Stressiga tider!

Idag fick jag ett samtal av en kille som ville komma och titta på våran lägenhet. Han sa att hans mamma ville ta över den så fort som möjligt och självklart blev jag helt i extas! Så vi blir av med våran lägenhet 1 oktober, hur tur har man inte?! Vi sparar ju mycket pengar på det, behöver inte betala en enda hyra till på läggan! Jag är så glad! Men nog börjar jag känna mig stressad nog.. Kände att det kanske var dax att börja packa nu så det har jag pysslat med under kvällen. Det blir att vi flyttar in i huset söndag eftermiddag och det är ju inte alls länge kvar och eftersom både jag och Krille jobbar under veckan så var det på tiden att börja packa och rensa! Åhhh vad kul, nu kan man göra så mycket annat roligt för pengarna än att betala på en lägenhet som står tom!

Helgen som gått har varit bra! Fredagen var lugn, blev bjuden på pizza hos mamma och sen spela vi lite pingis i hennes motionshall. Lördag var det party och det funka väl. Men inte blev det som man hade tänkt sig inte. Jag hade nog lite för höga förväntningar. Det är så underskattat att dricka, är så mycket skönare att vara nykter. Då slipper man ödsla en hel dag på att vara bakis och må piss. Jag fick väl inte direkt en snefylla men nog var det nära. Jag kände bara hur allt sög och hur mycket roligare det var förr i tiden, ojoj så roligt man har haft! Det kanske också hade att göra med att jag inte druckit på länge och var lite känslig för alkohol för när jag kom hem på natten så fick jag sitta vid toastolen :p Nee nu blir det ett tag till man dricker igen =)

Nu ska jag nog fortsätta packa lite. Ha en trevlig kväll!

Härliga lördag

Lördagar är så himla mysiga tycker jag. Var ju ett tag sen jag var ledig en lördag men IDAG har jag varit ledig. Hela helgen är jag ledig! Vaknade kring tio imorse ,gjorde mig klar och mötte upp Anna för att fara på stan. Skulle inte göra så mycket annat än att gå på systemet men vi hann med några andra affärer också. Sen kom Krille och hämta mig i stan för vi skulle och ranta på ångsågen, EM, Beijer, och miraqel. Vi skulle kolla på bland annat en torkttumlare, garderob och tapeter till vårat hus =) Och vi har nog bestämt oss för det vi vill ha. Det är inte så mycket kvar att fixa nu, ska skicka in adressändringspapprena och börja packa. Sen är det bara att flytta! =)

Ikväll blir det party och jag är så taggad! Vi ska vara hos Frida och Peter, så det blir kul att vara allihopa tillsammans. Jag riktigt längtar efter att få öppna en kall och god cider =) Om det blir utgång återstår att se men det brukar ju oftast sluta så. Tycker inte utelivet här i Pite har så mycket att erbjuda, iaf inte under hösten och vintern.
Det kommer bli kul att se hur denna kväll slutar, antingen kommer jag bli askalas eftersom det var så längesen jag drack lr så kommer jag inte känna av någonting. Jag hoppas på nå mittemellan =)

I veckan har jag fått mer jobb. jobbar mån,tis och ons. Jag har även fått 2 dagar veckan efter så det känns jättebra! Kommer få ihop en heltid denna månad och det är ju perkfekt! Hoppas bara varje månad kommer se ut så.

Aja nu kanske man ska börja se efter vad man ska ha på sig ikväll. Och det lär ju inte bli det lättaste eftersom jag har så tråkig garderob just nu!

Hejs! =)

Baby fest!

Yes det hade vi igår =) Det vart riktigt lyckat, Frida hade inte en susning! När hon kom in i Johannas vardagsrum där alla hennes nära och kära satt så såg hon livrädd ut. Hon blev lite röd i ansiktet och vände om till hallen igen, haha =) Lill gumman! Hon fick sig måånga paket och allt var så himla gulligt. Alla små kläder, ojoj nog blir man lite sugen :p Jag längtar så mycket tills lill tjejen kommer! Nu när vi nästan blir grannar då vi flyttar så ska jag hänga där så mycket jag kan. Frida får nog tillslut säga stopp =)

I morse blev jag väckt av ett sms. Och gissa vad det handlade om,., joo jobb såklart. Ska jobba kväll i kväll och i morrn. Men det gör ingenting.. I like money! :p Och så gör jag ingenting hemma, bara bra att få fördriva tiden tills man flyttar om exakt 2 veckor!! Man kanske borde börja packa!

