23+0

I dag går man in i vecka 23. Åh de har gått så sakta nu sista veckorna tycker jag!  Men de beror nog på att man har folk runt omkring sig som får barn och snart ska ha barn! Först Camilla som blev mamma i måndags, Stort grattis till eran tjej =), sen ett kusin barn som fick en pojke igår. Och så har vi ju Emma som är beräknad 29e maj och Johanna 20 juni. Oj så jag avundas er! =)

Bild tagen i morse! Nu börjar man bli stor! =)



Valborg idag,.. det blir hos oss vilket inte känns så där jätteösigt med tanke på att vi inte har nån altan lr nå utemöbler! Men men det får gå. Vi kan ha trevligt iaf!=) Solen skiner ju och gott med grillat ska de bli! Satte fläskfile i marinad redan igår kväll så det blir nog mumma!

Trevlig valborg!

Helgen!

Denna helg har varit jättebra! Den började med att vi på fredagen for på 1906 och blev bjuden på lyx middag av Krilles föräldrar. Dom firade nämligen 25årig bröllops dag. Det var riktigt gott och trevligt! Efterår for vi till dom och spelade lite kortspel och åt en massa karra! När vi kom hem kring tolv tiden så gick vi direkt och la oss, vi skulle upp tidigt på lördagen och fara till luleå. Där skulle de stor shoppas! Och det gjorde de verkligen! Vi köpte en massa välbehövliga saker till huset,som krattor, vattenslang, snygga krukor osv,., sen även mat för över tusen kr. Kläder till Krille var ett måste så då blev det en slant till det också! Plus att vi åt lunch på max :p En dyr dag men jätte rolig! Vi kollade även på utemöbler men vi är fortfarande osäkra, det är lite svårt att bestämma sig då man inte ens har altanen klar! Man vill ju va hundra på att det blir bra! Vi var väl hemma baki fyra nångång, då tvättade vi snygg bilen plus ful audin, det var ju sånt härligt väder ute!
Senare på kvällen så kom tjejerna hit. Vi satt och surra som vanligt, jag hade på hockeyn men inte vart det många minuter man tittade på det! =) Det är ändå inte så spännande dom första matcherna, men i slutspelet så sitter jag klistrad, tycker det är skitkul! =) Söndag var det städdag, riktigt skönt att det är gjort!

Ikväll ska man till Emma, hon har nått slags party, det var både kroppsvård och mat! Det blir spännande! Alltid kul att göra nå annat! =)
Nu ska jag gå och väcka min karl! Inte kul att äta fruskost själv ju! Hejsvejs!


Härliga vår!

Oj så lycklig man kan bli av sol och värme! Jag har riktigt strålat dom sista dagarna! Det har varit jätteskönt att va iedig några dagar, man hinner göra så mycket! Dessutom så kan jag njuta av ledigheten då jag har fått jobb nästa hela maj vilket var kanon! Då behöver man inte va orolig över det!

Det är hur kul som helst att bo i hus nu, vi är ute varje dag och bara mår gott. I går då jag kom hem från Emma så var Krille ute och grillade hamburgare så det var inte illa =) Cesse mår så himla bra av att få va ute mycket så det är ett stort plus! Nu har vi även  börjat planera för våran altan som snart ska börja byggas, oj så det ska mysas där i sommar! =) Synd att man inte får röka bara! :p

Jag har faktiskt kunnat va ute och gå tre dar i rad nu! Det har ju inte varit smärtfritt men riktigt bra har det gått! Jag mår så bra att få va ute.. och då menar jag BRA,och inte nå annat så ni vet!!

Aja nu ska jag snart se tv.. blev inge av det igår som jag förstog. Bjuder på en magbild, tycker jag är himla duktig på att uppdatera bilder på min mage! =)


21+5

Livlig pojke!

Det är så himla häftigt att jag har börjat känna av våran pojke varje dag nu,och det är inte lite! =) Krille har fått se när lillen bökar på inne i min mage, även svärmor. Dom tyckte de va så mysigt! Jag kan riktigt känna då han vrider och vänder på sig. Som Krille sa igår, "Det verkar ha blivit din nya favorit sysselsättning att ligga och titta på magen!" Jodu det stämmer! =)

Annars händer det inte så mycket... har nästan inge jobb nu vilket känns både och. Jag är ju van att ha mycket jobb varje månad så lite panik får man samtidigt som det är så skönt!

Idag ska jag fara och umgås med Emma i norris. Det ska bli jättekul, var längesen vi sågs. När jag kommer hem så tänkte jag bara ligga framför teven.. var inte igår jag hade en tv kväll här hemma! Men jag har ju en viss förmåga att inte kunna ta de lugnt så vi får väl se! :p

Ne nu måste jag börja göra mig klar! Ha en trevlig dag!

Havandeskapspenning!

Nu har jag börjat ta tag i det! Var och skrev ut alla papper igår och skrivit dom klart med hjälp av Frida och Johanna. Sen idag då jag skulle ringa till mina arbetsgivare för att meddela att jag tänker skicka havandeskapspapper till dom så säger en av dom att det inte är säkert att hon kan skriva under papprena eftersom jag är timanställd! Jag vet ju att Kommunen kommer skriva åt mig men jag vet inte om det är sämre att bara ha en lr två arbetsgivare som skriver?! Hon skulle iaf ringa upp mig efter att ha kollat upp det mer noggrant. Jag hoppas det slipper börja tjorva redan nu! Åh vad jag hatar sånt här!

