Ett litet leende!

I går morse så små log Theo litegrann fast jag tänkte inte så mkt på det. Senare på eftermiddagen så log han igen och då började jag bli lite misstänksam =) Jag fortsatte att prata på med han och han log om och om igen =) Så jag är rätt hundra på att det var ett riktigt leende! Jag försökte få med det på bild fast det var inte det lättaste! Antingen så var jag för snabb lr för seg med kameran!  Men man kan se att han små ler litegrann iaf =)








Världens finaste!

Snart ska vi i väg till Emma i norris och blir bjudna på lunch! Det blir trevligt!
Ha en bra dag!

BVC

I dag har vi varit på bvc, lill grabben väger nu 6050g! =) Herregud, han är riktigt stor! Jag berättade om mina ömma bröst och hur satans ont det gör då jag ammar. Jag fick en salva som jag ska smörja med morgon och kväll. Om det inte går över så ska jag ringa hon för hon sa att man inte ska ha ont. Så nu hoppas jag att det ska gå över!

När jag ändå var i stan så passade jag på att springa in på Claes Ohlson och köpa vattenfärg som vi ska måla Theos fötter och händer med för att göra avtryck i hans bok! Jag tycker det är svin kul att skriva i hans bok! =) Jag ska verkligen försöka fylla i allt som bara går, det är ju så kul att läsa sen. Det är rätt tråkigt för min bok sen jag var bebis är inte så noga ifylld! Sen så hittade jag en Ingen reklam skylt också.. jag är så grymt less på all reklam man får, det är ju hur mkt som helst! Så den ska upp today!

Nee nu ska jag sätta i gång lite kaffe och vänta på att Natalie ska komma!

Hej!








Ny vecka





Han är så fin! =)

Helgen har varit jättebra! Ids inte gå in så detaljerat på vad vi gjort men det har iaf varit en del mys =)

Nyss hade vi besök av Ida, vi har suttit och surrat ett par timmar och det var jätte trevligt! Kan inte fatta att hon också kommer ha en bebis om ca 4 månader! Hon ville ha hjälp att skriva en lista på vad hon behöver till bebbens ankomst så jag gav lite tips. Det är alltid kul att ha besök och dricka lite kaffe! =)

I veckan så är det full rulle! I morgon kommer Camilla och Alice hit, vi tänkte ta en promenad. På tisdag så ska jag träffa tjejen jag är kontakt person åt. Hon är helt salig nu då Theo är här så vi lär bara mysa med han =)
Onsdag ska vi till Emma på mamma träff. Det är som bra att vi bestämmer en dag i veckan då vi träffas för det är inte lika lätt för oss att träffas allihopa nu då alla har barn. Torsdag blir det nog en promenad med Malla som jag börjat prata med här på bloggen, kul att bekanta sig med lite nytt folk =) Senare på kvällen så är det ljus party hos svärmor, måste fylla på ljus förrådet nu då det är höst. Man tänder ju lite ljus den här tiden på året.

Nu har vi faktiskt bestämt och bokat datum för dop. Det blir första helgen i december. Vi har varit rätt snabba med att planera men då det är jultider då så tänkte vi att det kan vara svårt att fixa med lokal. Så nu är annelundsgården bokad! =)

Nee nu ska jag gå och se lite tv och mysa med mina killar.
Ha de gott! Hejjs



Ingen vila här inte!

Jag måste säga att jag känner mig lite trött! I natt har gubben våran bökat på en del så det har inte blivit så mkt sömn för mig. Sen så kan jag inte ligga i sängen hur länge som helst på morgnarna för man har ju en hund som måste rastas. Det är rätt jobbigt att ha de "måstet". Först klä på mig själv,sen Theo och lägga han i vagnen, ut med vagnen och sen hämta hunden och rasta han.
I morse då jag rastat hunden, bytt blöja och klätt på Theo och skulle just sätta mig och äta en macka, då spyr ungen ut all mat han ätit under ett dygn skulle jag tro! Hela baljan och hela Theo vart full i spya! Då var det bara att gå och byta igen, sätta igång en tvättmaskin och skölja ur baljan! Tillslut så fick jag mina mackor..
Sen dess har jag även hunnit betalat alla räkningar, plockat undan disk, ringt och hört mig för om dop, och nu måste jag gå och dammsuga, det är så mycket hundhår i detta hus så det är äckligt! Efter det hade jag tänkt ta mig en väl förtjänt dusch!