Iaf,efter jag steg upp så ringde jag Krille. Och han var på väg till vårdcentralen för att sy ett jack på ögonbrynet. När han körde bil på väg till Arjeplog med jobbet så började han känna sig trött och ville stanna och sträcka på sig. Då svimma han. Min första reaktion var att jag blev lite arg. "Men va fan, nu måste du börja äta bättre!" Han äter ju typ it då jag jobbar, inte riktig mat iaf, mest skräpmat, chips och fika. Men jag vart nog mest arg för att jag blev orolig. Aja han mår ju bra nu=)

Nu ska jag snart fara med Anna till staden och kika litegrann. Och käka lite lunch tror jag. Jag ska även lämna tillbaka ett par skor från Eurosko, har haft dom i drygt 4 veckor och klacken har redan släppt. Tala om dålig kvalla!

Hojjres!

Husägare! =)

I går skrev vi alltså på kontraktet. Himla skönt! Det blir 1 oktober vilket är snaart! Oj så kul! =) Vi pratade med säljaren och vi kom överens om att vi får köpa hans soffa och 2 fåtöljer för 11 tusen. Ett riktigt bra pris så det ska vi nog slå till på! Vi ska till huset på söndag för att vara riktigt säkra på sofforna och så ska vi mäta lite väggar och se hur många tapetrullar vi behöver till vardagsrummet. Jag kan som inte riktigt fatta att vi flyttar i hus om 2 veckor! Så underbart! Sen så var vi på banken i går också, de kalkylräkningar hon gjorde var riktigt bra, de blir ungefär en tusen lapp dyrare än vad vi har nu. Jag är så lycklig! =)

Nu är man äntligen ledig. Men ändå känns det som att jag vill jobba, jag är väl så van att jobba nu så man blir så rastlös av att va hemma. Idag har jag städat och tvättat och det behövdes verkligen, har väl inte tvättat på ungefär en och en halv vecka så ni kan ju gissa hur mycket tvätt det va =) Så i dag behövde jag va hemma men om man blir utringd i morrn så ska jag ta det.

Nu sitter jag nyduschad och njuter av att jag har städat. Gud vad jag hatar då det känns äckligt hemma. Tex då man går barfota och känner hur sandigt och kladdigt det är =) Snart kommer mammsen som jag inte träffat sen i torsdags så det blir kul. Sen i dag vet jag inte vad som händer.. lr joo det gör jag men det får ni höra om sen :p

Nu ska jag klä på mig! Hörs!

Väckt av en viss Johanna :p

Kl 8.40 i morse ringde min telefon. Och gissa vem? Joo Johanna Söderberg! =) Jag som sov så gott under min sovmorgon! Hehe nedå inte gör det nå, är skönt att stiga upp tidigt. Jag kan inte fatta hur man förr kunde sova bort halva dan, ibland låg man ju till ett,två på dan. Nee hojja så hemskt.

Helgen har bestått av jobb jobb! Men det har gått jättebra, det är som att tiden bara rinner iväg. Har ett pass kvar ikväll sen så har man jobbat en vecka i sträck. Men efter det har jag tänkt vara ledig några dagar. Jag känner att jag behöver det. Har lovat att jobba ett pass på fredag, men helgen ska jag vara ledig. Och då ska jag dricka alkohol! =)

Idag är det kontrakt skrivning. Det känns faktiskt lite pirrigt. Det känns så himla stort. Många tankar snurrar, kommer vi fixa det här, kommer vi trivas, osv osv. Måste säga att det känns tryggt att bo i en liten lägenhet men vi lär nog märka stor skillnad när vi flyttar in i huset. Vilken frihet det är och allt annat som kommer till i ett hus.

Annars så rullar allt på... har varit mycket sista tiden. Jag har inte kunnat slappna av på länge.. mycket tankar, mycket funderingar. Just nu vill jag bara att allt ska lugna ner sig litegrann. Jag måste lära mig att släppa taget...

En rök nu! Hejs!

Måste bara tillägga, en del människor är fräcka!

Köksbord till salu!



Ska sälja vårat köksbord i valnöt eftersom vi måste ha ett nytt till huset.

Paket pris: 2500

Det är bara att höra av sig och komma och kika på de =)

En till låång jobb helg!

Inte blev det nån ledig helg för mig inte. Har jobbat 2,5 h nu på morgonen och sen börjar jag tre i eftermiddag till tio ikväll. I morrn börjar jag halv åtta till 18 och sön 11-21.30. Jobbar även måndag, 15-22. Puuh vilken lång helg! Så på måndag har jag jobbat en vecka i sträck. Men jag får försöka tänka positivt, det blir ju BRA med pengar! =) Och vi behöver alla pengar vi kan få eftersom vi ska flytta. Mest troligt blir det 1 oktober. Det är ju inte alls länge kvar så nu är det bara att börja packa =) Besiktningen gick bara bra igår, det var bara lite småtjaffs. Så på måndag är det kontraktskrivning och bankbesök.

