

Inte länge kvar tills Fridas lillan kommer, får vi hoppas! =) En vecka kvar till BF. Längtar som en tok!
Måste även säga grattis till världens bästa Emma som också ska bli mamma men det blir i slutet av maj nångång! Du kommer bli en guld mamma!

En rök nu hejs!

Fredag igen

Veckorna bara springer iväg, tycker det är fredag jämt. Men det är ju bra, helger är ju så myiga! Idag har jag varit ledig, steg upp, plocka undan lite och hoppa sen i duschen. Vid lunch tid drog jag, Frida och Johanna på stan för att äta lunch. Det blev Cafe Röda lyktan för omväxlingsskull. Oftast blir det ju Nodo man går på men nu då dom har slutat med favorit mackan så lär man inte gå dit lika ofta =) Vi for även en sväng på Dollar, en kul affär men denna gång hittade jag ingenting. Frida och Johanna shoppade däremot på som bara den =)

Ikväll blir det att fara ut till stugan. Det var inte igår så det blir mysigt. Skönt att släppa lös Ceasar så han får leka av sig. Det blir nog att köpa med sig en godis påse och se idol, om det nu inte blir en massa kortspel =) Vi blir väl där tills i morgon på dan och sen får man se vad lördagskvällen har att erbjuda.

I går kom våran första elräkning och det var inte de roligaste! Jag fick lite utav en chock när jag såg summan! Lite senare då jag hunnit smälta det lite och pratat med Krille så var den kanske inte såå farlig egentligen. Man är ju van att bara betala 700-800 var tredje månad i lägenhet så det är inte konstigt att första elräkningen kändes förjävlig. Undra hur en kall vintermånad kommer se ut då?! Aja, det är då iaf mycket bättre och lätt värt det att bo i hus än i lägga!

Nu ska vi börja göra oss klara och fara ut till Jävre. Trevlig helg!

Tandläkarbesök

I morse var jag rätt trött, hade inte tid hos tandis förrens 10.40 men jag snooza hur länge som helst! Riktigt skönt! Sen traska jag till sjukhuset, härligt med en promenad. Mp3 spelaren föjlde såklart med, med den kan man gå nästan hur långt som helst! Hos tandläkarn gick det iaf bra, inge hål så det var ju skönt. Skulle däremot va lite mer noggrann med tandborstningen och tandtråden. Gick sen vidare och mötte upp mamma på stan. Vi strosa en sväng och sen for vi till henne och åt lite lunch. Pappa kom också förbi.. det var ju ett tag sen man såg han!

Är just hemkommen och har varit ut med Cesse. Vet inte riktigt vad man ska hitta på idag?! Finns ju inte direkt mycket att göra. Kanske höra ifall nån vill hänga! Det blir då inte en sen kväll, ska upp före ottan i morrn. Ska jobba på dagis och börjar kl 07.00. Då lär jag var trött! Det är rätt skoj att vara med barn men det här med att springvicka är inte nå kul alls. Det är riktigt påfrestande att fundera om telefonen ska ringa på morgonen och man ska vara på jobbet om en halvtimme. Enbart stress och oro!  Jag vill ha ett jobb, NU! Ibland funderar jag en del, vart kommer jag va om 10 år?, har jag något jobb?, trivs jag?, just nu känns det som att man aldrig kommer få något jobb.

Nu ska jag gå och vika lite tvätt. Hejsvejs!


Redan rastlös

Man har varit ledig en dag och redan är jag rastlös! Man kan inte riktigt njuta av ledigheten lika mycket om man inte vet att man har nå jobb. Men jag hoppas att man får jobba nästa vecka! Jag blir också så nojjig när det gäller ekonomin.. inge kul att leva fattigt, men det är inge som säger att det behöver bli så! Jag ska jobba allt jag får!

I går så steg jag upp tidigt, redan vid åtta. Tänkte ge det ett nytt försök att baka limpa och denna gång gick det hur bra som helst! Var lite mer säker på att jag lyckats denna gång så nu fick vi oss 6 goda limpor! =) Senare så gjorde jag lite små ärenden och på eftermiddagen så kom Johanna förbi. Vi åt lite limpa och surra =) När Krille kom hem från jobbet så fortsatte han att såga lister, vi har köpt nya lister till hela huset. Det blir så vitt och fint =) Nu är det bara 4 dörrar kvar och lill toan som ska renoveras. Det är så kul med hus alltså, det händer små grejer hela tiden!

I helgen så har jag inte så mycket inplanerat, de enda är att vi ska bjuda Krilles föräldrar på middag i morgon. Det är fan på tiden, vi är skyldiga dom några middagar :p Ikväll blir det väl att se Idol men med vem vet jag inte riktigt än, Krille ska då på firma fest.

Trevlig helg!

Onsdag

I dag blir det sista passet för mig.. och det passet känns hur jobbigt som helst! Men det är väl för att det är det sista.
Sitter här i sovkläderna och surfar runt lite..  ska snart hoppa i duschen. Borde dammsuga också..huvva så tråkigt!
Känner mig lite anti idag, det kanske märks. Har varit lite för många såna dagar sista tiden... Skärpning!

Helgen var rätt ok även fast jag jobba. Tog mig några rackare lör och det var trevligt. Vi gick ut på kalles och det har blivit mycket bättre än va det var förut,. Var med om någonting SJUKT äckligt! Vi stog och dansa och så ser vi en tjej stå mot hörnet.. trodde först hon spydde men sen ser vi en kille som sitter hukad framför henne.  Sen när dom var klar så torka killen sig runt munnen! FYY! Det finns sjuka människor!

Nee nu ska jag se till att få någonting gjort. Ha en bra dag.



Man har de bästa jobbet!

Jobb helg i helgen.. slutar egentligen 18 idag men fick fara tidigare =) Riktigt skönt, men de blev ju ändå 8 timmar så jag behöver it ha dåligt samvete. jobbar i morgon också, börjar elva. Men jag ska ändå ta mig några cider ikväll. Vi ska va hos Anna i deras hus, vi var där och kika igår och det var så fint =) Lena ska va med ikväll och det var ju ett tag sen man festa med henne så det ska bli jättekul, hon är en riktig fest prisse =) Fårse om det blir utgång också men det skulle jag tro.. dom sa på jobbet att det gör it nå om jag kommer och är lite bakis =)

Nu har man bara schemalagt till onsdag vilket känns tråkigt, man har ju blivit bortskämd med att ha ett schema att gå efter. Så nu blir det att spring vicka igen, huvva! Men men man måste ju jobba och få in pengar så.

GRATTIS till Johanna som fyller 23 år idag!! =) Och Grattis i efterskott till Anna som fyllt 24 år! Nu längtar man bara till att få säga grattis till Frida och Peter, men det är inte länge kvar, drygt en månad till beräknad förlossning. Jag längtar massssoorr!!! =)

Nu ska jag gå och göra mig klar! ha en bra lördag!

RSS 2.0