Jag längtar tills i morgon för då ska jag och Anna på en stadsrunda utan barnen våra. Det blir skönt att få komma i väg en stund och samla på sig lite nya krafter! =) Jag har en del på min shoppinglista, bland annat hårfärg, deo, några bodies till Theo i storlek 62, 56 har redan början bli för litet, och så hoppas jag man hittar lite kläder till sig själv. Men det borde inte vara några problem! =)

Annars så är allt bara guld! Kvällarna känns mycket bättre nu, det var inte så farligt som jag trodde då Krille började jobba. Jag är ju också rätt trött på kvällarna så jag somnar inte långt efter han. Amningen funkar okej.. jag har mycket mjölk och han tar bröstet jätte bra men jag har så förbannat ont! Brösten är så ömma och när han suger så vet jag inte vart jag ska ta vägen. Jag hoppas det blir bättre snart för jag plågar inte mig själv hur länge som helst och det är ju inte meningen att  jag ska gruva mig inför varje gång jag ska amma.
Livet som mamma är iaf hur underbart som helst. För varje dag som går så blir man lite varmare i kläderna och man njuter mer och mer. Det är otroligt hur man kan älska en person så mycket! Det enda just nu är att jag kan längta lite till man har mer sovrutiner för inte är det kul att vara vaken så mycket under natten =)

Här har ni lite bilder!


Iväg på en biltur! Sötunge!


Första gången i babysittern!


Molly och Theo


Alla våra barn! Mira, Ozzy, Hugo, Theo, Molly

Tänkte jag bjuder en bild på min mage också! Den här bilden tog jag dan efter förlossningen! Man ser ju ut att vara gravid i v.20 typ =) Nog har jag gått ner mig mer tills nu, vägde mig i morse och har kvar 4 kg till ursprungsvikten.  Det är ju inte så farligt men inte är kroppen sig lik för det! Man är lite mer slapp överallt! =) Men jag ska ju börja träna senare i höst så det ska det bli ändring på!



Hejdå! trevlig helg!

bilder

Hej allihopa! Jag har varit super dålig på att uppdatera sista tiden men jag har verkligen inte haft ork! Dessutom springer dagarna i väg och dom stunder man inte är med bebis så finns det 100 andra saker att göra! Jag hoppas att man känner mer lust för att fortsätta blogga sen! =) Men det kanske kommer då man fått mer rutiner och så..

Allting går bra för oss.. Theo är så fin och underbar! Det enda är väl att jag tycker kvällarna är lite jobbiga.. ibland så sprutar bara tårarna och jag vet inte riktigt varför. Jag är väl rätt nervös inför då Krille börjar jobba på onsdag, inte för att vara själv med Theo utan för att Krille måste sova så tidigt på kvällarna då han börjar mitt i natten. Det blir så himla ensamt och så är jag ju mörk rädd. Äsch.. det är så svårt att förklara.. men det har väl med en del hormoner att göra kanske!

Nog för ikväll.. ska gå och mysa med min lilla kille!


Mina killar!


Finast!


Ny badad kille!


Theo och hans kompis Hugo!

Allt bra!

Allting är bara bra med oss! Lill killen är så snäll och underbar! Oj så jag älskar denna lilla varelse, och bara mer och mer för varje dag!

Vi har varit och vägt han idag och han blir bara större och större, 5290 väger han nu! =) Det kändes så skönt att han gått upp så man vet att han får i sig all mat han behöver!

Jag ska ta och svara på kommentarar snart.. kanske ikväll efter våran promenix som vi tänkte ta nu.



Theo!

Här kommer några bilder på våran underbara son! Han är det finaste som finns! Uppdaterar senare då man har mer tid och ork, just nu är inte bloggen de man prioriterar =)  Allt har iaf gått bra och vi alla 3 mår hur bra som helst! Vi är så lyckliga!