Påsken har varit helt okej. Torsdag kväll efter jag slutat så for vi ut till Jävre. Jag nästan tog förgivet att vi skulle få fint väder hela helgen men icke de! Inte ens nån av dagarna! Men vi var ändå ute en stund varje dag, busa med hunden och så. Lördag eftermiddag for vi hem,en dusch och sen iväg till Frida och Peter. Grabbarna spela lite poker och vi satt och mös med Mira. Hon åt gröt för första gången och tala om söt unge! =)
Söndag var det jobb för mig mellan 9-17. Och att solen sken just den dagen gjorde mig lite sur! Varför just när man ska jobba! När klockan slog 17 bar det iväg till mamma där det bjöds på påsk mat! Fy bubblan så gott det var! Sillsallad, skinka, prinskorv mm! Sen äppelpaj till efterrätt! Jag njöt kan jag säga! =) Sen drog jag och Krille ut på en biltur med våran nya pärla! Vi är så nöjda med den!

                                     
Första tuggan =)                                                                     Mys!

Bild!

Här kommer en bild.Den tog jag i lördags och jag va 20+2. HInner inte med så mycket mer för idag=) Ska äta och sen jobba! Ha de!


Halvtid!

Idag har  man gått halvtid! Jihoo! Känns jättebra, tycker tiden går rätt fort ändå! Har tyvärr ingen magbild, men det lär komma inom en snar framtid! =) Sista tiden så har jag inte varit på topp direkt.. har haft några dagar då jag varit på pissigt humör, känt mig ful och varit så röksugen att jag nästan tagit ett återfall! Det har varit skitjobbigt, har gråtit varje dag och har inte vetat varför. Och att jag har haft så jävla ont i en fog har inte gjort det nå bättre precis! En riktig hormon kärring kan man kalla mig! =)

Igår så for jag på ikea med svärföräldrarna. Krille jobbade men jag har en sån tur att ha bra kontakt med svärföräldrarna så jag följde själv! Det blev inte en jättedyr resa, 1057 kr för att vara exakt =) Det blev en tavla, väckarklocka, påslakan till bebben, och lite annat smått och gott. Man plockar alltid på sig mer än man tänkt från början! Sen var vi över till Finland en sväng också.. till nya gallerian På gränsen. Jag hade ingenting på alko att göra så jag smet in på hm. Riktigt fin Hm affär, den här i piteå är ju så dålig tycker jag. Ingen ordning alls och inte lika mycket kläder som i andra hm affärer. Dom hade massor med mammakläder och här hemma finns det inte ett plagg! Himla tråkigt!

Sen så har vi snart blivit nya bilägare! Vi har ju som varit på jakt ett bra tag nu men det är inte det lättaste att bestämma sig, det handlar ju om en del pengar. Men igår så hittade vi iaf den som passar oss perfekt! En volvo v70 från 03. Riktigt fräsch och fin, det är på tiden att vi får oss en snygg bil, har alltid kört omkring med skräp! Den värsta var nog volvo 245an. Haha så pinsamt! =) Iaf så blir det att vi hämtar pärlan på söndag! Längtar! =)

Nu ska jag snart börja gå mot jobbet.. jobbar till 22 ikväll sen hämtar Krille mig och vi drar till stugan. Där blir vi tills på lördag eftermiddag. På kvällen så hittar vi nog på något med familjen Öhlund! Det blir en bra påsk tror jag! =)

Glad påsk på er! =)

Fredag!

Idag känns det bättre, mycket bättre!=) Men man kan ju inte ha bra dagar varje dag!

Snart ska jag och Krille i väg och ranta lite, alltid kul tycker jag, ska bland annat handla lite eftersom det börjar bli rätt tomt i kylen. Sen är vi bjuden på tacos hos Krilles föräldrar, åh va gott! Och det finns ju inge bättre än att bli bjuden på middag!
Resten av helgen blir det jobb och jobb. Men det känns rätt bra.. Jag är ju ledig nästa helg och då blir det mys i Jävre.

Aja det blev en kortis idag! Trevlig helg på er! =)

Anti dag!

I dag känner jag mig irriterad, nere och allmänt sur. Vet egentligen inte varför men..

En sak jag vet är att jag inte tycker om att vara gravid särskilt mycket! Jag vill tillbaka till mitt gamla jag. Hur jag såg ut, hur jag var osv. Jag känner mig stor och ful och humöret är inte alltid attl leka med. Jag har alltid haft ett häftigt humör men nu, nu är det inte alls kul! Sista tiden har jag haft det grymt jobbigt med rökandet så det kanske är det som spökar .Spec igår, då jobbade jag med en tjej som röker och förut gick vi alltid ut och rökte och surra. Jag var så himla avundsjuk på henne! Nu då det börjar bli vår och sommar så kommer det inte direkt bli nå lättare heller.. fan vad jag saknar det! Trodde inte jag skulle göra det så här mycket faktiskt. Som det känns nu så kommer jag garanterat börja om att röka, vilket vore hur dumt som helst, jag vet!
Jag längtar så oerhört mycket till våran pojke kommer men det här med att vara gravid är inte alls nå för mig.

Det enda roliga som hänt senaste dagarna är att jag träffade en vän som jag inte träffat på länge igår, Linnea.H. Vi var och åt lunch i stan och det var jättetrevligt! Kul att få höra om hennes äventyr när det inte händer så mycket spännande i ens liv just nu! =)

Kollade just på bilder sen i somras, vilken pingla man va! En dag ska jag tillbaka till den formen!


RSS 2.0