Det känns inte som att jag har så mycket att skriva här nuförtiden... Jag har ju bara jobbat! Det känns inte som att man har nå liv just nu.. knappt så man hinner glädjas åt husköpet!

Nu måste jag få i mig nå lunch! Hejs!

Besiktning

Kl 13 idag ska vi besikta huset. Det känns ändå lite nervöst, tänk om det är nå fel och vi måste tacka nej?!  Sån otur ska man väl ändå inte ha! Det blir iaf kul att se huset igen, vi har ju lite småplaner för inredningen så jag ska mäta lite =) Efter besiktningen så ska jag i väg på intro. Det har gått himla bra på det stället! Jag har redan blivit bokad där på måndag =)

I helgen vet jag inte vad som händer, jag är lite sugen på att dricka gott. Det är ju över en månad sen jag drack! Men vi fårse, beror på om nån är sugen. Annars blir det nog bara att ta de lugnt. Det enda jag egentligen vill är att flytta!!! Vi längtar så mycket! Det blir så himla kul att ha nära till Frida och Johanna. Som syrran hade sagt till mamma, " dom där tjejerna kommer alltid vara tillsammans" hehe, stämmer bra!

Aja nu ska jag hoppa i duschen! Hejdå!

Allt känns så bra!

Ny vecka igen. Tiden bara rinner iväg. Som sagt, har jobbat hela helgen och det har gått bra, bättre än jag trodde. Tror aldrig jag har haft en sån här energi för att jobba! Jag ska gå på introduktion imorrn, ons och tors så denna vecka håller jag mig också med jobb. Hoppas det är ett ställe där jag trivs och allt funkar så man får jobba mycket! Igår när jag kom hem så var gubben hemma, det var så skönt att krama om han! Det är ganska bra att vara i från varann nångång då och då, då inser man verkligen vad man har! =) Det första vi gjorde, efter vi kramats såklart, var att prata om huset! Vad vi behöver och vad som behövs göras. Det är en del ändå! Steg upp tidigt i morse och började fixa med lite grejer. Jag fick tag i besiktningsmannen så på torsdag ska vi besikta huset. Jag hoppas det går bra! Det enda jag tänker på nu är hur vi ska inreda, sitter med ikea katalogen hela tiden! =) Det är jättekul fast samtidigt lite småjobbigt, jag är ju lite av en kontroll människa och vill allt klart fort men jag ska försöka att ta det lugnt. Allt löser sig så småningom! =)

Just nu håller jag på att tvätta. Det blev en del när Krille kom hem. Sen så ska tjejerna komma hit en sväng på ett tag. Jag har lust att fara på EM, jysk och lite andra affärer för att kolla efter ett köksbord. Det är någonting som vi behöver när vi flyttar! Vi har ju ett fint bord nu fast jag vill ha ett i ek eftersom alla andra möbler är i ek. Så om någon är intresserad av ett köksbord i valnöt med fyra stolar så är det bara att höra av sig! =)

Nu ska jag fortsätta fixa och dona! =)



Vi fick de!!!

JAAA vi fick huset! Det som är riktigt guld är att vi fick det för utgångspriset!!! Jag är så lycklig!!!

Ville bara säga de! =)

Jobb helg

Yes yes jobb hela helgen! Jobbade 9-21 i går , idag 16-21 och lör, sön 9-21. Puh det kommer blir jobbigt.. Men men money money =) I dag ringde Kommun också, ska på intro till veckan. Det känns bra! Jag vill jobba så mycket jag bara kan! Gud vilken arbetsmoral jag har! =p Ne men jag känner att jag kan jobba hur mycket som helst.. jag är så inställd på att det blir hus snart och då vill vi ha pengar! Förresten, jag fick ringa mäklarn igår. Jag orkade helt enkelt inte vänta! =) Men jag vart inte så mycket klokare av det, vi har högsta budet än men det är ett par som skulle på banken idag och ett par som skulle på två husvisningar innan dom bestämmer sig. Jag frågade hur länge har dom egentligen har tid att tänka och då sa han att om dom inte hör av sig i dag så ser han det som vårat!Så nu väntar jag bara på att han ska höra av sig!  Gaaahhhh hoppas! Jag är så nervös och denna väntan är jag spyless på! Finns det nå värre än att vänta?!

Har egentligen inte så mycket mer att skriva just nu. Jag kan iallafall meddela att jag saknar min älskling. Hojja så det är tråkigt att sova själv! Men ikväll ska jag sova hos Frida så det är skönt.