I gångsättning

I dag så blev det bestämt att jag sätts igång i morgon kl 08.00. Det känns jätte pirrigt! Jag hoppas bara att min kropp svarar på igångsättningen så vi får våran bebis i morrn men det kan lika gärna dröja till söndag. Tänk, i morgon kan jag få hålla i min lilla Theo!! Hoppas hoppas hoppas!!! =)

Nästa gång jag skriver är jag mamma! Ha de så bra så hörs vi!

Kram kram!

Ingenting än..,

Bebis verkar må ganska så skönt inne i magen för han verkar då inte vilja komma ut! Var på spec mödra idag igen och allt såg bra ut. Tydligen blir det i gång sättning lör förmiddag, ännu en till dag att gå och vänta! :( Tiden fördriver vi genom att äta, se film och äta lite till.

Hörs!

Kort uppdatering

Hej alla vänner. som många kanske vet så har vattnet gått och vi åkte in till sunderbyn inatt. I går kväll så hade jag en del sammandragningar som gjorde ont, har haft sd från och till ett tag nu så jag tänkte inte mer på det. Men klockan gick och jag kunde inte sova, hade mensvärk och ryggen gjorde ont som bara den. Låg länge och funderade på att gå på toa eftersom det tröck på, precis som man ville pissa på sig. Har även haft såna känningar förut så jag hade inte bråttom till toan men där vid halv ett så kunde jag inte hålla mig nåmer..och när jag ställer mig upp så forsar det ner. Det rinner nedför benen och blir en pöl på golvet.. Jag väcker Krille och han upp fort som bara den och börjar packa bb väckan klart! =) Jag ringer till förlossningen och dom vill ha in mig så vi börjar göra oss klara..
När vi kommer in så får jag ligga i ctg kurva och stoppa en sån där grön "duk" i trosorna eftersom dom vill se så att det var vattnet som gått. Ctgn visar värkar med 8 min mellanrum vilket är för lite, faan tänker vi. Sen så kom det inge mer fostervatten så då hann jag bli orolig över det, jag tänkte att jag nog bara pissat på mig lr nånting! Men sen då jag legat klart i kurvan och gick runt litegrann så kom det massor till. Barnmorskan tvekade inte på att det var vattenavgång. Men sen var det bara att styra kosan hemåt igen! Jag fick med mig bricanyl och två panodil så värkarna skulle avta så jag kunde sova men inte hjälpte det. Jag blev bara skakis av bricanylen och sov sammanlagt 2 timmar. Sen dess har jag inte sovit nåmer.. har försökt men slumra bara en liten stund men jag är ju så lätt väckt. Så det kanske blir att fara in ikväll igen för dom ville ge mig en sov dos om jag inte fått sova nå. Det känns ju också lite jobbigt.. sovdos och sen fara hem i morrn ifall det då inte sätter i gång vilket jag inte tror utan jag tror jag kommer bli igångsatt på fredag. Nee nu orkar jag inte skriva nåmer.

Fårse när lill killen vill ut! Jag längtar så efter dig...

Dag 6!

Yes, nu har man gått över 6 hela dagar! Jävla skit säger jag bara! Vilken plåga detta är.. just nu känner jag mig såå stor och såå tjock och såå osmidig! Och för varje dag som går så får jag mer panik och blir mer nervös inför hur stor bebis kommer va och hur förlossningen kommer gå. I morrn ska jag till bm så då kanske man kan prata av sig lite..om man nu får nån respons.
Nog om det..ju mer jag tänker på det desto mer orolig blir jag!

Idag så steg jag upp vid halv tio. Vi åt frukost och sen hoppade jag i duschen och har gjort mig klar för besök av tjejen jag är kontakt person åt. Vi ska fika och surra..känner inte att jag orkar göra så mycket mer just nu. Sen när bebis kommit och vi vant oss vid det nya livet så ska jag bli en rolig kompis för henne igen, har lite dåligt samvete för att jag varit så tråkig sista tiden. I kväll har jag inge planerat, bara en sväng till öb för att inhandla lite smågrejjs och sen, om jag orkar och ids, putsa inglasningen. Snart ser man inte ut!

Håll tummarna för mig att det snart ska sätta igång!

RSS 2.0