Trevlig helg!

Äntligen har det börjat!


Nu har budgivningen börjat! Mäklaren ringde idag och vi la det första budet på utgångspriset. Sen så kommer han smsa tillbaka ifall det blir motbud. Än så länge har vi inte fått något sms men man kan ju inte ha så tur att man slipper en budgivning?! På andra visningen var det bara ett par till så det kändes bra. Det var inte ens nån från första visningen och jag tycker ju man far på andra visningen om man är intresserad! Men det är ju jag det =) Ojoj vad denna väntan är jobbig, sitter bara och väntar på att telefonen ska pipa =) Men det borde iaf vara klart i slutet av veckan.

Igår jobbade jag ju på dagis. Och det gick super bra! När jag kom dit hade vi bara 4 barn och när jag hade en timme kvar så var det ett barn kvar så jag fick fara hem 45 min tidigare. Det var inte direkt en ansträngande dag! :p Efter det så for jag hem och gjorde lax och potatis till middag. Nyttigt och gott! Fortsatte att vara nyttig genom att fara och spela pingis med gubben, 5-4 i matcher till Krille. Det börjar ta sig för mig men det verkar inte Krille tycka om speciellt mycket =) På kvällen så dona vi på lite här hemma, Krille packa inför Oslo resan som han for på idag. Sen såg vi Prison Break som äntligen kommit! Riktigt spännande serie!

När jag vakna i morse så var det bara jag och Ceasar hemma. Krille och Peppe for redan halv sex i morse. Jag saknar han redan måste jag säga =) Steg upp och gjorde mig klar och ringde till Frida för att höra vad hon skulle göra. Självklart så blev det en stadsrunda =) Men jag köpte bara schampo och balsam och hårfärg. Det är verkligen på tiden för en färgning, hojja så jag ser ut i håret! Så ikväll ska jag till Frida och bli fin i håret och bli bjuden på middag och sen se Idol premiären. Alltid roligt att få skratta åt folk som tror att dom kan sjunga =) Det enda jag inte kan förstå är att man inte själv hör hur förjävligt det låter!

Aja nu ska jag gå med Cesse till svärföräldrarna som alltid ställer upp! =)

Ha en bra kväll!


Det pirrar i hela mig!

Joo det kan man lugnt säga att det gör! På en och en halv timme ska vi iväg på andra husvisningen på djupviken. Hoppas det inte är så mycket folk, känns bättre då. Jag antar att budgivningen börjar i morgon och det är riktigt pirrigt! Vi vill så gärna ha det här huset, vi orkar inte leta nå fler hus, vi orkar inte vänta! Vi vill ha nu! Så i slutet av denna vecka kanske man äger ett hus, hoppas! =)

Idag blev jag väckt av att Anna ringde. Vi hade bestämt att vi skulle gå på stan idag. Vi började med att fara på Dollar och EM, vi hittade inge där så vi begav oss mot stan. Där köpte jag mig en mysig polo tröja. Nu blir det inte så mycket mer shoppande denna månad, spec inte om det blir hus. Då blir det att fara på en Ikea resa! =)  Efter lite strosande i affärer så gick vi på Nodo för lunch. Blev rätt mycket hus prat eftersom Anna och Johan också är på hus jakt =)
När jag kom hem kring 14 så ringde jag en del samtal, bland annat till Arbetsförmedlingen, Swedbank och handikappomsorgen. I dag skulle jag egentligen till AF men eftersom jag kommer jobba heltid denna vecka så behövde jag ej komma in för att göra en påanmälan, så ska dit nästa måndag om jag inte får jobba nå. Blä af är verkligen inte kul att ha och göra med!  Sen så skulle jag boka en tid på banken för att komma dit och göra kalkylräkning på huset vi är intresserade av, tycker det är viktigt att fara dit och prata, finns ju en del saker som jag inte riktigt förstår.

Idag ringde barnomsorgen och ville ha mig på ett dagis vid pitholms skolan. Självklart tackar man ja! Så i morrn blir det jobb mellan 12-16 vilket inte är någon lång dag! Himla skönt! Resten av veckan jobbar jag tors, 9-21 och lör, sön samma. Det känns som att man kommer hålla sig med jobb under hösten, vilket är underbart. Finns inge värre än att sitta hemma och uggla och känna sig värdelös. Jag pratade även med handikappomsorgen idag och dom sa att dom kommer höra av sig till mig när dom planerat färdigt så där kommer jag också få jobb. Hoppas bara på en fast tjänst snart!

Aja nu har jag fått skriva av mig litegrann =)



RSS 2.0